"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

B@r pisze:
Adex-fan Brooke pisze:To samo pomyślałem :)
W drugim odcinku też się pojawił ten komunikat. Bardzo mnie to cieszy. :)
TVP coraz bardziej się z nami liczy. ::chytry::
Czas najwyższy :: bow ::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A tuż po odcinku pan Kamel zaapelował abyśmy się nie martwili i Nasi ulubieni bohaterowie z Mody na sukces wrócą we wtorek.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Alexander pisze:A tuż po odcinku pan Kamel zaapelował abyśmy się nie martwili i Nasi ulubieni bohaterowie z Mody na sukces wrócą we wtorek.
Nie żartuj ::ke:: ::jezyk:: Zaraz jak skończyły się napisy i muzyka wyłączyłem TV, a tam jeszcze wyskoczył Kammelek..proszę, proszę.... :mrgreen:

Jeżeli jakiś użytkownik jest tajnym agentem TVP i to czyta, to serdecznie dziękujemy za poinformowanie ::jezyk:: No i oczywiście prosimy jeszcze o reklamy MNS, bo chyba tylko tego nam jeszcze brakuje do pełnego szczęścia... ::jezyk::
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Alexander pisze:A tuż po odcinku pan Kamel zaapelował abyśmy się nie martwili i Nasi ulubieni bohaterowie z Mody na sukces wrócą we wtorek.
Aż taki zmartwiony to nie jestem, bo bym chyba zwariował ::rad:: Taki apel zabrzmiał, jakbyśmy nie byli pewni, że MNS zostaje w ramówce (trochę nie po naszemu ,ale nie wiedziałem, jak wyrazić tę myśl:P )
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja byłam w szoku i baaardzo usatysfakcjonowana! Nareszcie uprzedzają o zmianach w programie z wyprzedzeniem. Podoba mi się to i mam nadzieję że przełoży również na okres późniejszy. I chcę zapowiedzi! I nawet lekcje poglądowe na temat niebezpieczeństw seksualnych (hi, hi).
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

No, teraz to już jestem pewna, że TVP ma u nas na Forum
swoją wtyczkę ::loll:: Ciekawe, któż to nią jest? ::jezyk::
Wcale mnie to nie martwi, wręcz przeciwnie - dopóki przynosi
nam to tylko same dobre rzeczy, to niech ten stan trwa jak
najdłużej ::ok::
Dziękujemy Ci, Szpiegu - kimkolwiek jesteś ::rad::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Właśnie dzięki, nie podobało mi się ,że TVP tak nie doceniała serialu B&B i serial był dla nich tylko dodatkiem o którym nie warto wspominać. Dobrze ,że teraz szanują i fanów serialu bo nie wątpliwie tu są i nie tylko tu na forum :mrgreen:
Nobody does it better
amerika

Post autor: amerika »

To ja mam pomysł zacznijmy pisać to co byśmy chcieli jeszcze :mrgreen: To TVP1 może to spełni

Ja bym chciała spotkać się z aktorami :mrgreen: szczególnie ze Stefani :mrgreen:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

A gdybyśmy tak napisali nie petycje, a prośbe do TVP1, żeby jakoś bardziej "zaopiekowała się" Modą na sukces i poprosili, aby nadawali rekalmy MNS, co wy na to? I uświadomili im, że dzięki temu światowemu hitowi zwiększyli by oglądalność!
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Reklamy? Chodzi Wam chyba o zwiastuny. :P Mysle, ze nie ma szans. Przeciez nie promuja ani "Klanu" ani "Plebani" to dlaczego maja nagle emitowac zwiastuny MNS?
amerika

dominik pisze:A gdybyśmy tak napisali nie petycje, a prośbe do TVP1, żeby jakoś bardziej "zaopiekowała się" Modą na sukces i poprosili, aby nadawali rekalmy MNS, co wy na to? I uświadomili im, że dzięki temu światowemu hitowi zwiększyli by oglądalność!
Jak najbardziej za JEstem :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Dajmy już spokój TVP, jeśli tylko opiekuje się nami i daje takie niespodzianki jak dzisiaj to wy zaraz więcej i więcej...
Nobody does it better
amerika

Słynne powiedzenie Daj palec a będzie chciał całą reszte... :mrgreen: Ale my ludzie jestesmy tak zaprogramowani :mrgreen: zgodnie z powiedzeniem
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Masz racje, jest dobrze, ale zawsze może być lepiej! Np, we Włoszech, połowa Włochów ogląda MnS (Beautiful) , a dzięki czemu? Dzięki zwiastunom, bo Canale 5 wie jak dbać o swoich widzów a MnS nie traktuje jak nie potrzebną rzecz.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

dominik pisze:Masz racje, jest dobrze, ale zawsze może być lepiej! Np, we Włoszech, połowa Włochów ogląda MnS (Beautiful) , a dzięki czemu? Dzięki zwiastunom, bo Canale 5 wie jak dbać o swoich widzów a MnS nie traktuje jak nie potrzebną rzecz.
Na kanale Cinco są zwiastuny? Pierwsze słyszę. Jedyne co tam widziałem, to kilka lat temu krótkie wywiady z aktorami po odcinku, oraz programy z ich udziałem, ale w życiu nie widziałem tam ani reklamówek ani zwiastunów.
ODPOWIEDZ