Wszyscy ślicznie wyglądali!paulincia pisze:Brooke ślicznie wyglądałaAmber też, tylko mogła usta inaczej umalować
"MnS" w Polsce
Ostatnio zmieniony 2007-04-14, 18:11 przez Kaska, łącznie zmieniany 1 raz.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Przecież kiedyś Ridge był naprawdę przystojny. Mam na myśli początkowe odcinki Mody.paulincia pisze:Szkoda mi jejB@r pisze:Jestem zachwycony. Hunter Tylo wypowiadała się chyba najdłużej ze wszystkich.Ridge chyba ją zahipnotyzował, skoro twierdzi, że jest taaaaki przystojny
![]()
![]()
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
GL Forever
-
GL Forever
-
SallyFan
Może zadaj to pytanie do spoilerowych to powiedziane ci zostanie coś więcej.PetroPython pisze:Czy Kimberlin Brown też była na dwudziestoleciu B&B
Reportażyk.. Zaskoczyło mnie że tak szybko sie skończył, ale przynajmniej nie zmarnowali tego czasu. Katherine
Preferuje określenie: leśny dziadekCosmo pisze:PS. Ridge wygląda jak stare próchno.
-
GL Forever
- Marek Forrester
Strasznie krótko... Myślałem ,że pokażą krojenie tortu i toasty i miało być 15 minut a nie 6... No ale dziekuje ,że wogule taki materiał był i tyle wywiadów z aktorami, niestety po aktorach widać wiek... Hnter i Katherine nie są już tak śliczne ale nadal mają w sobie ogień. Powiedzieli dużo rzeczy o których pewnie wiele polskich fanów nie wiedziało. John w swojej wypowiedzi mówił o tytule serialu, mówił coś o "Young and restless" ale już tego tłumacz nie uwzględnił.
Ogólnie bardzo mi się podobało, nie są to moje oczekiwania ale dla tego szpiega z TVP: Jestem ogromnie wdzięczny!
Ogólnie bardzo mi się podobało, nie są to moje oczekiwania ale dla tego szpiega z TVP: Jestem ogromnie wdzięczny!
Nobody does it better
- Adex-fan Brooke
Może ktoś zamieścić to gdzieś? Oczywiście nie udało mi się oglądać, chyba nagrała mi sie tylko końcówka, jeszcze nie wiem, ale wolałbym całe poznać, bez sensu że to takie krótkie i że w sobote. I co niby móiła KKL? Reszta mało mnie obchodzi 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi