"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

wejdź na youtube.com wpisz beautiful on canale 5 i poszukaj, a będzie spot reklamowy.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Martin - fan Bree pisze:
dominik pisze:Masz racje, jest dobrze, ale zawsze może być lepiej! Np, we Włoszech, połowa Włochów ogląda MnS (Beautiful) , a dzięki czemu? Dzięki zwiastunom, bo Canale 5 wie jak dbać o swoich widzów a MnS nie traktuje jak nie potrzebną rzecz.
Na kanale Cinco są zwiastuny? Pierwsze słyszę. Jedyne co tam widziałem, to kilka lat temu krótkie wywiady z aktorami po odcinku, oraz programy z ich udziałem, ale w życiu nie widziałem tam ani reklamówek ani zwiastunów.
Krótkie wywiady z aktorami :roll: ? To już bardzoooooooooooooo dużo ::cojest::
Zgadzam się jednak, że we Włoszech soapka jest bardzo popularna :mrgreen: Kiedy były kręcone zdjęcia w Wenecji, wiele fanów szalało na ulicy, by tylko móc zdobyć autograf KKL, czy Winsora Harmona :)
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Mogliby chociaż puszczać reklamy takie jak np. reklamują inne filmy lub seriale. Nie o jakieś oryginalne zwiastuny ale o taką reklamówkę, że to i to, o tej godzienie, i kilka scen z tego programu/filmu. :wink: Jakby TVP spełniło nasze rzyczenie to bym chyba był najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.
Ostatnio zmieniony 2007-03-30, 19:51 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ipo pisze:Reklamy? Chodzi Wam chyba o zwiastuny. :P Mysle, ze nie ma szans. Przeciez nie promuja ani "Klanu" ani "Plebani" to dlaczego maja nagle emitowac zwiastuny MNS?
Ostatnio z promowaniem Klanu jest sobo, ale Plebanię reklamują codziennie :wink:
Awatar użytkownika
PetroPython

Cosmo pisze:Mogliby chociaż puszczać reklamy takie jak np. reklamują inne filmy lub seriale. Nie o jakieś oryginalne zwiastuny ale o taką reklamówkę, że to i to, o tej godzienie, i kilka scen z tego programu/filmu. :wink: Jakby TVP spełniło nasze rzyczenie to bym chyba był najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.

No co ty, reklamy CBS-owskie są najlepsze :!:
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Alexander pisze:Dajmy już spokój TVP, jeśli tylko opiekuje się nami i daje takie niespodzianki jak dzisiaj to wy zaraz więcej i więcej...
Alex, a czy my żądamy aż tak wiele ::jezyk::
Jakaś kawka ze Stephanie, ciasteczka z bliźniaczkami
i lampka wina z Taylor :serce: - przecież to nie wygórowane
życzenia ::rad::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
PetroPython

Alexander pisze:Dajmy już spokój TVP, jeśli tylko opiekuje się nami i daje takie niespodzianki jak dzisiaj to wy zaraz więcej i więcej...
Masz rację, jeszcze agent TVP się wkurzy czytając to nasze forum ::loll:: I zapowiedzi po odcinkach zlikwiduje :shock: Chociaż z drugiej strony, chciałbym, żeby TVP się jakoś bardziej przyczyniła do oglądalności MNS. Chyba, że jednak traktują MNS jako zapchajdziurę, jak już ktoś wspomniał na forum. A co do zaprosin aktorów do Polski, to owszem superzajebiście by było, ale myślę, że pod tym względem jesteśmy jakieś tysiące, albo i nawet miliony kilometrów od tego wymarzonego celu ::loll:: ::loll:: ::loll::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Widzę, że u Was apetyt rośnie w miarę jedzenia.
A teraz po kolei. Generalnie telewizje rzadko reklamują stałe pozycje programowe. Robią to w wyjątkowych sytuacjach, gdy na przykłaad są zmiany w programie, albo jakaś szczególna okazja. Więc brak zapowiedzi czy zwiastunów MnS mnie tak naprawdę nie dziwi.
Uprzedzanie o tym, że kolene odcinki będą we wtorek, to dobra praktyka. To jeden z elementów misji informacyjnej, jaką powinna spełniać TV publiczna. Dzięki temu nie będzie w poniedziałek niespodzianki. Wcześniej TVP robiła takie praktyki, ale było to bardzo niekonsekwentne. Mam teraz nadzieję, że to początek pozotywnych zmian w TVP. I o wszelkich zmianach będziemy dowiadywać się z wyprzedzeniem.
Co do Canale 5, to słyszałem kiedyś w radiowej Jedynce taką informację, że telewizja zaprosiła do Włoch jedną z aktorek grających w tym serialu (nie pamiętam, kto to był, ale chyba K. K. Lang). I była ona gwiazdą jakiegoś programu rozrywkowego. W tym samym programie potwierdzono, że MnS ma dużą popularność nad Tybrem. Ale nie powiedzieli bezpośrednio, że chodzi o MnS, podali tylko włoski tytuł serialu, czyli "Beautiful". Ale oczywiście łatwo się domyśliłem, że chodzi o naszą "Modę..." A MnS we Włoszech chyba nadal emitowana jest o mało atrakcyjnej godzinie.
Ja także przyłączam się do podziękowań dla Szpiega, który jest, jak mniemamy, wtyczką TVP u nas. Bardzo się cieszę, że jest ktoś, kto wczytuje się w głosy fanów serialu. :serce:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja nie uważam, że nasze marzenia są wygórowane. Moda od lat ma sporą oglądalność, a że jest serialem "z przyszłością", zapowiedzi, reklamy, wywiady, zwiększyłyby jej oglądalność. To działa. Kto oglądał kiedyś Ranczo? A kto ogląda teraz? Nawet w radiu o tym trąbią.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
PetroPython

Dawidek pisze:Widzę, że u Was apetyt rośnie w miarę jedzenia.

I to jeszcze jak :D

[ Dodano: 2007-03-30, 22:49 ]
Szogunka pisze:Ja nie uważam, że nasze marzenia są wygórowane. Moda od lat ma sporą oglądalność, a że jest serialem "z przyszłością", zapowiedzi, reklamy, wywiady, zwiększyłyby jej oglądalność. To działa. Kto oglądał kiedyś Ranczo? A kto ogląda teraz? Nawet w radiu o tym trąbią.
No właśnie, zawsze takie rzeczy działają na korzyść serialu, nie przeciwnie. Ale to marzenia
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Jeśli czytasz ten temat agencie( za co bardzo ci dziękuję) to mam nadzieję, że TVP 1 nie będzie głuche na nasze prośby.
Primok

Post autor: Primok »

Kiedyś były takie zapowiedzi ok. 15-16, co jeszcze dzisiaj zobaczymy na TVP1 i były zapowiadane: MnS, Klan i jeszcze jakiś serial ok. godz. 18 :wink: .
Dawidek pisze:A MnS we Włoszech chyba nadal emitowana jest o mało atrakcyjnej godzinie.
We Włoszech godz. 13.40 nie jest taka zła - tam ludzie zazwyczaj wcześniej kończą pracę i szkołę niż w Polsce :wink: .
Awatar użytkownika
PetroPython

Primok pisze:Kiedyś były takie zapowiedzi ok. 15-16, co jeszcze dzisiaj zobaczymy na TVP1 i były zapowiadane: MnS, Klan i jeszcze jakiś serial ok. godz. 18 :wink: .
Przecież tak jest, odkąd sięgam pamięcią ::krzyw:: Ostatni raz był dzisiaj, pomiędzy dwoma odcinkami ::cojest::
Primok

Post autor: Primok »

A jakie te zapowiedzi dzisiaj były, bo nie widziałem :?:
Takich jak były kiedyś już dawno przed MnS nie widziałem - mam na myśli takie 3 małe okienka, w których były pokazywane fragmenty danego programu i lektora zapowiadającego je :wink: .
Awatar użytkownika
PetroPython

Mówisz o zapowiedziach Klanu i Plebanii, czy Mody na sukces, bo się pogubiłem :roll:
Bo zapowiedzi były dzisiaj właśnie klanu i plebanii między dwoma odcinkami MNS
ODPOWIEDZ