"MnS" w Polsce
-
GL Forever
- katarzynka
Damians, dzięki za troskę odnośnie spoilerów. Po zapowiedziach na TVP sama się zastanawiałam ilu postaci nie będę znała. A tu Kraśko zaoszczędził nam dylematów.
Refleksje:
- czemu o emisji zdecydowano w ostatniej chwili (repartażu nie nakręcono wczoraj)
- był króciutki
- Eric wygląda lepiej od Ridga
- kim jest przyjaciółka Susan Flannary, która grała w B&B 16 lat temu?
Susan nie powinna nadużywać alkoholu
(ach te rumieńce).
Refleksje:
- czemu o emisji zdecydowano w ostatniej chwili (repartażu nie nakręcono wczoraj)
- był króciutki
- Eric wygląda lepiej od Ridga
- kim jest przyjaciółka Susan Flannary, która grała w B&B 16 lat temu?
Susan nie powinna nadużywać alkoholu
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
-
GL Forever
-
GL Forever
-
Dawidek
- Administrator
Mało brakowało, a tego reportażu bym nie obejrzał.
Ale udało się!
Powiem szczerze, że było to za krótkie, ale repotraż był bardzo sympatyczny, podobał mi się. Tylko P. Kraśko popełnił jeden błąd merytoryczny, nazywając MnS telenowelą. A to przecież profesjonalista.
Z trudem poznałem A. Frantz i K. K. Lang. Ronn (a nie Ron) zmienił się najbardziej. Do tej jego brody chyba się nie przyzwyczaję.
Bradley Bell taki młody?
Gdy go pokazywali, to przyszła mi do głowy taka myśl, że to on popsuł obecne odcinki emitowane w USA. (opieram się na Waszych komentarzach).
Bardzo się cieszę, że TVP się postarała. Teraz się zastanawiam, czy TVP wymyśli jeszcze jakąś niespodziankę.
Powiem szczerze, że było to za krótkie, ale repotraż był bardzo sympatyczny, podobał mi się. Tylko P. Kraśko popełnił jeden błąd merytoryczny, nazywając MnS telenowelą. A to przecież profesjonalista.
Z trudem poznałem A. Frantz i K. K. Lang. Ronn (a nie Ron) zmienił się najbardziej. Do tej jego brody chyba się nie przyzwyczaję.
Bradley Bell taki młody?
Bardzo się cieszę, że TVP się postarała. Teraz się zastanawiam, czy TVP wymyśli jeszcze jakąś niespodziankę.
-
GL Forever
Taylor i Amber wyglądały przepięknie
Brooke też, ale zmarszczki w okolicy szyi wskazują, że to już nie ta nasza Brooke. No i wydawało mi się, że jest taka jakaś zmęczona...
Ridge
Masakra
Jak on w ogóle wygląda
A Hunter się nim zachwyca (pfff).
Troszkę za krótko, no ale cóż.
Ridge
Troszkę za krótko, no ale cóż.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195