Bieżące odcinki cz. 1
-
May
Amber wyglądała dziś paskudnie w tym fioletowym sweterku!
W drugim odcinku brakowało mi Stefy i Brooke.
Na ich wątek najbardziej czekałam...
Chciałabym wiedzieć, jak potoczą się ich dalsze relacje.
Mówiłam, żeby Amber siedziała z C.J-em to NIE! A teraz się dziwi, bo jej Rick nie pasuje!
Wtedy miałaby spokój i może już bym nie musiała oglądać tej...
No ale cóż poradzić...
Aż podskoczyłam, jak przeczytałam informację, że jutro po teleekspresie będzie relacja z 20 - lecia "Mody na sukces"!
AAAAA... Już nie mogę się doczekać!!!

Mówiłam, żeby Amber siedziała z C.J-em to NIE! A teraz się dziwi, bo jej Rick nie pasuje!
No ale cóż poradzić...
Aż podskoczyłam, jak przeczytałam informację, że jutro po teleekspresie będzie relacja z 20 - lecia "Mody na sukces"!
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Brooke dała Stefie album i się przytuliły,może to wzruszające,ale co z tego jak za kilka odcinków znowu się pokłócą i wszyskto wróci do normy.Brooke stara się na marne w ogóle jej nie lubie bo sama nie wie czego chce,najpierw kocha Ridza potem Thorna potem znowu Ridza...
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
- PetroPython
Nie mogę uwierzyć, w to, co dziś zobaczyłem
Stefa dobrowolnie przytuliła Brooke
No, muszę przyznać jednak, że Brooke wiedziała, czym zaskoczyć Stefę. Wie doskonale, że najważniejsza jest dla niej rodzina i zrobiła przepiękny album o życiu Steph. Bardzo dobrze, że od czasu do czasu pojawiają się jakieś morały
. Pytanie tylko, czy odwieczna nienawiść się rzeczywiście skończyła
Bo jeżeli tak, to jest to faktycznie [shadow=blue]THE NEW BEGINING [/shadow].
Morgan była oczywiście super
Taylorka wdzięcznie się wydzierała w piwnicy. Potem te hałasy, które usłyszał Tim. Nie uważam jednak, że Morgan wybrała dobrego sojusznika jako Tima. Jest on taki trochę głupkowaty, niezdarny, ale najpierw zobaczymy, czy zejdzie na dół
Może Morgan go jakoś obezwładni
Rick jest idiotą i bardzo chciałbym, żeby Amber od niego odeszła. Nie przyznał się przed znajomymi, (już drugi raz
) że Eric i Amber to jego rodzina. Nie wiem, czy ta dziewczyna kompletnie nie dostrzega, że on się ich wstydzi
Straszny z niego facet
Teraz jakiś turniej tenisu mu się nagle przypomniał
. Czy to czasem nie jest pretekst, żeby się rozerwać i zapomnieć o dziecku i swojej dziewczynie
W końcu za niecałe 4 miesiące będzie musiał się do reszty odzwyczaić od bardzo luzackiego życia i zająć rodziną
.
Morgan była oczywiście super
Rick jest idiotą i bardzo chciałbym, żeby Amber od niego odeszła. Nie przyznał się przed znajomymi, (już drugi raz
Jak przeczytałem ten napis lecący na dole, to tak mnie zaszokowało, że mało pamiętam z odcinków.
Zdjęcia małej Stefy były fajne. To Stefa ma w Chicago rodzinę
Ciekawe, ciekawe...
Zauważyliście, ze Tim w swoim domu był łysy, a jak przyszedł do Morgan to miał już bujną grzywę?
Sceny Brooke i Stefy są bardzo fajne, mógłbym je oglądać cały czas
Na miejscu Amber bym się obraził na Ricka za to, że jak kumple pytali się go co to za dziecko, to on tylko robił głupie minki... Skoro tak kocha Amber i dziecko, to dlaczego się nie przyznał, że to jego syn?

Zdjęcia małej Stefy były fajne. To Stefa ma w Chicago rodzinę
Zauważyliście, ze Tim w swoim domu był łysy, a jak przyszedł do Morgan to miał już bujną grzywę?
Sceny Brooke i Stefy są bardzo fajne, mógłbym je oglądać cały czas
Na miejscu Amber bym się obraził na Ricka za to, że jak kumple pytali się go co to za dziecko, to on tylko robił głupie minki... Skoro tak kocha Amber i dziecko, to dlaczego się nie przyznał, że to jego syn?
A więc: akcja w Big Bear:
Brooke paradowała w letniej koszulce, więc Stefa kazała jej się ubrać...
Dobra, dobra... Przejdźmy do rzeczy:
1. Stefa dostała od Brooke album ze zdjęciami (swoją drogą, ciekawe, czy to prawdziwe zdjęcia Susan z dzieciństwa...
bo wydawały mi się trochę podobne...
)
2. Morgan sprowadziła Tima i się mu podlizywała, bo chciała, żeby jej pomógł.
3. Amber była na randce z Rickiem, który znowu nie przyznał się, że Eric to jego syn.
Skończyło się na przerażonej minie Morgan, kiedy Tim chciał wejśc do piwnicy.
1. Stefa dostała od Brooke album ze zdjęciami (swoją drogą, ciekawe, czy to prawdziwe zdjęcia Susan z dzieciństwa...
2. Morgan sprowadziła Tima i się mu podlizywała, bo chciała, żeby jej pomógł.
3. Amber była na randce z Rickiem, który znowu nie przyznał się, że Eric to jego syn.
Skończyło się na przerażonej minie Morgan, kiedy Tim chciał wejśc do piwnicy.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Przede wszystkim -prezent świetny!!:) Na początku myślałam że to Czarna Księga Skarg, Zażaleń, i Pretensji jakie Brooke spisała dla Stefy
Morgan to jednak nieprzewidywalna jest, najpierw krzyczy,że się spieszy,bo już powinna być w pracy, a potem czeka aż Tim przebierze się ze swojego gustownego pasiaka, przeobrazi w elegancika, dotrze do niej, a potem ma czas jeszcze opowiedziec mu przy winku o swojej traumie.
Jak doktorek zapytał co to za hałas dochodzi z piwnicy to myślałam że Morgan powie że to tylko szczury::loll::
A Taylor powinna przeczytać "Miasteczko Salem" Stephena Kinga, tam dokładnie opisane jest jak wyplątać się z takich więzów

Morgan to jednak nieprzewidywalna jest, najpierw krzyczy,że się spieszy,bo już powinna być w pracy, a potem czeka aż Tim przebierze się ze swojego gustownego pasiaka, przeobrazi w elegancika, dotrze do niej, a potem ma czas jeszcze opowiedziec mu przy winku o swojej traumie.
Jak doktorek zapytał co to za hałas dochodzi z piwnicy to myślałam że Morgan powie że to tylko szczury::loll::
A Taylor powinna przeczytać "Miasteczko Salem" Stephena Kinga, tam dokładnie opisane jest jak wyplątać się z takich więzów
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Rick to palant
Przecież tak kocha tego chłopca, że pokroić by się dał za niego. Ale przy znajomych nie ma odwagi powiedzieć, że Amber jest jego dziewczyną, a ten śliczny chłopczyk to jego "syn". No tak bo jeszcze straciłby tych nadętych przyjaciół i była by czarna rozpacz
Amber mi się dzisiaj nie podobała
. Włosy miała jakieś takie posiusiane, a ten sweterek.... no tragedia
Widać chcieli reżyserzy podkreślić różnicę między nią a bogatymi koleżankami Rick'a.
Taylor ciekawe, co wymyśli by się wydostać z tej nory. Nie mogę doczekać się finału tych wydarzeń z Morgan.
Najlepsze sceny oczywiście były z Stephanie i Brooke. Podejrzewałam, że Brooke może dać Stephanie zdjęcie całej rodziny. Byłam blisko dała jej przepiękny album a na koniec te objęcia... Oby te pojednanie trwało jak najdłużej
Amber mi się dzisiaj nie podobała
Taylor ciekawe, co wymyśli by się wydostać z tej nory. Nie mogę doczekać się finału tych wydarzeń z Morgan.
Najlepsze sceny oczywiście były z Stephanie i Brooke. Podejrzewałam, że Brooke może dać Stephanie zdjęcie całej rodziny. Byłam blisko dała jej przepiękny album a na koniec te objęcia... Oby te pojednanie trwało jak najdłużej
-
Zająć
Dzisiaj w Modzie skończyła się pewna epoka.
Już nie będzie tak jak było...
Brooke w ramionach Stephani...
To jak apokalipsa.
Kilka osób zwróciło uwagę na swetrzysko Amber, ale nikt nie "dojrzał" obuwia naszej Taylor. Wyglądają jak gumiaki po przecenie. Dobrzee, że są takie mocne, bo wytrzymają pukanie w ścianę.
A nie mówilam ,zę Tim to Batman?
Zaraz wkroczy do akcji i wygoni te myszki z "Piwnicy pod Morgan".
Już nie będzie tak jak było...
Brooke w ramionach Stephani...
To jak apokalipsa.
Kilka osób zwróciło uwagę na swetrzysko Amber, ale nikt nie "dojrzał" obuwia naszej Taylor. Wyglądają jak gumiaki po przecenie. Dobrzee, że są takie mocne, bo wytrzymają pukanie w ścianę.
A nie mówilam ,zę Tim to Batman?
Zaraz wkroczy do akcji i wygoni te myszki z "Piwnicy pod Morgan".
Rick jest u mnie skreślony!!!Nie znosze go
Na co Amber jeszcze liczy?
On się do roli ojca nie nadaje!
Po co Brooke była w te koszulce?Przeciez to urodziny Stefy a nie Torna,żeby tak się odstawiać
Album ładny,ciekawy prezent
Zobaczymy jak długo potrwa pojednanie pań
Tim jakiś taki niedorobiony jest
Morgan pewnie wykorzysta jego zauroczenie nią.Ciekawie się zapowiada 
Po co Brooke była w te koszulce?Przeciez to urodziny Stefy a nie Torna,żeby tak się odstawiać
Tim jakiś taki niedorobiony jest
Team Hunter:)A jak!
-
Zająć
- katarzynka
Odczuwam przesyt tym rozpływaniem się Brooke nad tym, jaka to Stefa jest wspaniała, silna, opoka itd
To już zakrawa na lizusostwo
Choć oczywiście doceniam jej gest, prezent fajny i w ogóle
Stawiam na parę odcinków pojednania a potem... BUM, wojenna ścieżka come back
Na miejscu Amber, po tym jak Rick nie przyznała się do swojego syna, rzuciłabym drania w diabły
Co za szuja jedna z tego paniczyka, któremu zależy na opinii pseudo 'przyjaciół' a nie na swojej narzeczonej i dziecku
Paaalaaaaant
Deacon uroczy
Na miejscu Amber, po tym jak Rick nie przyznała się do swojego syna, rzuciłabym drania w diabły
Deacon uroczy