Morgan vs Taylor

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Morgan vs Taylor

Post autor: Adex-fan Brooke »

Takiego tematu chyba nie ma? A teraz się przyda :zeby: Taylor z przyjaciółki stała sie wrogiem dla Morgan. Taylor jeszcze nie miała takiej przeciwniczki a teraz ona ją oskarża o stratę drugiego dziecka, gniew Morgan może być ogromny :twisted:
Na chwilę obecną taki spoiler że podróż Taylor nie będzie taka udana jak ją planują ::chytry:: Oglądajcie jutro jak ładnie Morgan wypluje coś w twarz Taylor ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Re: Morgan vs Taylor

Post autor: Robi »

Z jednej strony mamy oszustkę Morgan , która podstępem uwiodła Ridge i zaszła z nim w ciąże . Z drugiej mamy rozgniewaną Morgan , która straciła dziecko przez Taylor . Ich konflikt będzie moim zdaniem bardzo ciekawy .
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Mimo dużej sympatii jaką daże Taylor to uważam ,że jest strasznie nudna i Morgan ostatnio ogjawia się dla mnie jako postać ciekawsza i to jej kibicuje :D .Będzie o wiele lepsza jako wróg niż jako przyjaciółka Taylor... :wink:
Awatar użytkownika
Thorne

Re: Morgan vs Taylor

Post autor: Thorne »

Robi pisze:Z jednej strony mamy oszustkę Morgan , która podstępem uwiodła Ridge i zaszła z nim w ciąże . Z drugiej mamy rozgniewaną Morgan , która straciła dziecko przez Taylor . Ich konflikt będzie moim zdaniem bardzo ciekawy .
Robi,to nie przez Taylor Morgan straciła dziecko. :mrgreen: Po prostu Morgan upadła przez balustradę wylatując. :zeby: To był tylko wypadek.

Fajny temat,tak a propos. Morgan i Taylor-dwie kobiety,które będą się zwalczać,a tak naprawdę to ta pierwsza będzie stanowić wielkie zagrożenie dla Taylor i jej szczęśliwej rodzinki. Fajne odcinki się zapowiadają. :zeby:
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Zasze lubiłam Taylor, ale ostatnio polubiłam też Morgan. Fajna babka z niej. :mrgreen: Na początku denerwowało mnie jej zachowanie przy Clarke`u. :evil: , ale teraz jest OK. :D
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Teraz jest OK?
Właśnie teraz, kiedy to Morgan wyrządziła Taylor tak
wielką krzywdę? Za co ją tak teraz polubiłaś Kaska?
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Teraz to można spokojnie powiedzieć, że ona jest puknięta... :roll: Powinni ją zamnkąć w psychiatryku :roll: :evil:

Na początku myślałam, że Stefa przesadza z oskarżaniem jej. Ale Stefa oczywiście znowu wszystko przewidziała... Znowu miała rację :twisted:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Stefa to królowa :P Zawsze wszytko wie i przwiduje...... ::krzyw:: A Morgan już zaczęło chyba odbijac jak chciała mieć dziecko z Ridgem....najpierw in vitro, a później naturalnie... ::chytry::
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

Morgan jest nieobliczalna - przynajmniej dzięki takim charakterkom coś się dzieje :D
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

anka_ pisze:Teraz to można spokojnie powiedzieć, że ona jest puknięta... :roll: Powinni ją zamnkąć w psychiatryku :roll: :evil:

Na początku myślałam, że Stefa przesadza z oskarżaniem jej. Ale Stefa oczywiście znowu wszystko przewidziała... Znowu miała rację :twisted:
Fajnie, że jest stuknięta - takie osoby zawsze wzbogacają soap operę o coś nowego :serce: Z drugiej strony należy pamiętać, co przeżyła jako nastolatka i jak aborcja ciągnęła się za nią :cry: Dlatego tak super jest ta postać - nie wariuje z byle powodu, jak Sheila, chociaż i ją bardzo lubię :!:
Ja myślałem dokładnie tak samo :mrgreen: Morgan wydawała mi się taka niewinna i tak okropnie potraktowana przez Stefę i to dosłownie. Szkoda, że robią ze Stefci chodzącą encyklopedię - wszystko wiadomo na wylot i robi się dziadostwo ::plask wczolo: Nienawidzę Stefci :evil:, niech Morgan coś z nią zrobi wreszcie :twisted: Najbardziej wkurzająca scena ze Stefą to jak dla mnie ta, kiedy przyszła do domu C.J.a i Amber i wytykała im wszystko, co mogłoby naruszyć stan zdrowia małego Eryka. Tak ich wtedy poniżała, że :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Kaska

nutelka pisze:Teraz jest OK?
Właśnie teraz, kiedy to Morgan wyrządziła Taylor tak
wielką krzywdę? Za co ją tak teraz polubiłaś Kaska?
Dlatego, że teraz coś się dzieje. Wcześniej mnie drażniła, kiedy okazywała swoją dwulicowość przy Clarke`u, a tak naprawdę nie robiła nic konkretnego, tylko groziła i groziła. ::kwasny:: A poza tym Taylor mnie ostatnio wkurza! :evil:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Morgan naprawde jest świrnięta,ale lubie z nią sceny bo coś się dzieje.Rozkręca akcje i nie jest nudno :mrgreen:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Kaska

Ona raczej nie jest świrnięta, tylko ma bzika na punkcie dziecka! ::jezyk:: I jest bardzo mściwa! :( Ale nie dziwię jej się. Przecież starciła dwoje dzieci. :(
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Bardzo dobrze, że się coś dzieje. :lol:
A co do zemsty na Taylor: po 1 Morgan przecież sama się na nią rzuciła, Taylor ją odepchnęła a ta spadła (coś jak z Amber i Carmen :P), a po 2 Stefi już na pewno nie jest niczemu winna :roll: Biedactwo... :cry:
Wszystkiemu winny jest Ridge - oczywiście! :twisted: Trzeba było nie zdradzać żony. :twisted:
Z tym mailem i telefonem to Morgan nieźle sobie wymyśliła, ale jak mógł Ridge być takim idiotą i w to uwierzyć. :shock:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Motywy Morgan teraz są jasne, zaspoileruje, ale można się domyślić: zemsta a zamieszkała tak blisko bo chce Ridge'a zdobyć! Przez te sytuację Taylor będzie zła na Ridge'a że to przez niego musieli jechac odnawiać ślub i jeszcze że nie dał jej iść do Steffy na łodzi, Taylor postanowi wyjechać pozbierać myśli,ale najpierw przyjdzie ostrzec Morgan...Morgan wkroczy do akcji przychodząc do Ridge'a i np. rozbierając się do bielizny ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ