"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Video jest na youtube :mrgreen: Kurcze. Myślałem, że ten reportażyk trwał 8 minut, a tu patrzę i jest nieco ponad 6 :mrgreen:
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

K. Lang wyglądała o wiele lepiej i młodziej niż w serialu (najnowszych odcinkach of course) :D
Adrienne genialnie, przepięknie, cudownie wyglądała :D
Hunter to chyba zjadła za dużo tortu że takie herezje wygadywała o urodzie Ridg'a :twisted: A fe ::krzyw::
Stefa bardzo się postarzała ::kwasny::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ojj tak... Stephanie postarzała się, nie poznałam jej wogóle... wygląda tak dziwnie...
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Damians, dzięki za troskę odnośnie spoilerów. Po zapowiedziach na TVP sama się zastanawiałam ilu postaci nie będę znała. A tu Kraśko zaoszczędził nam dylematów.
Refleksje:
- czemu o emisji zdecydowano w ostatniej chwili (repartażu nie nakręcono wczoraj)
- był króciutki
- Eric wygląda lepiej od Ridga
- kim jest przyjaciółka Susan Flannary, która grała w B&B 16 lat temu?
Susan nie powinna nadużywać alkoholu :wink: (ach te rumieńce).
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
paulincia

Ale jakby nie patrzeć to i tak najładniejsza była Brooke ::ok:: ::rad::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Szogunko, w rzeczywistości Ron Moss jest tylko parę lat młodszy od Johna McCooka. :wink: McCookowi musieli farbować włosy na siwodla celów serialu żeby wyglądał na ojca Ridge'a.
GL Forever

Tak. Erica usiwiają. Najładniej wyglądała Brooke ? Hmmm... Taylor też nie tak źle ::jezyk:: mogłaby mnie pocałować tymi wielkimi, żabimi ustami :zeby:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ronowi też farbowali, co doprowadzało mnie do szaleństwa. Polskie farby wyglądają bardziej naturalnie niż badziewie, którym go czasem smarują :wink: . Najgoorszy był okres chyba z 2000, jak nosił kruczoczarne włosy i koraliki na szyji ::ke::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
paulincia

GL forever pisze:Tak. Erica usiwiają. Najładniej wyglądała Brooke ? Hmmm... Taylor też nie tak źle ::jezyk:: mogłaby mnie pocałować tymi wielkimi, żabimi ustami :zeby:
No oczywiście, że Taylor źle nie wyglądała ::ok:: Mi tylko Brooke najbardziej się podobała ::rad::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Pięknie wyglądała KKL i bardzo ładnie Adrienne Frantz. Dużo lepiej niż obecnie w MNS. Eryk w ogóle się nie postarzał. Niestety reszta fatalnie... W dodatku wypowiedź Hunter ::plask wczolo: O czym ona właściwie mówiła? :idea:
Awatar użytkownika
paulincia

Lolex właśnie chyba jedyną osobą, która się nie zmieniła jest Eryk... ::ok::
GL Forever

Tak. Eric wygląda wciąż "młodo". Tzn. niezbyt się zmienił. Prawie w ogóle.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mało brakowało, a tego reportażu bym nie obejrzał. ::bojesie:: Ale udało się!
Powiem szczerze, że było to za krótkie, ale repotraż był bardzo sympatyczny, podobał mi się. Tylko P. Kraśko popełnił jeden błąd merytoryczny, nazywając MnS telenowelą. A to przecież profesjonalista.
Z trudem poznałem A. Frantz i K. K. Lang. Ronn (a nie Ron) zmienił się najbardziej. Do tej jego brody chyba się nie przyzwyczaję.
Bradley Bell taki młody? :shock: Gdy go pokazywali, to przyszła mi do głowy taka myśl, że to on popsuł obecne odcinki emitowane w USA. (opieram się na Waszych komentarzach).
Bardzo się cieszę, że TVP się postarała. Teraz się zastanawiam, czy TVP wymyśli jeszcze jakąś niespodziankę.
GL Forever

Może następną niespodzianką będzie emisja pierwszych 216 odcinków ::jezyk:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Taylor i Amber wyglądały przepięknie :serce: Brooke też, ale zmarszczki w okolicy szyi wskazują, że to już nie ta nasza Brooke. No i wydawało mi się, że jest taka jakaś zmęczona...
Ridge ::plask wczolo: Masakra ::plask wczolo: Jak on w ogóle wygląda ::jezyk:: A Hunter się nim zachwyca (pfff).
Troszkę za krótko, no ale cóż.
ODPOWIEDZ