Ogólnie o filmach
- Marek Forrester
Dzisiaj wieczorem jak to bywa w telewizji zupełna pustak... Obejrzę dlatego dzisiaj "Material Girls" w Polsce znany jako "Dziedziczki" (swoją drogą znajdzie tego co tłumkaczy te tytuły") z Hilary i Haylie Duff.
W najbliższym czasie mam zamniar wybrać się do kina na "Wakacje Jasiam Fasoli".
W najbliższym czasie mam zamniar wybrać się do kina na "Wakacje Jasiam Fasoli".
Nobody does it better
Ja akurat uwielbiam wszystkie części "Piły" ze względu na te wymyślne pułapki i postać Jigsawa tylko ta scena z operacją na mózgu wydawała mi się bardzo śmieszna
A ostatnio zaczęłam oglądać film "Broken", w którym babka miała zaszytą w brzuchu żyletkę i musiała ją wydobyć - oczywiście jak zaczęła grzebać to jej wszystkie bebechy zaczęły wypadać
W końcu nie dokończyłam tego filmu bo był straszliwie przewidywalny a tego w żadnym filmie nie trawię (no może poza komediami romantycznymi
)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- katarzynka
Tiril pisze: No właśnie. Ja zdecydowanie preferuję horrory w których jest mało krwi, a strach i napięcie budowane jest na czymś innym niż latające flaki
Zgadzam się
Preferuję więc thrillery, ale obejrzałam ich już tyle że trudno mnie zaskoczyć
"Krzyk" to dla mnie majstersztyk zaskakującego zakończenia
Uwielbiam całą serie "Krzyku"katarzynka pisze:Tiril pisze: No właśnie. Ja zdecydowanie preferuję horrory w których jest mało krwi, a strach i napięcie budowane jest na czymś innym niż latające flaki
Zgadzam sięOstatni mój 'horror' to "Wzgórza mają oczy" i przyznam że wyszłam z kina mniej więcej w połowie bo ten film nie jest straszny ale maksymalnie obrzydliwy, odpychający
Przez ten tragiczny film zachwiał mi się pociąg do horrorów
![]()
Preferuję więc thrillery, ale obejrzałam ich już tyle że trudno mnie zaskoczyć![]()
"Krzyk" to dla mnie majstersztyk zaskakującego zakończeniaCiężko coś takiego przebić
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
-
compek
Widziałam zwiastun.Taka komedyjka do pośmianiaGoku pisze:Hihihi... Dzięki bogu z nieznanego powodu zamiast tego "Mostu do cośtam" którego się nawet nie da wymówićpuścili "Noc w Muzeum"... Świetna komedia xD... Jak wracaliśmy z kina wszyscy powtarzali cytaty "Ty być Dziam Dziam ty dać mi Mniam Mniam" albo "Cicho Mój Dziam Dziam Gadu Gadu"
![]()
![]()
![]()
![]()
...
- Adex-fan Brooke
A z Piątku13 powstało kilka częsci Jasona, każda następna coraz gorsza że tylko śmiać się można, oglądaliście wszystkie? Jakiś czas temu Tvp1 wszystko emitowała 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zmartwię Cię, ale jest szykowany kolejny film z serii.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi