Bridget Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A postać Bridget nie ma jeszcze 18 lat na Tvp1.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Ma 16, bo Thorne mówił, że nie pozwoli, żeby 16 - letnia dziewczyna decydowała o życiu Brooke. :)
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Obecna aktorka grająca Bridget na TVP1 nie jest powalającą pięknością :? Znacznie ładniejsza była Bridget-blondy (brata Ricka grał wtedy Jacob Young). Dlaczego dali Bridget z włosami rudo-brązowymi :evil: . Wydaje mi się, że jej matką jest wiewiórka, a nie Brooke. Nie mówię jednak, że Bridget jest obrzydliwa. Jednak producenci bardzo stawiają na pięknych ludzi (w szczególności na kobiety), a ona jest nieporównywalna w stosunku do swojej matki, Taylor, Amber, czy Kimberly ::jezyk::
Awatar użytkownika
Kaska

Co?! Przecież Bridget jest bardzo ładna. I to dużo ładniejsza od Amber! :) A rude włosy bardzo jej pasują. W ogóle podoba mi się ten kolor. Chyba sobie przefarbuję. :D
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

PetroPython pisze:Obecna aktorka grająca Bridget na TVP1 nie jest powalającą pięknością :? Znacznie ładniejsza była Bridget-blondy (brata Ricka grał wtedy Jacob Young). Dlaczego dali Bridget z włosami rudo-brązowymi :evil: . Wydaje mi się, że jej matką jest wiewiórka, a nie Brooke. Nie mówię jednak, że Bridget jest obrzydliwa. Jednak producenci bardzo stawiają na pięknych ludzi (w szczególności na kobiety), a ona jest nieporównywalna w stosunku do swojej matki, Taylor, Amber, czy Kimberly ::jezyk::
A może jej matką jest Morgan? ::loll:: ::loll:: ::loll::
Swoją drogą, to dla mnie aktorka jest ładna...ale każdy ma inny gust ::ok::
Awatar użytkownika
PetroPython

paulincia pisze:
PetroPython pisze:Obecna aktorka grająca Bridget na TVP1 nie jest powalającą pięknością :? Znacznie ładniejsza była Bridget-blondy (brata Ricka grał wtedy Jacob Young). Dlaczego dali Bridget z włosami rudo-brązowymi :evil: . Wydaje mi się, że jej matką jest wiewiórka, a nie Brooke. Nie mówię jednak, że Bridget jest obrzydliwa. Jednak producenci bardzo stawiają na pięknych ludzi (w szczególności na kobiety), a ona jest nieporównywalna w stosunku do swojej matki, Taylor, Amber, czy Kimberly ::jezyk::
A może jej matką jest Morgan? ::loll:: ::loll:: ::loll::
Swoją drogą, to dla mnie aktorka jest ładna...ale każdy ma inny gust ::ok::
Morgan prawdziwą matką Bridget :?: Wszystko w końcu możliwe - to MNS ::cojest:: Niewiadomo, czym cię soapka zaskoczy ::loll::
Awatar użytkownika
paulincia

PetroPython pisze:Morgan prawdziwą matką Bridget :?: Wszystko w końcu możliwe - to MNS ::cojest:: Niewiadomo, czym cię soapka zaskoczy ::loll::
He he ::loll:: ::loll:: ale wiesz co? Szczerze mówiąc to chyba bym się nawet nie zdziwiła :)
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Morgan przynajmniej miałaby już swoje dziecko... :P
Awatar użytkownika
Kaska

A może Sally jest mamą Morgan i babcią Bridget? :D
Awatar użytkownika
paulincia

Kaska pisze:A może Sally jest mamą Morgan i babcią Bridget? :D
::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: Kaska w sumie to Moda na sukces ::rad:: A tu jak wiadomo wszystko jest możliwe ::ok::
Awatar użytkownika
PetroPython

paulincia pisze:
Kaska pisze:A może Sally jest mamą Morgan i babcią Bridget? :D
::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: Kaska w sumie to Moda na sukces ::rad:: A tu jak wiadomo wszystko jest możliwe ::ok::
UWAGA!Poniższe informacje mogą zawierać treści obraźliwe dla fanów co niektórych postaciUWAGA!

Wszystko opiera się na wierutnych bzdurach (mam taką nadzieję) i żartach
Przewiduję przyszłość :lol: :
[glow=black][shadow=black]Rok 2015 - prawda wychodzi wreszcie na jaw. Bridget ma za matkę Morgan, a ta jest córką Sally. Macy była tak naprawdę zaadaptowanym dzieckiem Sally, lecz ta będąc pod wpływem silnej narkozy podczas podpisywania dokumentów adopcyjnych o tym zapomniała i uznała Macy za swoją córkę. Adam uciekł od Spectry, bo dowiedział się, że jest narkomanką (żadna mafia mu nie groziła). Mafiozi, którzy przyszli do biura Spectry, okazali się wynajętymi przez Adama aktorami (jedynie spluwy były prawdziwe) i Sally postrzelono naprawdę. W szpitalu Adam powiedział Sally, żeby się opiekowała Kim, bo on musi uciekać (w rzeczywistości Spectra ponownie zaczęła ćpać, dlatego tak nieumyślnie wysłała do gazety zdjęcie eks-męża z informacjami na temat jego sukcesów zawodowych).
C.J. był tak naprawdę tylko zabłąkanym dzieckiem, którego Sally znalazła na ulicy i oczywiście pod wpływem narkotyków wzięła do siebie. Tak więc jedynym prawdziwym dzieckiem Sally była MORGAN. Okazuje się jednak, że o tej całej sprawie wiedziała niewiadomo jakim cudem tylko jedna osoba - Steph Forrester. DLACZEGO? Bo tylko ona wie wszystko. Jak wiadomo Spectra umarła. Teraz Morgan powraca, by zemścić się na Steph za śmierć jej dwójki dzieci oraz za to, że tak długo ukrywała przed nią fakt, że jej matką była Sally, co w efekcie doprowadziło do tego, że nie zdążyła poznać swojej prawdziwej matki. Zacznie się prawdziwy koszmar dla Forresterów, ponieważ Bridget odziedziczyła wariactwo po swojej matce i zawrze przymierze z Morgan. Przez przypadek także Morgan spotka się z Sheilą Carter w szpitalu psychiatrycznym (Steph wysłała ją tam po tym, jak dowiedziała się, że Morgan podłożyła bombę przed jej domem) i polubią się one do tego stopnia, że wybuchnie Forresterowa wojna światowa. Steph w międzyczasie dostanie kolejnego udaru, po wiadomości, że Bridget jest córką Morgan, z którego wyjdzie w nienaruszonym stanie. Jaką niemiłą niespodziankę szykuje Forresterom organizacja wariatek: Morgan-Bridget-Sheila :?: Wiadome jest jedno, to będą już ostatnie odcinki MNS :!: [/shadow] [/glow]
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

::cojest::

Ale napisałeś PetroPython.
Awatar użytkownika
paulincia

PetroPython ale się uśmiałam z tego ::cojest:: No, ale w sumie w Modzie wszystko się może zdarzyć ::loll::
Awatar użytkownika
PetroPython

Pisałem, co mi przyszło do głowy i w ten sposób wyszło poplątane z pomieszanym, czyli w przypadku MNS extra mieszanka wybuchowa ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: :zeby: :zeby: :zeby: .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Petro, może zatrudnisz się jako scenarzysta kolejnych odcinków MnS. Twoje pomysły spowodują, że widownia serialu na świecie się podwoi, a nawet potroi. ::ke:: :D :) ::cojest::
ODPOWIEDZ