Bo nie wierzę, żeby proboszcz z Plebanii miał więcej fanów niż Grażynka- czyste ręce
Programy rozrywkowe
-
Gabra-Sheila
Mi się w ostatnim programie najbardziej podobała Nataszka
Super zaśpiewała!! Niczego sobie też Agnieszka Włodarczyk
Troch nie podoba mi sie Marek Siudym, ale ten jeden raz mozna mu wybaczyc
Nawet Robert prezentowal sie calkiem oki
Ale Lukasz glupio troche wg mnie zaspiewal
Szkoda, ze Marzenka jest nominowana
Juz czekam na nastepny odc i Felecita w wykonaniu Wlodka
Hehe 
Juz czekam na nastepny odc i Felecita w wykonaniu Wlodka
Mogę się założyć , że będzie, program nie jest naciągany tylko przewidywalny , ale tylko dlatego , że uczstniczy odpadający przyznają jokera drugiemu zagrożonemu .I w ten sposób jokera dostanie Marzena,która mogła by być zagrożna , więc Ostrowska musiała by pokać aż dwójkę innych uczestników , jeszcze bardziej popularnych . Mimo całej sympatii do Małgosii trzeba sobie powiedzieć jasno nie ma szans .Teraz ciekawe z kim będzie nominowana , pewnie z Matuszczakiem albo NejmanemDamians pisze:Wcale nie. Jak tak będzie to znaczy, że program jest zwyczajnie naciągany...
![]()
Bo nie wierzę, żeby proboszcz z Plebanii miał więcej fanów niż Grażynka- czyste ręce
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
Chcecie poznać kulisy Baru?
Zapraszam na blog Jarka Mikulskiego, uczestnika jednej z edycji polsatowskiego programu.
Jarek publikuje tam rozdziały swojej książki.
http://jarekmikulski.bloog.pl
Zapraszam na blog Jarka Mikulskiego, uczestnika jednej z edycji polsatowskiego programu.
Jarek publikuje tam rozdziały swojej książki.
http://jarekmikulski.bloog.pl
Ostatnio zmieniony 2007-03-31, 18:00 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Panią Darmosz? No na śpiewającą Grażke to i ja zerknę, o której godzinie będzie śpiewała?
[ Dodano: 2007-03-31, 17:59 ]
A mam jeszcze takie pytanie: czy wie ktoś czy jest jakaś możliwość skontaktować się z którymś z uczestników Big Brother edycja 1?
Może jakieś adresy mailowe mają?!
[ Dodano: 2007-03-31, 17:59 ]
A mam jeszcze takie pytanie: czy wie ktoś czy jest jakaś możliwość skontaktować się z którymś z uczestników Big Brother edycja 1?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex, ostatnio pewien brukowiec nazwał Izę Trojanowską "Panią Darmosz- osoba, która czerpie wymierne korzyści z bankietów..."
Jak sobie to przypomnę, to cały czas się śmieję
JOŚ zaczyna się o 20.00, ostatnio Grażynka śpiewała jako pierwsza, więc podejrzewam, że dzisiaj będzie gdzieś w środku, albo nawet przy końcu.
JOŚ zaczyna się o 20.00, ostatnio Grażynka śpiewała jako pierwsza, więc podejrzewam, że dzisiaj będzie gdzieś w środku, albo nawet przy końcu.
- Adex-fan Brooke
Ok dzięki Damians.
B@r dał fajny link -kolesia nie bardzo lubiłem, ale jednak ciekawie to tam opisuje odsłaniając kulisy programu "Bar" (tę edycje z nim trochę oglądałem)
A jakbyście mieli jakieś namiary do skontaktowania się z uczestnikami 1edycji BB to dajcie mi znać
B@r dał fajny link -kolesia nie bardzo lubiłem, ale jednak ciekawie to tam opisuje odsłaniając kulisy programu "Bar" (tę edycje z nim trochę oglądałem)
A jakbyście mieli jakieś namiary do skontaktowania się z uczestnikami 1edycji BB to dajcie mi znać
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja już gdzieś wcześniej czytałam,ze straszna ściema jest w tych reality.Adex-fan Brooke pisze:Ok dzięki Damians.![]()
A po co chcesz kontaktu do tych ludzi
- Adex-fan Brooke
A to wiadomo że ściema w dużej mierze.
Kontaktu bym chciał w celu przeprowadzenia wywiadu -może by mi się przydał (studia)
Kontaktu bym chciał w celu przeprowadzenia wywiadu -może by mi się przydał (studia)
- Adex-fan Brooke
Zdolności wokalne Płoszajskiego są ze wszech miar porównywalne z umiejętnościami aktorskimi Elvisa. Fajnie się spikneli.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi