Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

anka_ pisze:
paulincia pisze:Krótkie i niezgrabne? :shock: Jak dla mnie to Ona ma bardzo zgrabne nogi ::ok::
100% racji ::ok:: Jedyne z czym się mogę zgodzić to, że ma blade nogi. Co jeszcze nie znaczy, że powinna je zasłaniać. Jak się tak dobrze czuje to jej sprawa :lol:
No z tym, że ma białe nogi to i ja się zgodzę ::ok::
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Primok pisze:
PetroPython pisze:Ostatnio zauważyłem, że Amber ma jakieś takie czerwone ręce ::cojest:: :oops:
Tak splamione krwią, ale to jest taki jej styl - mieć czerwone ręce :wink: .
No pewnie, że to jej styl, podobnie jak blade nogi ::plask wczolo: ::ok:: Zakłada sobie na dłonie maseczkę z pomidorów, dzikiej róży i trzyma tak przez około 5 godzin. ::cojest::
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Jestem bardzo ciekawa dlaczego w lutym w LA Baby chodzą takie roznegliżowane. O tej porze roku nie ma tam takich upałów. Mam na myśli ostatnie odcinki emitowane w TVP, które były kręcone w USA w lutym 2001.
Najśmieszniej to wygląda gdy w tej samej scenie facet jest w koszuli i marynarce, a kobieta prawie goła do połowy + okolice pępka. To jest idiotyczne.
Poza tym w poważnej Firmie to nie jest stosowne tak się ubierać , nawet jak to jest dom mody.
Rozumiem gdy jest się w jakimś lokalu na eleganckiej kolacji, na przyjęciu itd, ale nie latać półnago w każdych okolicznościach.
To jest baaardzo nieelegancki styl.
Awatar użytkownika
PetroPython

Boldfanka pisze:Jestem bardzo ciekawa dlaczego w lutym w LA Baby chodzą takie roznegliżowane. O tej porze roku nie ma tam takich upałów. Mam na myśli ostatnie odcinki emitowane w TVP, które były kręcone w USA w lutym 2001.
W LA lutym wcale nie jest tak zimno, może być z parenaście stopni. Często temperatura przekracza 20C. Chociaż zapewne sceny kręcone sa w studiu, więc kto wie jak pogoda prezentuje się na zewnątrz :roll:
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

PetroPython pisze:W LA lutym wcale nie jest tak zimno, może być z parenaście stopni. Często temperatura przekracza 20C. Chociaż zapewne sceny kręcone sa w studiu, więc kto wie jak pogoda prezentuje się na zewnątrz :roll:
Niestety cała akcja B&B toczy się w studiu :( więc nie ma się co dziwić, że kobiety chodzą roznegliżowane. Plenerowych scen jest tak nie wiele, że na palcach jednej ręki można je policzyć. :wink: Ale wtedy waśnie aktorzy są ubrani adekwatnie do pogody :)
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
PetroPython

Pamiętam, kiedy Brooke, thorne, Amber, Rick, Kimberly i Giovanni pojechali do Wenecji. Wtedy to poraz pierwszy zobaczyłem brooke w futrze ::loll:: Bardzo ładnie się w nim prezentowała :serce:
Awatar użytkownika
paulincia

PetroPython pisze:Pamiętam, kiedy Brooke, thorne, Amber, Rick, Kimberly i Giovanni pojechali do Wenecji. Wtedy to poraz pierwszy zobaczyłem brooke w futrze ::loll:: Bardzo ładnie się w nim prezentowała :serce:
Wogóle w Wenecji podobałymi się wszystkich ubrania ::ok::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Od trzech odcinków Stefa promuje nową linię kostiumów :mrgreen:
Ze starej linii wynosiła już chyba wszystkie kolory tęczy( i nie tylko :P ) więc przyszła pora na nowość.
Jestem ciekawy jakim jeszcze kolorem Stefa nas zaskoczy( był siwy, granatowy, brązowy) :wink: ::jezyk::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Morgan miała w dzisiejszych odcinkach piękną fryzurę. :serce:
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Damians pisze:Od trzech odcinków Stefa promuje nową linię kostiumów :mrgreen:
Ze starej linii wynosiła już chyba wszystkie kolory tęczy( i nie tylko :P ) więc przyszła pora na nowość.
Jestem ciekawy jakim jeszcze kolorem Stefa nas zaskoczy( był siwy, granatowy, brązowy) :wink: ::jezyk::
Chyba mnie usłyszała :wink:, bo na te jej stare kostiumy już nie mogłam patrzeć :nie: nareszcie nowe kolory i dodatki typu apaszki :wink: tak jak w dzisiejszych odcinkach. :)
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dziś w drugim odcinku kiedy Tim przyszedł z jedzonkiem do Morgan to ona bardzo ładnie była ubrana :wink:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Baritza

Post autor: Baritza »

Zgadzam się. Wogóle uważam, zę Morgan fajnie się ubiera. Te topy są super. Nie wiem, dlaczego tyle ludzi robi wokół niej szum i krytykluje jej styl. Mi się on bardzo podoba...
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
Awatar użytkownika
PetroPython

Morgan jest bardzo piękna i jej ubrania też są super :serce:
Awatar użytkownika
paulincia

Mi jej ubrania zawsze się podobały ::rad::
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Sarah jest bardzo ładna, a JEJ ciuchy najbardziej mi się podobają. :serce:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
ODPOWIEDZ