Programy rozrywkowe
Dałem pupy... Mój błąd...
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Chodzi Ci o ten post z JOŚ i resztą? JOŚ oglądałam reszty nieIreth pisze: Ja się rozpisałam w poprzednim poście a tu mi nikt nie odpowiada
Co do Poło... Pało... Płoszo... Wypłosza... No tego z "Pierwszej miłości".. No Makabra przez duże M! Tragedia! Ten makijaż! Chyba Wiśniewskiego pobił!
To podobno nowy idol nastolatek...
Co złego, to nie ja 
Z tego Łukasza P. to taki idol jak z koziej d trąbkaanka_ pisze:Chodzi Ci o ten post z JOŚ i resztą? JOŚ oglądałam reszty nieIreth pisze: Ja się rozpisałam w poprzednim poście a tu mi nikt nie odpowiada
Co do Poło... Pało... Płoszo... Wypłosza... No tego z "Pierwszej miłości".. No Makabra przez duże M! Tragedia! Ten makijaż! Chyba Wiśniewskiego pobił!A jak nie, i jeszcze trochę posiedzi w programie to na pewno go pobije
To podobno nowy idol nastolatek...Ciekawostka
Jak dla mnie w JOŚ wyglądał jak wampir!
Ale to akurat nie jest przedmiotem oceny
Ale jak dla mnie śpiewa tak samo tragicznie jak wygląda!
Finale na bank znajdą się dwie panie : Włodarczyk i Urbańska . Ja na nie stawiam .
Pani Sztuka zaśpiewała dość dobrze ,a została nominowana do opuszczenia programu . Czemu
Dość dobrze zaśpiewał ten z MjM . Ale i tak jestem zdania ,że ten aktor powinien jako pierwszy wylecieć .
Pani Sztuka zaśpiewała dość dobrze ,a została nominowana do opuszczenia programu . Czemu
Dość dobrze zaśpiewał ten z MjM . Ale i tak jestem zdania ,że ten aktor powinien jako pierwszy wylecieć .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Bo Kiepscy nie są już tak popularni jak 4-5 lata temuRobi pisze:Finale na bank znajdą się dwie panie : Włodarczyk i Urbańska . Ja na nie stawiam .
Pani Sztuka zaśpiewała dość dobrze ,a została nominowana do opuszczenia programu . Czemu![]()
![]()
![]()
![]()
-
Ryan Lavery
Nie pamiętam już gdzie to przeczytałem, ale czy ktoś z Was wie może, czy to prawda, że TV4 rozpocznie emisję "Big Brother VIP" we wrześniu? Widziałem meksykańską wersję "Big Brother VIP" i niewiele różniła się od standardowej... Jedynie tym razem, zamknięto tam nieco bardziej znane gwiazdki, bo aktorów z telenowel.. Ciekawe czy to prawda z polskim odpowiednikiem.. Fajnie byłoby zobaczyć Joannę Brodzik na krześle w pokoju zwierzeń. 
No na pewno,ja nie sądze aby Brodzik,która robi za gwiazde z klasą w naszym kraju zgodziła się na występ w takim programieGoku pisze:Słyszałem o "Big Brother Celebrity"(Czy tam jak kto woli V.I.P.), ale wątpie w to, że znajdą się w nim jakieś znane gwiazdy...Pewnie same pseudogwiazdki występujące w jednym serialu...
Już był kiedyś Bar VIP.Ciekawe kogo ewentualnie by tam ściągneli.Pewnie Frytke
No tak Frytka obowiązkowoIreth pisze:No na pewno,ja nie sądze aby Brodzik,która robi za gwiazde z klasą w naszym kraju zgodziła się na występ w takim programieGoku pisze:Słyszałem o "Big Brother Celebrity"(Czy tam jak kto woli V.I.P.), ale wątpie w to, że znajdą się w nim jakieś znane gwiazdy...Pewnie same pseudogwiazdki występujące w jednym serialu...![]()
Już był kiedyś Bar VIP.Ciekawe kogo ewentualnie by tam ściągneli.Pewnie Frytke
Też myślę, że Sztuka. Jest bardziej znana, fajniejsza na oko, no i chyba więcej kobiet utożsamia się z niezbyt piękną, lecz charakterystyczną panią Marzeną, niż z trochę lalkowatą Lewińską.
W pierwszej kolejności powinni odpaść Moskwa, Nejman Herbuś itd. A ksiądz z Plebanii dojść do finału, by móc się pośmiać. Ogólnie ten program jest żenujący, ale ostatnio mniej wyli. Nie będzie dwóch fajnych piosenek, które były w propozycjach. Ale będzie kawałek O.N.A. Tylko ta Urbańska, bo chyba ona będzie to śpiewać, raczej nie pasuje do tej piosenki.