Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians pisze: Mi ten program bardzo się podoba :mrgreen: Mam nadzieję, że Grażynka zostanie, wysłałem na nią trzy SMS-y ::jezyk:: ::jezyk::
Też mam taką nadzieję , właściwie wcześniej byłem pewien , że zostanie , ale teraz.... Zabaczyłem reklamę JOŚ , a tam Dominika Figurska bardzo przekonująca wypowiada się , dlaczego ma zostać , a Małgosi Ostrowskiej - Królikowskiej nawet nie ma tylko jest jej syn, ta reklama może mieć odzwierciedlenie w wynikach :(
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Wielbiciele Rancza na Małgosię zapewne będą głosować - skoro sam Kusy do tego namawiał. ;)
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Kokoszka pisze:
B@r pisze:Po drugie- zobacz jak ludzi krytykuje Doda, a jak Edyta.
Krytyka Edyty w stronę Dody i na odwrót miała tyle samo klasy. Czyli kompletna wieś, ale w gruncie rzeczy to jest szoł biznes. :mrgreen:
Edyta ją skrytykowała, Doda miała prawo się obronić, zrobiła to dość ciętym językiem, ale to jest jej styl i myślę, że ma do niego prawo.
Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby Doda przemilczała obelgę ze strony Edzi, bo to dla niej świetna reklama przecież, dla Górniakowej zresztą też, te kobiety są bardzo chytre...niczym lisy. ::chytry::
Obie panie są ładne, pięknie śpiewają, odniosły sukces, mają bardziej lub mniej ambitne teksty, wydaje mi się, że są na podobnym poziomie gwiazdorstwa (inteligentne kobiety zatracają swoją osobowość lub jej część tylko i wyłącznie dla kasy, ble :P), a co więcej blask obu pań zaczyna wygasać, ale i jedna i druga ma z pewnością wiernych fanów i każda w równym stopniu ma prawo oceniać drugą, bo to nie chodzi już o sukcesy estradowe (mniejsze czy większe), ale o zwykłą ludzką równość, która podobno panuje.
Więc nie rozumiem dlaczego Doda nie ma prawa oceniać Edyty, a Edyta ma prawo oceniać Dodę.
Może ja też nie mam prawo oceniać Edyty skoro nie miałam drugiego miejsca na Eurowizji? ::plask wczolo:
Wracając do rywalizacji w JOŚ:
Paaati wygra, Paaaati wygra! :D
Gwiazda Edyty przygasa?
BZDURA!
Muzyka Edyty jest po prostu dla elity. :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Goku

Post autor: Goku »

Gwiazda Dody przygasa??Nigdy w życiu...Gdyby tak się działo już by jakiś skandal rozpętała...Edyta oczywiście nie posunęła by się do tek "prymitywnego" sposobu zdobycia sławy jak narobienie dookoła siebie szumu jakimś skandalem bo została w XX wieku :lol:
Ostatnio zmieniony 2007-03-21, 19:18 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kokoszka

B@r pisze:Muzyka Edyty jest po prostu dla elity. :)
Dlatego to ja jej słucham przed snem, a nie ty!
Idę spać szepcząc: Chcesz wszystko mieć na własność także głas, a budzę się wrzaszcząc: A ja wiem, że ten głas ma także duszę! :serce:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Kokoszka pisze:
Idę spać szepcząc: Chcesz wszystko mieć na własność także głas, a budzę się wrzaszcząc: A ja wiem, że ten głas ma także duszę! :serce:
Ja zawsze przed snem słucham "You're love's impossible, You need too much to just survive, if you possibly wanna fly..." ::chytry::
Ach, Impossible. :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Goku

Post autor: Goku »

Kokoszka pisze:
Hehe...Jak byłem mały(4-7 lat) uwielbiałem Pocahontas i znałem tekst tej piosenki Edyty na pamięć ;)...Ale może powinniśmy przenieść tą dyskusję do tematu "Muzyka"?? :)
Ostatnio zmieniony 2007-03-21, 19:21 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kokoszka

Czuję Cię tak mocno przez dal, mury wielkich miast, co noc otulam się tobą, no chodź, no chodź, ukryj mnie...
A teraz mój ulubiony kawałek:
I nadzy jak drzewa, drzewa, z których liść ostatni spadł...bo fajna dżaga ze mnie jest.
:serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

Moskwa musi odpaść, musi! :D
A jeśli mielibyśćie wybieraćjurorów do następnej edycji to kogo byście wybrali? :P
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

B@r pisze: Muzyka Edyty jest po prostu dla elity. :)
No na pewno! Dlatego większość Polaków nie zrozumiała oryginalnej interpretacji hymnu w Korei... ::chytry:: ::jezyk:: Bo zrozumieć go mogła naprawdę tylko elita....

Chciałbym zobaczyć w jury Dode, zamiast Ruddiego. Wyobrażacie sobie te trzy babki obok siebie: Edyta, Ela i Doda :mrgreen: ::rad::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Damians pisze:
B@r pisze: Muzyka Edyty jest po prostu dla elity. :)
No na pewno! Dlatego większość Polaków nie zrozumiała oryginalnej interpretacji hymnu w Korei... ::chytry:: ::jezyk:: Bo zrozumieć go mogła naprawdę tylko elita....
Ojej, chyba się nie zaliczam do elity. ::loll:: ::loll:: Dla mnie Edzia jest przereklamowana ;) Chociaż znalazłabym, że 4 może 5 piosenek, które ma fajne. ;)
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Damians

Również i ja nie zaliczam się do tej elity... ::jezyk::

Gdyby ona to zaśpiewała obecnie, to nie zdziwiłbym się, jakby do prokuratury wpłynął wniosek o publiczne znieważenie Hymnu RP, a sprawą mógłby się zająć sam Ziobro :wink:
Abec

Post autor: Abec »

Ja też jestem z plebsu. A wnioski do prokuratury wtedy owszem - były ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Damians

Ale nie było u władzy przede wszystkim Giertycha i LPR, jakby Edyta tak zaśpiewała teraz, to oni stanęliby na głowie, żeby ją ukarać...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Kokoszka pisze: A jeśli mielibyśćie wybierać jurorów do następnej edycji to kogo byście wybrali? :P
Jak dla mnie to zamiast Rudiego powinien być Jacek Cygan i by było git . ::ok::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Tkk_Bolly pisze:
Kokoszka pisze: A jeśli mielibyśćie wybierać jurorów do następnej edycji to kogo byście wybrali? :P
Jak dla mnie to zamiast Rudiego powinien być Jacek Cygan i by było git . ::ok::
O tak,zgadzam się ::ok:: Bardzo lubie tego pana :)
Team Hunter:)A jak!
ODPOWIEDZ