Dr Quinn

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ambrossia Moore pisze:[ Dodano: 2007-03-30, 14:20 ]
Ambrossia Moore pisze:Nie żartuj. Wszystko w Doktor Quinn dobrze się kończy. :serce:
Wcale nie wszystko, przykład - Ingrid
Szczerze mówiąc za Ingrid specjalnie nie przepadam.

[/quote]

Ale to nie znaczy chyba cieszysz się z takiego obrotu sprawy, i uważasz to za dobre?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Jeśli Ingrid będzie szczęsliwa w Niebie to chyba dobrze.
A zresztą zawsze chciałam, by Matthew był z tą dziewczyną z cyrku (Atlantis?).
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Dzisiejszy odcinek był przezabawny. Nie mogłem się opanować ze śmiechu. Chyba najśmieszniejszy był pastor i jego miny albo wywrotka Horacego i kulejący Jake. I w ogóle... te opisy Dorothy. Jakby działo się coś wielkiego i tajemniczego. ::loll::
Ambrossia Moore

Spoilery na najbliższe odcinki (dla ciekawskich). ::jezyk::

[shadow=black]- śmierć Ingrid
- Halloween
- Jak Dorothy podpadnie miastu?[/shadow]

I co wy na to :?:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie pamiętam [shadow=black]jak Dorothy podpadnie[/shadow] przypomnisz? ::jezyk::
Lubicie Dorothy? Wg mnie bywa denerwująca czasem i jest to kobieta dziwnej urody ::kwasny:: A jak nazywa się aktor grający Henka? Ciekawe jak teraz wygląda, czy nadal ma długie włosy? Bo Joe Lando obciął (i brzydko wygląda raczej ::jezyk:: )
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Ambrossia Moore

Adex-fan Brooke pisze:Nie pamiętam [shadow=black]jak Dorothy podpadnie[/shadow] przypomnisz? ::jezyk::
[shadow=black]Podobno ma pisać w swojej gazecie o życie prywatnym mieszkańców.[/shadow] ::plask wczolo:
Jeśli oczywiście można wierzyć gazetom, bo sama tego odcinka raczej nie oglądałam. ::jezyk::
Abec

Ja oglądałem kiedyś ;) Z tego co pamiętam [shadow=black]to ona będzie pisała książkę o mieszkańcach miastedczka. Potem m.in. Doktorka op*****y ją za wzmianke o tym, że bała się nocy poślubnej, Loren za to, że nic o nim nie napisała, a przecież ma też ciekawe życie, uciekał przecież do Boliwii itd. ;)[/shadow]
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzięki :) Więc jednak obciął swoje piękne włosy a podobno on się przyjaźni z serialowym Sallym
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Dzisiejszy odcinek był bardzo smutny i wzruszający.......Umarła Ingrid...Biedny Matthew..............A za parę dni mieli się pobrać.... :cry:
Ostatnio zmieniony 2007-04-10, 18:02 przez ana, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Zgadzam się. To bardzo wzruszający odcinek. Aktorzy świetnie odegrali swe role. Naprawdę smutno się robi, gdy umiera taka młoda dziewczyna. :cry: Żal mi też oczywiście niewinnego pieska. :cry:
Ambrossia Moore

LoLex pisze:Zgadzam się. To bardzo wzruszający odcinek. Aktorzy świetnie odegrali swe role. Naprawdę smutno się robi, gdy umiera taka młoda dziewczyna. :cry: Żal mi też oczywiście niewinnego pieska. :cry:
Ta scena była tak wiarygodna, że naprawde sie wzruszyłam. Nawet bardziej niż przy śmierci Becky z B&B. :cry:

A ... byłabym zapomniała. Tiril miałeś racje. ::ok:: :oops: Nie wszystko dobrze się kończy.

[shadow=black]Ciagle czekam na wybryk Dorothy.[/shadow] ::rad::
Awatar użytkownika
izy

Post autor: izy »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Izy super fotki :D Na pierwszej cała rodzinka z małą Katie (Katy :?: ) :D Druga fotka też fajniutka :mrgreen: I Sully :serce:
Abec

Mam wrażenie, że druga fotka od góry pochodzi z jakiegoś spotkania po latach, nie z czasu, gdy kręcili serial ;)
ODPOWIEDZ