Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Wcale nie ::chytry:: . Jak tak będzie to znaczy, że program jest zwyczajnie naciągany... ::kwasny::
Bo nie wierzę, żeby proboszcz z Plebanii miał więcej fanów niż Grażynka- czyste ręce ::jezyk::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Mi się w ostatnim programie najbardziej podobała Nataszka :D Super zaśpiewała!! Niczego sobie też Agnieszka Włodarczyk :) Troch nie podoba mi sie Marek Siudym, ale ten jeden raz mozna mu wybaczyc :wink: Nawet Robert prezentowal sie calkiem oki ::krzyw:: Ale Lukasz glupio troche wg mnie zaspiewal :roll: Szkoda, ze Marzenka jest nominowana :(
Juz czekam na nastepny odc i Felecita w wykonaniu Wlodka 8) Hehe :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians pisze:Wcale nie ::chytry:: . Jak tak będzie to znaczy, że program jest zwyczajnie naciągany... ::kwasny::
Bo nie wierzę, żeby proboszcz z Plebanii miał więcej fanów niż Grażynka- czyste ręce ::jezyk::
Mogę się założyć , że będzie, program nie jest naciągany tylko przewidywalny , ale tylko dlatego , że uczstniczy odpadający przyznają jokera drugiemu zagrożonemu .I w ten sposób jokera dostanie Marzena,która mogła by być zagrożna , więc Ostrowska musiała by pokać aż dwójkę innych uczestników , jeszcze bardziej popularnych . Mimo całej sympatii do Małgosii trzeba sobie powiedzieć jasno nie ma szans .Teraz ciekawe z kim będzie nominowana , pewnie z Matuszczakiem albo Nejmanem
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Niewiem po co w ogóle te jokery wprowadzili :roll:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Oceny jury i oceny widzów powinny być sumowane tak jak ma miejsce to w TzG. Ale i tak dobrze ,że jest jury, jest ciekawiej. Ale głosowanie i wybory widzów są dla mnie zagadką, nie wiem czym się kierują?
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Już dzisiaj usłyszymy "Wszystko czego dziś chcę" w wykonaniu Grażynki ::rad:: Nie mogę sie już doczekać ::jezyk:: Mam nadzieję, że Panią Darmosz ::jezyk:: ::plask wczolo: czyli Izę Trojanowską też pokażą...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Chcecie poznać kulisy Baru?
Zapraszam na blog Jarka Mikulskiego, uczestnika jednej z edycji polsatowskiego programu.
Jarek publikuje tam rozdziały swojej książki. ::chytry::

http://jarekmikulski.bloog.pl
Ostatnio zmieniony 2007-03-31, 18:00 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Panią Darmosz? No na śpiewającą Grażke to i ja zerknę, o której godzinie będzie śpiewała?

[ Dodano: 2007-03-31, 17:59 ]
A mam jeszcze takie pytanie: czy wie ktoś czy jest jakaś możliwość skontaktować się z którymś z uczestników Big Brother edycja 1? ::chytry:: Może jakieś adresy mailowe mają?!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Adex, ostatnio pewien brukowiec nazwał Izę Trojanowską "Panią Darmosz- osoba, która czerpie wymierne korzyści z bankietów..." :mrgreen: ::plask wczolo: Jak sobie to przypomnę, to cały czas się śmieję ::loll::
JOŚ zaczyna się o 20.00, ostatnio Grażynka śpiewała jako pierwsza, więc podejrzewam, że dzisiaj będzie gdzieś w środku, albo nawet przy końcu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ok dzięki Damians. :D
B@r dał fajny link -kolesia nie bardzo lubiłem, ale jednak ciekawie to tam opisuje odsłaniając kulisy programu "Bar" (tę edycje z nim trochę oglądałem)
A jakbyście mieli jakieś namiary do skontaktowania się z uczestnikami 1edycji BB to dajcie mi znać :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Adex-fan Brooke pisze:Ok dzięki Damians. :D
B@r dał fajny link -kolesia nie bardzo lubiłem, ale jednak ciekawie to tam opisuje odsłaniając kulisy programu "Bar" (tę edycje z nim trochę oglądałem)
A jakbyście mieli jakieś namiary do skontaktowania się z uczestnikami 1edycji BB to dajcie mi znać :wink:
Ja już gdzieś wcześniej czytałam,ze straszna ściema jest w tych reality.
A po co chcesz kontaktu do tych ludzi ::chytry:: ?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

A to wiadomo że ściema w dużej mierze.
Kontaktu bym chciał w celu przeprowadzenia wywiadu -może by mi się przydał (studia)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dla Damiansa :mrgreen: :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

:evil: No i przegapiłem :( Widziałem już tylko komentarze zaraz po występie ::plask wczolo:
Abec

Post autor: Abec »

Zdolności wokalne Płoszajskiego są ze wszech miar porównywalne z umiejętnościami aktorskimi Elvisa. Fajnie się spikneli.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
ODPOWIEDZ