No z tym, że ma białe nogi to i ja się zgodzęanka_ pisze:100% racjipaulincia pisze:Krótkie i niezgrabne?Jak dla mnie to Ona ma bardzo zgrabne nogi
Jedyne z czym się mogę zgodzić to, że ma blade nogi. Co jeszcze nie znaczy, że powinna je zasłaniać. Jak się tak dobrze czuje to jej sprawa
Styl w "MnS"
- PetroPython
No pewnie, że to jej styl, podobnie jak blade nogiPrimok pisze:Tak splamione krwią, ale to jest taki jej styl - mieć czerwone ręcePetroPython pisze:Ostatnio zauważyłem, że Amber ma jakieś takie czerwone ręce![]()
.
Jestem bardzo ciekawa dlaczego w lutym w LA Baby chodzą takie roznegliżowane. O tej porze roku nie ma tam takich upałów. Mam na myśli ostatnie odcinki emitowane w TVP, które były kręcone w USA w lutym 2001.
Najśmieszniej to wygląda gdy w tej samej scenie facet jest w koszuli i marynarce, a kobieta prawie goła do połowy + okolice pępka. To jest idiotyczne.
Poza tym w poważnej Firmie to nie jest stosowne tak się ubierać , nawet jak to jest dom mody.
Rozumiem gdy jest się w jakimś lokalu na eleganckiej kolacji, na przyjęciu itd, ale nie latać półnago w każdych okolicznościach.
To jest baaardzo nieelegancki styl.
Najśmieszniej to wygląda gdy w tej samej scenie facet jest w koszuli i marynarce, a kobieta prawie goła do połowy + okolice pępka. To jest idiotyczne.
Poza tym w poważnej Firmie to nie jest stosowne tak się ubierać , nawet jak to jest dom mody.
Rozumiem gdy jest się w jakimś lokalu na eleganckiej kolacji, na przyjęciu itd, ale nie latać półnago w każdych okolicznościach.
To jest baaardzo nieelegancki styl.
- PetroPython
W LA lutym wcale nie jest tak zimno, może być z parenaście stopni. Często temperatura przekracza 20C. Chociaż zapewne sceny kręcone sa w studiu, więc kto wie jak pogoda prezentuje się na zewnątrzBoldfanka pisze:Jestem bardzo ciekawa dlaczego w lutym w LA Baby chodzą takie roznegliżowane. O tej porze roku nie ma tam takich upałów. Mam na myśli ostatnie odcinki emitowane w TVP, które były kręcone w USA w lutym 2001.
Niestety cała akcja B&B toczy się w studiuPetroPython pisze:W LA lutym wcale nie jest tak zimno, może być z parenaście stopni. Często temperatura przekracza 20C. Chociaż zapewne sceny kręcone sa w studiu, więc kto wie jak pogoda prezentuje się na zewnątrz
- PetroPython
Chyba mnie usłyszałaDamians pisze:Od trzech odcinków Stefa promuje nową linię kostiumów![]()
Ze starej linii wynosiła już chyba wszystkie kolory tęczy( i nie tylko) więc przyszła pora na nowość.
Jestem ciekawy jakim jeszcze kolorem Stefa nas zaskoczy( był siwy, granatowy, brązowy)![]()
- PetroPython