Telenowele latynoamerykańskie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Baritza

Post autor: Baritza »

Martin - fan Bree pisze:Entrada (czołówka) z nowego prawdziwego hitu Romantiki "La Ex" czyli "Dlaczego właśnie ja!" :) Hehe, tej piosenki słucham na okrągło... :P ::loll::

http://www.youtube.com/watch?v=WFjYbFOwN2M
Czy masz mp3 z ta piosenką, jesli tak to czy mógłbys wstawić ja tu na Forum?
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Nie mam właśnie w tej wersji.. Mam za to tę piosenkę w wersji wolniejszej i z innym wokalem, ale jest kiepska. ::kwasny::
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

"Prawo pożadania" jak i "kobieta w lustrze ostro mnie zaciekawiły" szkoda tylko ze czasu nie mam by uważnie śledzić co sie dzieje... :(
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Awatar użytkownika
Baritza

Ale "lustrzanka" jest postokroś ciekawsza, lepsza i wogóle naj jak dla mnie...
Marisa

Post autor: Marisa »

Odcinki Kobiety w lustrze znajdziesz na forum Ultimo ->www.ultimo.mojeforum.net :wink: Ja oglądam Prawo Pożądania na TVN, a kobietę ściągam, bo w tygodniu nie mam czasu oglądać :? :wink:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Baritza

Marisa pisze:Odcinki Kobiety w lustrze znajdziesz na forum Ultimo ->www.ultimo.mojeforum.net :wink: Ja oglądam Prawo Pożądania na TVN, a kobietę ściągam, bo w tygodniu nie mam czasu oglądać :? :wink:
Ultimo - hmm znam to Forum od pierwszego dnia istnienia, nawet jestem na nim modkiem :wink: , tak się składa... A LMeeE oglądam na TV Puls, choć wszystkie odcinki ściągam bo warto mieć je na wieczne czasy... ::ok::
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Baritza pisze:
Marisa pisze:Odcinki Kobiety w lustrze znajdziesz na forum Ultimo ->www.ultimo.mojeforum.net :wink: Ja oglądam Prawo Pożądania na TVN, a kobietę ściągam, bo w tygodniu nie mam czasu oglądać :? :wink:
Ultimo - hmm znam to Forum od pierwszego dnia istnienia, nawet jestem na nim modkiem :wink: , tak się składa... A LMeeE oglądam na TV Puls, choć wszystkie odcinki ściągam bo warto mieć je na wieczne czasy... ::ok::
Baritzo, a jakie jeszcze telcie tam zamieszczają? Może jakieś z Romci? :)
Awatar użytkownika
Baritza

Z tego co wiem to zamieszczane też sa tam Amores de Mercado (Miłość na sprzedaż - tela Romantici z Paolą Rey i Michelem Brownem), Amarte es mi pecado ( Grzesznica - tela TVN7, wyk. A. Rossaldo, Y. Carillo i Sergio Sendel), Mi Goda Bella ( Moja Piękna Grubaska Natalia Streignard, Juan Pablo Raba ;Tele 5), Sos Mi Vida (Jesteś moim życiem ; TV4, Facundo Arana i Naty Oreiro). To wszystko, z tego co kojarzę. Może jest coś jeszcze. Przejzyj FU http://www.ultimo.mojeforum.net/ :wink:
Marisa

Wiem, że jesteś Baritzo :P Pisałam do Anny :wink: Ja właśnie dzięki Kice i Madzi mogę oglądać Grzesznicę i LMEEE, bo tak nie mam czasu :wink:

Bridge <3 29.10
Awatar użytkownika
Baritza

A no chyba ze tak :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Marzy mi się zobaczyć jeszcze kiedyś serial "Zakazana miłość" co leciał w latach '90 na Tvp2. Chyba nagrałbym sobie każdy odcinek! Powinni powtórzyć, chyba napisze email do Tvp. On był szalony, śmieszny, pełen scen akcji, zwrotów akcji, dramatów, szalonych postaci...wyjątkowo mi się podobał jak na telenowele. A tak to jeszcze kiedyś oglądałem całą "Antonelle" :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Post autor: Forrester »

Ogląda ktoś "Prawo pożądania"? :wink: Miało to zastąpić "Cenę marzeń" i w sumie nie jest to najgorszy serial, aczkolwiek "Rubi" była lepsza :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Forrester pisze:Ogląda ktoś "Prawo pożądania"? :wink: Miało to zastąpić "Cenę marzeń" i w sumie nie jest to najgorszy serial, aczkolwiek "Rubi" była lepsza :wink:
Nie sądze. "Rubi" stała się potem nudna, a ECDD jest super :mrgreen: ::jezyk:: Nie ogladam każdego odcinka, gdyż nie pozwala mi na to szkoła, ale jestem na bieżąco i jest to super serial. Zwłaszcza postaci drugo-, trzecio- planowe (typu służąca Gaetany xD).
Marisa

Ja uważam, że Rubi była lepsza, ale ECDD nie jest najgorsze :wink: Szczególnie teraz kiedy rozwinął się wątek Isabel-Salvador. Jedyne co mnie denerwuje to ten idiota Andres :evil:

Bridge <3 29.10
Debora

Post autor: Debora »

Według mnie lepsza była Rubi,ale i tak najbardziej lubię Jesteś moim życiem.Kike i Debi to najleprze postaci ::ok:: a Natalia Oreiro cienko gra Monitę :nie:wszyscy tam świetnie grają swoje role oprócz niej ::ok::
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
ODPOWIEDZ