Ja też bym chciałCathin pisze:EeeeejMa ktoś może wideo ze scen: "zbereźne igraszki Stasi i Jeremiaszka" oraz "Maciuś contra pisanki"? Bardzo mi zależy żeby to zobaczyć
Klan
- Adex-fan Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
DokładnieDamians pisze:Nie powiedział pod bluzkę, tylko pod spód...i zabrzmiało to bardzo dwuznacznieAlexander pisze:Jeremiasz jednak posunął się dalej i powiedział ,że lepiej będzie jak wsunię swoją rękę pod bluzkę... .![]()
[shadow=black]W końcu wraca Darek z Irlandii (i już się szykują fajne sceny z nim) oraz Daniel.[/shadow]
- Adex-fan Brooke
Co się szykuje?Primok pisze: [shadow=black]W końcu wraca Darek z Irlandii (i już się szykują fajne sceny z nim) oraz Daniel.[/shadow]
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
AbuhahahahLeon pisze:Czasem trzeba, inaczej dzieci by sie nie rodziły...Adex-fan Brooke pisze: Darek jest drętwy
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Wszystkie te rzeczy były już w pierwszym sezonie.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Bardo możliwe nutelko! Ale ta "podrobiona wersja" znów zaczyna mnie nużyć. Klan oglądam od początku, zawsze z kilkumiesięcznymi przerwami, jak już nie mogę. Chyba czas na kolejną
. Ale ciekawość i brak lepszego zajęcia o 17.30 czasem zwycięzają.
Abec, kto zaszedł w ciążę w pierwszych odcinkach (nie dziel proszę Klanu na sezony, producenci nie tak myśleli o tym serialu).
Abec, kto zaszedł w ciążę w pierwszych odcinkach (nie dziel proszę Klanu na sezony, producenci nie tak myśleli o tym serialu).
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Beata z Piotrem.
Owszem, Klan bardzo wyraźnie dzieli się na sezony, wtedy zmienia się część scenarzystów, postaci itd.
Owszem, Klan bardzo wyraźnie dzieli się na sezony, wtedy zmienia się część scenarzystów, postaci itd.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi