Zgadzam się. To samo zauważyłem. Wątek z Jackiem,Jerzym czy Elżbietą należą do ciekawych.Martin - fan Bree pisze:Muszę przyznać, że "Klanisko" nieco bardziej się ożywiło i już akcja nie dzieje się wokół kuchni Grażynki, ale wprowadzono fajne wątki i ciekawe postaci. Oby tak dalej!
Klan
If you can't beat them, join them...
Świąteczny odcinek był jednym z najlepszych w ostatnich latach
. Świetne sceny: Jurek na koniu, Piotr z dziećmi na spacerze nad Wisłą no i spotkanie na Sadybie. I te perypetie cioci Stasi
. Tylko Ola i ten Adam - tragedia, żeby bardziej od takich młodych podobał mi się związek Stasi i Jeremiaszka
.
.
Ja usłyszałem, że 205 tysięcy i aż się zdziwiłemDamians pisze:25 tysięcyOj Cześka, Cześka....
Też tak usłyszałam, ale coś mi mówił, że się przesłyszałamPrimok pisze: Ja usłyszałem, że 205 tysięcy i aż się zdziwiłem.
Fakt, Olka i Adam to tak nieciekawy wątek, że usnąć można...
W związku Cioci Stasi i Jeremiasza więcej się dzieje...
Szkoda, że wyjechali
Co złego, to nie ja 
Adam to taki Łukasz Oli. No, może nie prosi na kolanach Pawła o rękę jego córki, ale prawie.
A Łukasz, jak zapewne pamiętacie, długo nie pożył

A Łukasz, jak zapewne pamiętacie, długo nie pożył
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Oryginalny Łukasz był Agnieszki, ale gdy używam określenia "Łukasz Oli", to dokonuje takiego porównania. Tak jak bym np. napisał, że minister Kaczmarek to taki Janik Kaczyńskich, to znaczy pełni tą samą funkcję, robi to samo itd.
A pisząc to miałem głównie na myśli, że obaj chłopcy są ugrzecznieni, spokojni, no i nudni
Zgadzam się z Wami. Wątek Cioci Stasi jest o wiele ciekawszy niż wątki młodego pokolenia
Co do Moni, to nie jest to taka wielka sensacja
Iza wymienia dwa powody, dlaczego jej bohaterka przestała nosić kapelusze:
- odeszła wspaniała kostiumolog Ewa Krauze,
- kapelusze kładły cień na oczy i oświetleniowcy mieli z tym duży kłopot. A oczy u aktora są mocnymi środkami wyrazu
Cały wywiad jest na stronie 68, i nosi tytuł: Ta rola to prawdziwa misja
Co do Moni, to nie jest to taka wielka sensacja
Iza wymienia dwa powody, dlaczego jej bohaterka przestała nosić kapelusze:
- odeszła wspaniała kostiumolog Ewa Krauze,
- kapelusze kładły cień na oczy i oświetleniowcy mieli z tym duży kłopot. A oczy u aktora są mocnymi środkami wyrazu
Cały wywiad jest na stronie 68, i nosi tytuł: Ta rola to prawdziwa misja