Alexander pisze:A tuż po odcinku pan Kamel zaapelował abyśmy się nie martwili i Nasi ulubieni bohaterowie z Mody na sukces wrócą we wtorek.
Nie żartuj Zaraz jak skończyły się napisy i muzyka wyłączyłem TV, a tam jeszcze wyskoczył Kammelek..proszę, proszę....
Jeżeli jakiś użytkownik jest tajnym agentem TVP i to czyta, to serdecznie dziękujemy za poinformowanie No i oczywiście prosimy jeszcze o reklamy MNS, bo chyba tylko tego nam jeszcze brakuje do pełnego szczęścia...
Alexander pisze:A tuż po odcinku pan Kamel zaapelował abyśmy się nie martwili i Nasi ulubieni bohaterowie z Mody na sukces wrócą we wtorek.
Aż taki zmartwiony to nie jestem, bo bym chyba zwariował Taki apel zabrzmiał, jakbyśmy nie byli pewni, że MNS zostaje w ramówce (trochę nie po naszemu ,ale nie wiedziałem, jak wyrazić tę myśl:P )
Ja byłam w szoku i baaardzo usatysfakcjonowana! Nareszcie uprzedzają o zmianach w programie z wyprzedzeniem. Podoba mi się to i mam nadzieję że przełoży również na okres późniejszy. I chcę zapowiedzi! I nawet lekcje poglądowe na temat niebezpieczeństw seksualnych (hi, hi).
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
No, teraz to już jestem pewna, że TVP ma u nas na Forum
swoją wtyczkę Ciekawe, któż to nią jest?
Wcale mnie to nie martwi, wręcz przeciwnie - dopóki przynosi
nam to tylko same dobre rzeczy, to niech ten stan trwa jak
najdłużej
Dziękujemy Ci, Szpiegu - kimkolwiek jesteś
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Właśnie dzięki, nie podobało mi się ,że TVP tak nie doceniała serialu B&B i serial był dla nich tylko dodatkiem o którym nie warto wspominać. Dobrze ,że teraz szanują i fanów serialu bo nie wątpliwie tu są i nie tylko tu na forum
A gdybyśmy tak napisali nie petycje, a prośbe do TVP1, żeby jakoś bardziej "zaopiekowała się" Modą na sukces i poprosili, aby nadawali rekalmy MNS, co wy na to? I uświadomili im, że dzięki temu światowemu hitowi zwiększyli by oglądalność!
Reklamy? Chodzi Wam chyba o zwiastuny. Mysle, ze nie ma szans. Przeciez nie promuja ani "Klanu" ani "Plebani" to dlaczego maja nagle emitowac zwiastuny MNS?
dominik pisze:A gdybyśmy tak napisali nie petycje, a prośbe do TVP1, żeby jakoś bardziej "zaopiekowała się" Modą na sukces i poprosili, aby nadawali rekalmy MNS, co wy na to? I uświadomili im, że dzięki temu światowemu hitowi zwiększyli by oglądalność!
Masz racje, jest dobrze, ale zawsze może być lepiej! Np, we Włoszech, połowa Włochów ogląda MnS (Beautiful) , a dzięki czemu? Dzięki zwiastunom, bo Canale 5 wie jak dbać o swoich widzów a MnS nie traktuje jak nie potrzebną rzecz.
dominik pisze:Masz racje, jest dobrze, ale zawsze może być lepiej! Np, we Włoszech, połowa Włochów ogląda MnS (Beautiful) , a dzięki czemu? Dzięki zwiastunom, bo Canale 5 wie jak dbać o swoich widzów a MnS nie traktuje jak nie potrzebną rzecz.
Na kanale Cinco są zwiastuny? Pierwsze słyszę. Jedyne co tam widziałem, to kilka lat temu krótkie wywiady z aktorami po odcinku, oraz programy z ich udziałem, ale w życiu nie widziałem tam ani reklamówek ani zwiastunów.