Klan
Klan robi się coraz bardziej podobny do mody
Dzisiaj u Grażynki ujawniła się wyraźnie Forresterowska cecha - kiedy rozmawiała z Bożenką, odwróciła się do niej plecami
tak robią wszyscy w MnS
nie stoją przodem prosto do rozmówcy tylko biegają po całym pomieszczeniu 
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
To jest boskie ^^Tiril pisze:Klan robi się coraz bardziej podobny do modyDzisiaj u Grażynki ujawniła się wyraźnie Forresterowska cecha - kiedy rozmawiała z Bożenką, odwróciła się do niej plecami
![]()
tak robią wszyscy w MnS
nie stoją przodem prosto do rozmówcy tylko biegają po całym pomieszczeniu
No i zgodzę się z tym, że klan to polska (kiepska) wersja mody - W końcu Jacek ma romans z siostrą swojego syna (sorrki jeśli się mylę, nie oglądam, ale coś mi tam kumpela opowiadała).
Nie uważacie, że z tego serialu, a szczególnie z rodzinki Grażynki śmieje się cała Polska?
Taylor <3
Jaś nie jest synem Jacka , a może już jest jak są zawirowana jak w Modzie , ale chyba takowych nie maarturkcf pisze:
No i zgodzę się z tym, że klan to polska (kiepska) wersja mody - W końcu Jacek ma romans z siostrą swojego syna (sorrki jeśli się mylę, nie oglądam, ale coś mi tam kumpela opowiadała).
Ryśku to wzór do naśladowania , kochający maż i ojciecarturkcf pisze: Nie uważacie, że z tego serialu, a szczególnie z rodzinki Grażynki śmieje się cała Polska?
A ostatnio chyba go mniej w Klanie
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Adex-fan Brooke
może nawet scenarzyści "Klanu" zrozumieli że długo nie pociągną serialu na samym wątku obiadów, mycia raczek itp. skoro serial ma się kręcić dalej muszą coraz bardziej coś motac, ale gdzie im tam do naszej "Mody..."
lata świetlne!
A powiedzcie jak to z ta Czesią? Ona jest dalej z tym głupim zdradzieckim Darkiem? i Dlaczego znowu ma taką paskudną fryzurę? Tak ładnie wyglądała w serialu "Tylko mnie kochaj" 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Są małżeństwem, ale on został w Irlandii, a ona wróciła do Polski. Teraz chce rozkręcać buissnes z facetem, który podnajmuje piwnicę w której był klub młodzieżowyAdex-fan Brooke pisze:może nawet scenarzyści "Klanu" zrozumieli że długo nie pociągną serialu na samym wątku obiadów, mycia raczek itp. skoro serial ma się kręcić dalej muszą coraz bardziej coś motac, ale gdzie im tam do naszej "Mody..."lata świetlne!
A powiedzcie jak to z ta Czesią? Ona jest dalej z tym głupim zdradzieckim Darkiem? i Dlaczego znowu ma taką paskudną fryzurę? Tak ładnie wyglądała w serialu "Tylko mnie kochaj"
A fruzurę pewnie ma taką, bo producenci chcą podkreślić, że to prosta kobieta bez wykształcenia
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Pani dyrektor z banku, która kiedyś kochała się i nawet narzucała Jackowi, potem związała się z Piotrem, a potem zabrała jego oszczędności i uciekła.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Oh, jak tylko wspominam złą Barbarę to aż robi mi się miło
Może to ze względu na wspaniałą aktorkę Aldonę Orman
Tak najkrócej: miała romans z Jackiem( oni chyba tylko raz ze sobą spali) potem miała romans z Piotrem Rafalskim( słynny tekst jak to Jasiu mówił do niej mama Basia
) i następnie miała romans z sąsiadem Jacka i Beaty, taki facet z długimi włosami( imię mi wyleciał
). To jeżeli chodzi o jej życie uczuciowe.
Wtedy mieliśmy jedną z najlepszych moim zdaniem sen złości i furii w historii serialu. Barbara wzięła piękną paterą na owoce i ile tylko miała sił( a miała ich babka dużo
) rzuciła nią na podłogę...super scena 
Tak najkrócej: miała romans z Jackiem( oni chyba tylko raz ze sobą spali) potem miała romans z Piotrem Rafalskim( słynny tekst jak to Jasiu mówił do niej mama Basia
Wtedy mieliśmy jedną z najlepszych moim zdaniem sen złości i furii w historii serialu. Barbara wzięła piękną paterą na owoce i ile tylko miała sił( a miała ich babka dużo