Życie na fali (The O.C.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Napisałam przed chwilą skargę do tvn-u na za wczesną porę emisji the O.C.
Przecież o 14 to ja jestem w środku zajęć dnia ::kwasny::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Kurcze 3 sezon to nie ten sam klimat co wcześniej... Taka smutna atmosfera... Jedynie Seth pozostaje niezmiennie wesoły. Fajne scenki na wyspie, 4 przyjaciół... To było fajne ale zbyt dużo smutku i rozpaczy.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Niedługo bedzie weselej :D
compek

Post autor: compek »

Szkoda, że nie dali od początku. Poprzypominać sobie trzeba wszystko! Gdyby nie to, że Julie przyszła do Trey'a (i kazała mu wypowiedzieć 3 magiczne słowa) to za nic nie przypomniał bym sobie kto do niego strzelał! A poza tym na pewno nie tylko ja chciałbym zobaczyć jeszcze raz na przykład pocałunek Marissy z Alex (którego zresztą nie widziałem).
Serial leciał w wakacje, nawet najlepsi wzrokowcy mogą mieć problemy z odtworzeniem sobie serialu.
Kolejny minus - 14.00 ::ke:: Mogliby zamienić chociaż z tą telcią co leci o 15, więcej ludzi by oglądało.

(Za wszelkie usterki w słowach przepraszam, klawiatura szwankuje)
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Po dzisiejszym odcinku, upewniłem się, że nie jestem w stanie oglądać polskiej wersji językowej. Lektor, koślawe tłumaczenie wszystko na minus. Niestety psuje to cały klimat serialu. Polecam wszystkim znającym angielski oryginał - naprawdę jest przystępny język.
Abec

Post autor: Abec »

No przecież nie trzeba znać nawet języka ::jezyk::

http://napisy.org/Szukaj.php?s=the+o.c. ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Ryan Lavery

Faktycznie Abec - nie trzeba znać języka.. :) Ale niektóre tłumaczenia są bardzo koślawe niestety... Ale to chyba w każdym przypadku tłumacz czasem "nawala".

A jak wrażenia po pierwszym odcinku trzeciej serii? U mnie jak najbardziej pozytywne. Szkoda tylko, że Ryan szybciej działa a nie myśli... Już kolejny raz uciekał przed policją, przekonany że nikt mu nie uwierzy...
Awatar użytkownika
katarzynka

Mój pierwszy odcinek 3 serii. Ahh i ohh, żałuję że pewnie jedyny :(
Wkurza mnie ta Tylor, co za... ::kwasny::
Za to cudownie, że Ryan jest z Marissą, a Seth z Summer :D :zeby: :serce:

PS. A to ci podstępna Charlotta :evil:
Tomala

Post autor: Tomala »

Poprostu uwielbiam ten serial :serce: . Życie na fali to chyba najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem. Ciekawe czy TVN wyemituje też 4 serie.
Awatar użytkownika
Tęczowy

tomala pisze:Poprostu uwielbiam ten serial :serce: . Życie na fali to chyba najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem. Ciekawe czy TVN wyemituje też 4 serie.
Zgadzam się ::rad:: Proponuję dokładnie przyjrzeć się postaci Taylor Townsend, bo jest super stworzona :P
Ryan Lavery

No.. ta Charlotte to kawał mendy! Ja też mam na punkcie Sethummer lekkiego fioła. :mrgreen: Charlotte, jestem w posiadaniu wszystkich odcinków po angielsku, więc jesli będzie więcej chętnych to mogę je wgrać na megaupload lub jakiś inny serwer, także dajcie znać... Trzeci sezon jest naprawdę świetny!

A oto promo z 4 sezonu (uwaga, zaspoileruję - więc zastanówcie się 10 razy czy przeczytać ::jezyk:: ) [shadow=black]W poniższym zdjęciu jest już Taylor - po śmerci Marissy to ona zajmie szczególne miejsce w życiu Ryana.[/shadow]

Obrazek
Awatar użytkownika
Tęczowy

Zgadza się. 3 sezon jest najlepszy! A 4 nie miałem okazji obejrzeć, bo nie mam na płytkach :(

Martin, bardzo Cie proszę. Umieść 4 serię na jakimś prostym w ściąganiu serwerze :P Plssss...
Awatar użytkownika
katarzynka

mucha331 pisze:Martin, bardzo Cie proszę. Umieść 4 serię na jakimś prostym w ściąganiu serwerze :P Plssss...
Popieram :!: :D Oraz proszę o 3 serię takoż :twisted:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Proponuję ściągnąć program "Ares". Tam można bez problemu odnaleźć wszystkie odcinki z trzech pierwszych serii i dosyć szybko ściągnać. Ale 4 sezonu jeszcze nie ma :(
Ryan Lavery

Hm.. no dobra, spróbuję z Aresem, a w najgorszym wypadku wrzucę na megauploada ok? Wieczorem spodziewajcie się pierwszego odcinka. W sumie jest ich tylko 16, więc szybko powinienem je załadować. :)
ODPOWIEDZ