Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Obejrzyjscie horrory z klimatu gore to dopiero poczujecie co to jest strach, przerażenie i obrzydzenie w jednym. ::chytry::
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

wiwi pisze:Tak jak np. operacja na mózgu w Pile 3 :lol:
Ja mam PIŁY na płytach, ale boję się obejrzeć, po tym co czytałam na necie... ::bojesie:: ::ysz::

::chytry::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dzisiaj wieczorem jak to bywa w telewizji zupełna pustak... Obejrzę dlatego dzisiaj "Material Girls" w Polsce znany jako "Dziedziczki" (swoją drogą znajdzie tego co tłumkaczy te tytuły") z Hilary i Haylie Duff.
W najbliższym czasie mam zamniar wybrać się do kina na "Wakacje Jasiam Fasoli". :zeby:
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Ja jutro idę z klasą do kina na "Most do Terabithii" (odrabiamy 4. Maja)... Oglądał ktoś?? Jakie wrażenia??

Ja osobiście wolałbym pójść na "Labirynt Fauna" ::kwasny::...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Widziałem "Smakosza" parę lat temu na jednym z kanałów filmowych. Nie jest z pozoru taki straszny, ale jednak momentami robi wrażenie. Tern film, o ile pamiętam bardziej buduje atmosferę, niż epatuje wnętrznościami, choć i te sie znajdują. Nie uważam tego filmu za jakieś dzieło. Przeciętny.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja akurat uwielbiam wszystkie części "Piły" ze względu na te wymyślne pułapki i postać Jigsawa tylko ta scena z operacją na mózgu wydawała mi się bardzo śmieszna :) A ostatnio zaczęłam oglądać film "Broken", w którym babka miała zaszytą w brzuchu żyletkę i musiała ją wydobyć - oczywiście jak zaczęła grzebać to jej wszystkie bebechy zaczęły wypadać :lol: W końcu nie dokończyłam tego filmu bo był straszliwie przewidywalny a tego w żadnym filmie nie trawię (no może poza komediami romantycznymi ;))
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Tiril pisze: No właśnie. Ja zdecydowanie preferuję horrory w których jest mało krwi, a strach i napięcie budowane jest na czymś innym niż latające flaki

Zgadzam się :: bow :: Ostatni mój 'horror' to "Wzgórza mają oczy" i przyznam że wyszłam z kina mniej więcej w połowie bo ten film nie jest straszny ale maksymalnie obrzydliwy, odpychający ::kwasny:: Przez ten tragiczny film zachwiał mi się pociąg do horrorów ::kwasny::
Preferuję więc thrillery, ale obejrzałam ich już tyle że trudno mnie zaskoczyć ::jezyk::

"Krzyk" to dla mnie majstersztyk zaskakującego zakończenia :!: Ciężko coś takiego przebić :: bow ::
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

katarzynka pisze:
Tiril pisze: No właśnie. Ja zdecydowanie preferuję horrory w których jest mało krwi, a strach i napięcie budowane jest na czymś innym niż latające flaki

Zgadzam się :: bow :: Ostatni mój 'horror' to "Wzgórza mają oczy" i przyznam że wyszłam z kina mniej więcej w połowie bo ten film nie jest straszny ale maksymalnie obrzydliwy, odpychający ::kwasny:: Przez ten tragiczny film zachwiał mi się pociąg do horrorów ::kwasny::
Preferuję więc thrillery, ale obejrzałam ich już tyle że trudno mnie zaskoczyć ::jezyk::

"Krzyk" to dla mnie majstersztyk zaskakującego zakończenia :!: Ciężko coś takiego przebić :: bow ::
Uwielbiam całą serie "Krzyku" :zeby:
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
compek

Post autor: compek »

black_dragon pisze: Borat jest super :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Święte słowa! :mrgreen: Borat powinien być teraz idolem młodzieży polskiej, przyjeżdżać co roku na spotkania z fanami i wyświetlać publicznie swój film.
Goku

Post autor: Goku »

Hihihi... Dzięki bogu z nieznanego powodu zamiast tego "Mostu do cośtam" którego się nawet nie da wymówić ::jezyk:: puścili "Noc w Muzeum"... Świetna komedia xD... Jak wracaliśmy z kina wszyscy powtarzali cytaty "Ty być Dziam Dziam ty dać mi Mniam Mniam" albo "Cicho Mój Dziam Dziam Gadu Gadu" ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Gregi ja też bardzo lubie "krzyk".Super seria!
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

"Krzyk" to już klasyka :wink:
Też bardzo lubię i nie raz sięgam by sobie przypomnieć kto zabijał :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Goku pisze:Hihihi... Dzięki bogu z nieznanego powodu zamiast tego "Mostu do cośtam" którego się nawet nie da wymówić ::jezyk:: puścili "Noc w Muzeum"... Świetna komedia xD... Jak wracaliśmy z kina wszyscy powtarzali cytaty "Ty być Dziam Dziam ty dać mi Mniam Mniam" albo "Cicho Mój Dziam Dziam Gadu Gadu" ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::...
Widziałam zwiastun.Taka komedyjka do pośmiania :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A z Piątku13 powstało kilka częsci Jasona, każda następna coraz gorsza że tylko śmiać się można, oglądaliście wszystkie? Jakiś czas temu Tvp1 wszystko emitowała ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

Zmartwię Cię, ale jest szykowany kolejny film z serii.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
ODPOWIEDZ