Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Klan robi się coraz bardziej podobny do mody ::rad:: Dzisiaj u Grażynki ujawniła się wyraźnie Forresterowska cecha - kiedy rozmawiała z Bożenką, odwróciła się do niej plecami ::jezyk:: ::jezyk:: tak robią wszyscy w MnS ::loll:: nie stoją przodem prosto do rozmówcy tylko biegają po całym pomieszczeniu ::rad::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Zgadzam się! A jak słucham Karoliny, to nie mogę przestać myśleć o Morgan!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Tiril pisze:Klan robi się coraz bardziej podobny do mody ::rad:: Dzisiaj u Grażynki ujawniła się wyraźnie Forresterowska cecha - kiedy rozmawiała z Bożenką, odwróciła się do niej plecami ::jezyk:: ::jezyk:: tak robią wszyscy w MnS ::loll:: nie stoją przodem prosto do rozmówcy tylko biegają po całym pomieszczeniu ::rad::
To jest boskie ^^

No i zgodzę się z tym, że klan to polska (kiepska) wersja mody - W końcu Jacek ma romans z siostrą swojego syna (sorrki jeśli się mylę, nie oglądam, ale coś mi tam kumpela opowiadała).

Nie uważacie, że z tego serialu, a szczególnie z rodzinki Grażynki śmieje się cała Polska?
Taylor <3
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

arturkcf pisze:Nie uważacie, że z tego serialu, a szczególnie z rodzinki Grażynki śmieje się cała Polska?
To samo (tyle, że w szerszej skali, światowej) tyczy się Mody. ::rad::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

arturkcf pisze:
No i zgodzę się z tym, że klan to polska (kiepska) wersja mody - W końcu Jacek ma romans z siostrą swojego syna (sorrki jeśli się mylę, nie oglądam, ale coś mi tam kumpela opowiadała).
Jaś nie jest synem Jacka , a może już jest jak są zawirowana jak w Modzie , ale chyba takowych nie ma ::jezyk::
arturkcf pisze: Nie uważacie, że z tego serialu, a szczególnie z rodzinki Grażynki śmieje się cała Polska?
Ryśku to wzór do naśladowania , kochający maż i ojciec 8) Nie ma się z czego śmiać ::loll::
A ostatnio chyba go mniej w Klanie
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Co prawda oglądam ostatnio klan w kratkę ale Ryśka jakby mniej było....Chciałabym,żeby Ela ułożyła sobie zycie z Malickim.Jurka nie cierpie!
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

może nawet scenarzyści "Klanu" zrozumieli że długo nie pociągną serialu na samym wątku obiadów, mycia raczek itp. skoro serial ma się kręcić dalej muszą coraz bardziej coś motac, ale gdzie im tam do naszej "Mody..." ::plask wczolo: lata świetlne! :wink: A powiedzcie jak to z ta Czesią? Ona jest dalej z tym głupim zdradzieckim Darkiem? i Dlaczego znowu ma taką paskudną fryzurę? Tak ładnie wyglądała w serialu "Tylko mnie kochaj" :?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
arturkcf

W klanie mają innych stylistów ^^ bleh.

No, ale jakby nie patrzeć to Jacek wychowuje Jasia, i ten mówi do niego "tato", więc trochę patologii w tym jest ^^
Taylor <3
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Heh,arturkcf kiedys Jas powiedział że ma dwóch tatusiów tatę Piotra i tate Jacka ::loll:: Do tej pory jak mówi tata Jacek to ogarnia mnie śmiech, nie wiem czemu........chyba dlatego że wszystko jest takie sztuczne ::ysz:: Kiedys jak Rafalski kręcił z Barbarą to Jas mówił do niej mama Basia ::plask wczolo: ::loll::
Abec

Post autor: Abec »

Adex-fan Brooke pisze:może nawet scenarzyści "Klanu" zrozumieli że długo nie pociągną serialu na samym wątku obiadów, mycia raczek itp. skoro serial ma się kręcić dalej muszą coraz bardziej coś motac, ale gdzie im tam do naszej "Mody..." ::plask wczolo: lata świetlne! :wink: A powiedzcie jak to z ta Czesią? Ona jest dalej z tym głupim zdradzieckim Darkiem? i Dlaczego znowu ma taką paskudną fryzurę? Tak ładnie wyglądała w serialu "Tylko mnie kochaj" :?
Są małżeństwem, ale on został w Irlandii, a ona wróciła do Polski. Teraz chce rozkręcać buissnes z facetem, który podnajmuje piwnicę w której był klub młodzieżowy ;) Bożenki. On chyba na nią leci. No, a Darek mailuje z Irlandii, że chciały, by ona wróciła.

A fruzurę pewnie ma taką, bo producenci chcą podkreślić, że to prosta kobieta bez wykształcenia ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
arturkcf

A kto to jest Basia? Ta blondyna co wychowuje kumpele Bożeny?
Taylor <3
Abec

Post autor: Abec »

Pani dyrektor z banku, która kiedyś kochała się i nawet narzucała Jackowi, potem związała się z Piotrem, a potem zabrała jego oszczędności i uciekła.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Abec pisze:Pani dyrektor z banku, która kiedyś kochała się i nawet narzucała Jackowi, potem związała się z Piotrem, a potem zabrała jego oszczędności i uciekła.
Dokładnie ,nawet chyba miała krótki romans z Jackiem.... ::jezyk::
Awatar użytkownika
arturkcf

No, no, Jacek idealnym mężem to nie jest. Biedna Beata :(
Taylor <3
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Oh, jak tylko wspominam złą Barbarę to aż robi mi się miło :serce: Może to ze względu na wspaniałą aktorkę Aldonę Orman :serce: ::jezyk::
Tak najkrócej: miała romans z Jackiem( oni chyba tylko raz ze sobą spali) potem miała romans z Piotrem Rafalskim( słynny tekst jak to Jasiu mówił do niej mama Basia :mrgreen: ) i następnie miała romans z sąsiadem Jacka i Beaty, taki facet z długimi włosami( imię mi wyleciał :zmiesz:: ). To jeżeli chodzi o jej życie uczuciowe.

Wtedy mieliśmy jedną z najlepszych moim zdaniem sen złości i furii w historii serialu. Barbara wzięła piękną paterą na owoce i ile tylko miała sił( a miała ich babka dużo ::jezyk:: ) rzuciła nią na podłogę...super scena :mrgreen:
ODPOWIEDZ