Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Cathin

Post autor: Cathin »

Haha! To się Jacuś odwdzięczył Rafalskiemu za syna :P
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Taylor też nie podejrzewała, że ojcem dziecka Morgan może być Nietoper :wink:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Bożesz Ty Mój, Ciocia Stasia jaki kapelusz ::ke:: ::ke:: :mrgreen: Czyżby to miałabyć jej suknia ślubna...? :serce: ::jezyk:: ::chytry::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oglądałem dziś nawet było ok i zapowiedź w miare ciekawa ::chytry:: Ale bez sensu że z tego co czytałem [shadow=black]Karolina straci to dziecko[/shadow]
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Wydaje mi się,ze to jakiś przekręt z tą nową firmą Czesi ::chytry:: Ten przelew...wydaje mi się,że ten facet chce oszukać Czesie,wziąść kasę i zniknąć....
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Misia pisze:Wydaje mi się,ze to jakiś przekręt z tą nową firmą Czesi ::chytry:: Ten przelew...wydaje mi się,że ten facet chce oszukać Czesie,wziąść kasę i zniknąć....
Wcale bym się nie zdziwiła... Czesia to taka łatwowierna jest... :roll: We wszystko wierzy...
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

anka_ pisze:
Misia pisze:Wydaje mi się,ze to jakiś przekręt z tą nową firmą Czesi ::chytry:: Ten przelew...wydaje mi się,że ten facet chce oszukać Czesie,wziąść kasę i zniknąć....
Wcale bym się nie zdziwiła... Czesia to taka łatwowierna jest... :roll: We wszystko wierzy...
Dokładnie...

Przez te amory p.Jeremiasza myślałam,że padne ze śmiechu.Jaki z niego ogier,ho ho ::loll:: ::loll:: Rączka pod sukienkę ::cojest::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Misia pisze:[
Przez te amory p.Jeremiasza myślałam,że padne ze śmiechu.Jaki z niego ogier,ho ho ::loll:: ::loll:: Rączka pod sukienkę ::cojest::
No troche przesadzili :lol: .A już to "grzeszenie" wg Pani Stasi... :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Sceny z Ciocią Stasią i panem Jeremiaszkiem są świetne! ::rad:: :mrgreen:
Ach, ten czort, jednak nie udało mu się sprowadzić państwa młodych na złą drogę ::jezyk:: Jeremiaszek miał kosmate myśli ::loll:: W ogóle tworzą oni ładną parę, mam nadzieję, że po ślubie będzie tak samo... I ten ich cmok ::cojest::

Kinga nareszcie postawiła się swoim podwładnym- i dobrze, przecież jak można słuchać takich bredni na swój temat...
Abec

Post autor: Abec »

Prawdopodobnie ten facet oszuka Czesię, ale to będzie megagłupie. Przecież on wynajmuje piwnicę w bloku Ryśków. I na pewno musiał przynajmniej częściowo opłacić to z góry. Więc jak teraz zniknie, to Klan znów nie będzie się trzymał kupy.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Aktorzy grający Michała i jego dziewczynę źle dziś grali.
Kinga ma strasznie podkrążone oczy. Chociaż włosy ma super.
Sceny ze ciocią Stasią były bardzo śmieszne.
Elżunia bardzo ładnie wyglądała.
Ola bardzo ładnie wyglądała, ale zachowywała się tak sobie.
Awatar użytkownika
Damians

Jeżeli tak się stanie, to będziemy mieli małą powtórkę z historii ::chytry:: Całkiem niedawno przecież oczukano Ryśka, czy teraz przyjdzie kolej na Czesię ::chytry::

Tak, Natalia zachowywała się dzisiaj bardzo sztucznie. Czyżby brała lekcje u starszej koloeżanki... ::chytry:: ::jezyk:: :mrgreen: A jej głos bardzo przypomina mi głos żony Wiśniewskiego... ::cojest::
Cathin

Czy mógłby mi ktoś króciutko opisać najważniejsze wydarzenia w dzisiejszym odcinku? A może ktoś z Was ma video ze scen z ciocią Stasią i p. Jeremiaszkiem? Bardzo jestem ich ciekawa :D
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Dziewczyna Michała powiedziała, że umówiła się z kimś, od kogo zależy pojechanie na turniej. Ciocia Stasia mierzyła ubranie (przypominało wdzianka Stephanie) na ślub. Później zapukał Jeremiasz. Stasia szybko się przebierała. Później ona stał przed drzwiami pomieszczenia, w którym Stasia była i chciał pomóc. Ona wyszła i jej zapinał sukienke na plecach. Kinga rozmawiała z szefem, a później słyszała plotki podwładnych. Powiedziała, że będzie je gorzej traktować. Później rozmawiała o tym z Michem i żałowała tego, co zrobiła Ola poszła do kina z chłopakiem, a wcześniej te rozmawiał z jej matką, a później z ojcem. Podejrzani o handel dziećmi wyprowadzili się.
Cathin

Dzięki wielkie :) Widzę, że pan Jeremiasz z ciocią Stasią mają ostro :D Ciekawa jestem, czy ciocia się wyprowadzi?
ODPOWIEDZ