"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

paulincia pisze:Brooke ślicznie wyglądała :serce: Amber też, tylko mogła usta inaczej umalować ::ok::
Wszyscy ślicznie wyglądali! :serce: Mi się zawsze podobały usta Adrienne... ::ok::
Ostatnio zmieniony 2007-04-14, 18:11 przez Kaska, łącznie zmieniany 1 raz.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

paulincia pisze:
B@r pisze:Jestem zachwycony. Hunter Tylo wypowiadała się chyba najdłużej ze wszystkich. :serce:
Szkoda mi jej :cry: Ridge chyba ją zahipnotyzował, skoro twierdzi, że jest taaaaki przystojny ::loll:: ::loll:: ::loll::
Przecież kiedyś Ridge był naprawdę przystojny. Mam na myśli początkowe odcinki Mody. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Kaska

Ale Hunter mówiła, że dalej jej się podoba... ::jezyk::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ach, ta Hunter ::jezyk:: miłość w Ridge'u do końca życia ::jezyk::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

GL forever pisze:Ach, ta Hunter ::jezyk:: miłość w Ridge'u do końca życia ::jezyk::
A Ridge to mi przypomina Chucka Norrisa ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Awatar użytkownika
Kaska

Moja babcia, jak zobaczyła Susan Flannery, to nie mogła uwierzyć, że to Stephanie... ::ke:: Ridge`a też nie poznawali... ::krzyw:: I jeszcze mnie się pytali, czy JA kogoś tam poznaję... ::loll::
GL Forever

To kiepsko, że babcia nie mogła nikogo poznać. Ridge i Chuck Norris ? Dobre porównanie :lol:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

paulincia pisze:
GL forever pisze:Ach, ta Hunter ::jezyk:: miłość w Ridge'u do końca życia ::jezyk::
A Ridge to mi przypomina Chucka Norrisa ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Mi też! ::bojesie::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

PetroPython pisze:Czy Kimberlin Brown też była na dwudziestoleciu B&B :?:
Może zadaj to pytanie do spoilerowych to powiedziane ci zostanie coś więcej. :wink:

Reportażyk.. Zaskoczyło mnie że tak szybko sie skończył, ale przynajmniej nie zmarnowali tego czasu. Katherine :serce: ślicznie wyglądała, tak samo jak Hunter :serce: . Ale gwiazdą tego reportażu była absolutnie Tracey! Ktoś napisał że była przez ułamek sekundy - to ja mam inną widoczność bo widziałem jak migała po kilkanaście sekund kilka razy :serce: Własnie, beznadzieja że nie pokazali Sarah.
Cosmo pisze:PS. Ridge wygląda jak stare próchno.
Preferuje określenie: leśny dziadek :mrgreen: ::rad::
GL Forever

Taaa... Leśny Dziadek, lub nieco brutalniej brzmiące - Leśny Dziad ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Strasznie krótko... Myślałem ,że pokażą krojenie tortu i toasty i miało być 15 minut a nie 6... No ale dziekuje ,że wogule taki materiał był i tyle wywiadów z aktorami, niestety po aktorach widać wiek... Hnter i Katherine nie są już tak śliczne ale nadal mają w sobie ogień. Powiedzieli dużo rzeczy o których pewnie wiele polskich fanów nie wiedziało. John w swojej wypowiedzi mówił o tytule serialu, mówił coś o "Young and restless" ale już tego tłumacz nie uwzględnił.
Ogólnie bardzo mi się podobało, nie są to moje oczekiwania ale dla tego szpiega z TVP: Jestem ogromnie wdzięczny!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Może ktoś zamieścić to gdzieś? Oczywiście nie udało mi się oglądać, chyba nagrała mi sie tylko końcówka, jeszcze nie wiem, ale wolałbym całe poznać, bez sensu że to takie krótkie i że w sobote. I co niby móiła KKL? Reszta mało mnie obchodzi ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kaska

Mówiła, żeby jej dać kawy... ::jezyk:: Reszty nie pamiętam. ::krzyw::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Adex filmik zamieścił B@r ::ok:: to sobie obejrzyj ::rad::
Abec

Post autor: Abec »

Dobrze, by video zrobione przez B@ra znalazło się i tu:

http://www.youtube.com/watch?v=JGhntyDRzmo ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
ODPOWIEDZ