Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Abec

Post autor: Abec »

Dałem pupy... Mój błąd...
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Ireth pisze: Ja się rozpisałam w poprzednim poście a tu mi nikt nie odpowiada :cry:
Chodzi Ci o ten post z JOŚ i resztą? JOŚ oglądałam reszty nie :P

Co do Poło... Pało... Płoszo... Wypłosza... No tego z "Pierwszej miłości".. No Makabra przez duże M! Tragedia! Ten makijaż! Chyba Wiśniewskiego pobił! ::loll:: A jak nie, i jeszcze trochę posiedzi w programie to na pewno go pobije :P
To podobno nowy idol nastolatek... ::chytry:: Ciekawostka :P Jak dla mnie w JOŚ wyglądał jak wampir! :twisted: Ale to akurat nie jest przedmiotem oceny :P Ale jak dla mnie śpiewa tak samo tragicznie jak wygląda! ::bojesie::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

anka_ pisze:
Ireth pisze: Ja się rozpisałam w poprzednim poście a tu mi nikt nie odpowiada :cry:
Chodzi Ci o ten post z JOŚ i resztą? JOŚ oglądałam reszty nie :P

Co do Poło... Pało... Płoszo... Wypłosza... No tego z "Pierwszej miłości".. No Makabra przez duże M! Tragedia! Ten makijaż! Chyba Wiśniewskiego pobił! ::loll:: A jak nie, i jeszcze trochę posiedzi w programie to na pewno go pobije :P
To podobno nowy idol nastolatek... ::chytry:: Ciekawostka :P Jak dla mnie w JOŚ wyglądał jak wampir! :twisted: Ale to akurat nie jest przedmiotem oceny :P Ale jak dla mnie śpiewa tak samo tragicznie jak wygląda! ::bojesie::
Z tego Łukasza P. to taki idol jak z koziej d trąbka :lol: .Lansują na siłę.Tak jak było z biedną Jabłczyńską ,którą kreowali na symbol seksu jak dziewczynka młoda,dziewczęco niewinna,a oni na siłę...W sumie jej tym zaszkodzili.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Finale na bank znajdą się dwie panie : Włodarczyk i Urbańska . Ja na nie stawiam .

Pani Sztuka zaśpiewała dość dobrze ,a została nominowana do opuszczenia programu . Czemu :?: ::ysz:: :? :x

Dość dobrze zaśpiewał ten z MjM . Ale i tak jestem zdania ,że ten aktor powinien jako pierwszy wylecieć .
Abec

Robi pisze:Finale na bank znajdą się dwie panie : Włodarczyk i Urbańska . Ja na nie stawiam .

Pani Sztuka zaśpiewała dość dobrze ,a została nominowana do opuszczenia programu . Czemu :?: ::ysz:: :? :x
Bo Kiepscy nie są już tak popularni jak 4-5 lata temu ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Nie pamiętam już gdzie to przeczytałem, ale czy ktoś z Was wie może, czy to prawda, że TV4 rozpocznie emisję "Big Brother VIP" we wrześniu? Widziałem meksykańską wersję "Big Brother VIP" i niewiele różniła się od standardowej... Jedynie tym razem, zamknięto tam nieco bardziej znane gwiazdki, bo aktorów z telenowel.. Ciekawe czy to prawda z polskim odpowiednikiem.. Fajnie byłoby zobaczyć Joannę Brodzik na krześle w pokoju zwierzeń. :)
Goku

Post autor: Goku »

Słyszałem o "Big Brother Celebrity"(Czy tam jak kto woli V.I.P.), ale wątpie w to, że znajdą się w nim jakieś znane gwiazdy...Pewnie same pseudogwiazdki występujące w jednym serialu...
Awatar użytkownika
Ireth

Goku pisze:Słyszałem o "Big Brother Celebrity"(Czy tam jak kto woli V.I.P.), ale wątpie w to, że znajdą się w nim jakieś znane gwiazdy...Pewnie same pseudogwiazdki występujące w jednym serialu...
No na pewno,ja nie sądze aby Brodzik,która robi za gwiazde z klasą w naszym kraju zgodziła się na występ w takim programie ::loll::
Już był kiedyś Bar VIP.Ciekawe kogo ewentualnie by tam ściągneli.Pewnie Frytke :mrgreen:
Goku

Post autor: Goku »

Ireth pisze:
Goku pisze:Słyszałem o "Big Brother Celebrity"(Czy tam jak kto woli V.I.P.), ale wątpie w to, że znajdą się w nim jakieś znane gwiazdy...Pewnie same pseudogwiazdki występujące w jednym serialu...
No na pewno,ja nie sądze aby Brodzik,która robi za gwiazde z klasą w naszym kraju zgodziła się na występ w takim programie ::loll::
Już był kiedyś Bar VIP.Ciekawe kogo ewentualnie by tam ściągneli.Pewnie Frytke :mrgreen:
No tak Frytka obowiązkowo :mrgreen:...Przecież ona pcha się do wszystkiego - od trzech(!!!) programów Reality Show przez "Gierki" na ITV aż do podróby "Magla Towarzyskiego" na Tele5... ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Jak myślicie kto wygra pojedynek Lewińska-Sztuka??Obie panie mają mocne głosy ale myśle,że lepiej śpiewa Lewińska ale z drugiej strony wydaje mi się ,że bardziej lubiana jest i popularna Halinka z Kiepskich :P Jak sadzicie ::chytry:: ::chytry:: ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Abec

Też myślę, że Sztuka. Jest bardziej znana, fajniejsza na oko, no i chyba więcej kobiet utożsamia się z niezbyt piękną, lecz charakterystyczną panią Marzeną, niż z trochę lalkowatą Lewińską.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

W pierwszej kolejności powinni odpaść Moskwa, Nejman Herbuś itd. A ksiądz z Plebanii dojść do finału, by móc się pośmiać. Ogólnie ten program jest żenujący, ale ostatnio mniej wyli. Nie będzie dwóch fajnych piosenek, które były w propozycjach. Ale będzie kawałek O.N.A. Tylko ta Urbańska, bo chyba ona będzie to śpiewać, raczej nie pasuje do tej piosenki.
Awatar użytkownika
Ireth

Jak zostanie tylko Włodarczyk i Natasza to może zacznę oglądać ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nie mogę doczekać się już soboty i wystepu Grażynki :serce: ::jezyk:: Bardzo jestem ciekawy jak sobie poradzi z przebojem Izabeli ::rad::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ale i tak po tym występie Grażynka będzie zagrożona ::jezyk::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ