Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Morgan i Tim - :serce: cóż za piękna para ::loll::
Świetnie kotłowali się na niewygodnej sofie Morgan, gdyby
spadli byłoby jeszcze fajniej ::loll::
"Amber Morgan" - umysłem naszego lektora jak widać też
zawładnął rudzielec ::loll:: ::loll::
No i Brooke z cała swoją hipokryzją :zmiesz::
Osiągnęła swój cel - ślub, obłaskawiła (?) Stephanie i teraz
już może znów ingerować w życie biednego Ricka. Biedny chłopiec,
przez Amber nawet nie może się dobrze bawić ::plask wczolo:
Ale nic to, mamusia już biegnie na pomoc ::loll::
Liczę na to, że Amber tak łatwo się nie podda i będzie walczyć z
Brooke - aż w końcu wygra. :zeby:
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Brooke to jędza. ::plask wczolo: Jeszcze niedawno lamentowała jak wszyscy próbowali zniszczyć jej związek z Thornem to teraz będzie narażać syna na to samo. Straciłem dla niej ostatnie resztki szacunku. Szkoda że Stephanie się z nią pogodziła.
Taylor mogła mocniej walnąć Morgan w ten łeb, wtedy by ja ogłuszyła, związała, zabrała Steffy i uciekła. Dziwne że Morgan nie przestraszyła sie kiedy Ridge zadzwonił na komórkę Taylor, przecież jej telefon jest w domu DeWitt. Gdyby Tim wcześniej odebrał telefon... ::kwasny::
Ale dziś fajny był tekst - "Amber Morgan..." ::loll:: ::plask wczolo: ::loll::
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Nie bardzo lubię Amber ale uważam ze nie powinna być z Rickiem, ponieważ w ostatnich odcinkach zachowywał się okropnie i dobrze że Brooke nie chce dopuścić do ich ślubu.

Szkoda że Tim nie zajrzał do tej piwnicy tylko co raz słyszał jakieś głosy i na nowo sie dziwił.
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Heh ja uważam , że szyderczy związek pomiędzy Timem a Morgan dzisiaj był najważniejszym wydarzeniem.Po raz kolejny w Modzie jest duet - piękna i przebiegła,oraz łatwowierny sługa.

Brooke szykuje nowe intrygi chociaż ledwo wybrnęła ze swoich... Napewno jest to na rękę Deaconowi :lol:

Dzisiejsze pomyłka lektora rulezzz... ::loll:: [/scroll]
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Uważam, że Brooke dobrze robi zabraniając Rickowi żenić się z Amber. On jeszcze nie dorósł do małżeństwa i powinien korzystać z młodości, a nie zrzucać na siebie odpowiedzialność za żonę i dziecko.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Będę nudna i powtórzę za wszystkimi, ale mnie zatkało na Amber Morgan. Byłam pewna że mam juz schizę. A z powodu Morgan właśnie i Taylor w piwnicy tracę zainteresowanie Modą. Wkurzają mnie takie wątki. Tim jest obleśny, Ridge żałosny, Rick głupi. Tylko Thorne w miarę fajny. Bo Brooke dziś też bym za balkon gdzieś wywaliła. Używając idolowskiego slangu - JESTEM NA NIE!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ajj Morgan to bardzo przebiegła i sprytna kobietka ::rad:: Szkoda tylko, że bawi się czyimiś uczuciami ::ok::
A Rick to wygląda ostatnio conajmniej dziwnie :zeby:
Awatar użytkownika
Baritza

Post autor: Baritza »

arturkcf pisze: A też zwróciliście uwagę na to co powiedział Tim o swojej byłej dziewczynie? "She lives in Genua City... She was so.. young and hmm... restless" Dobre C:
Czy to jest jakieś odwołanie do Żaru Młodości?
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Morgan to by mogła z Timem w ciążę zajść :serce:
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Amber Morgan ::loll:: ::loll:: ::loll::
Morgan + Tim ::cojest:: ::cojest::
Szkoda,że Tay nie uderzyła mocniej rudzielca :P ::kwasny::
Riki-Kiki i ten jego sexi sweterek :lol: :lol:
Brooke jaka podniecona turniejem syna ::cojest:: Po prostu koniec świata z tą młodością Rilkiego i jego zdolnościami sportowymi ::ysz:: ::loll:: Jak teraz taka przeciwna związkowi syna z Amber to po co wcześniej tak starali się o odzyskanie dziecka ::ysz:: i rozbicie związku z CJ-em ::kwasny:: .
Tay wydaje mi się,że jak dzwoniła do Ridza powiadomić go ,ze Steffy żyje miała chyba inny telefon.Taki większy.Dziś był on nowoczesny ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

A dla mnie Ridge zachowuje się dziwnie ::jezyk:: Zamiast zatrzymać Taylor, przed wyjście z domu, pójść za nią, to on jak taka du*a wołowa, został w chałupie i sie zastanawia, czy Taylor w ogóle wróci ::ysz:: Nawet palcem nie kiwnął żeby sie dowiedziec, gdzie ona teraz jest ::kwasny:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Na miejscu Ridge`a zostawiłabym Taylor w spokoju. Współczuję jej, bo wszyscy się jej czepiali i nie dawali jej spokoju. Ridge się wszędzie za nią włóczył. Nie dziwię się, że chciała odrobiny samotności... A kto mógł wiedzieć, że tak się to skończy?! :roll:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Forrester

Post autor: Forrester »

Na szczęście nie dałem się nabrać w tą "przyjaźń" między Królową a Brooke, to byłoby wręcz kuriozalne. Stephanie zgodziła się na tę "farsę" w Big Bear i naprawdę byłem zaskoczony ładnym prezentem jaki dostała od Brooke. Ale co z tego? Co z tego, skoro Brooke już zaczyna mącić i intrygować. Co prawda wreszcie zajmuje się jednym ze swoich dzieci, ale robi to w żenujący sposób. Nie rozumiem zatem dlaczego Brooke miała pretensje do wszystkich przeciwników jej związku z Thornem, mówiąc, że mają prawo do miłości i są już dorośli, skoro sama przeszkadza w związku swojego syna? Tak strasznie chciała aby w rodzinie panował spokój i harmonia, a tymczasem sama ten spokój zakłóca.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Forrester pisze:Co prawda wreszcie zajmuje się jednym ze swoich dzieci, ale robi to w żenujący sposób. Nie rozumiem zatem dlaczego Brooke miała pretensje do wszystkich przeciwników jej związku z Thornem, mówiąc, że mają prawo do miłości i są już dorośli, skoro sama przeszkadza w związku swojego syna? Tak strasznie chciała aby w rodzinie panował spokój i harmonia, a tymczasem sama go niestety mąci.
Zgadzam się z tobą Forrester w całej rozciągłości. ::ok::
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Uwielbiam Brooke, ale jej zachowanie w stosunku do Amber mnie denerwuje.
Do póki Amber była "prawną" opiekunką małego Eryka to wszyscy widzieli wielką miłość między Rickim i Amber. Wszyscy starali się by mogli być razem. Gdy Deacon przejął opiekę nad chłopcem wszystko się zmieniło.
Eryk nie chce dopuścić do zalegalizowania tego związku i teraz dołączyła do tego Brooke.
Chociaż ona zawsze chciała ich rozdzielić, a wcześniej była tak zajęta Thorne'em, że nie zwracała uwagi na to co robi jej syn Rick.

Jeśli chodzi o Morgan to od razu wiedziałam, że będzie chciała dalej zdobyć Ridge'a.
Ciekawa tylko jestem jak długo jeszcze Tim będzie pantoflarzem Morgan.
Trzeba przyznać, że Tim ma podejście do dzieci a mała Steffy bardzo dobrze czuje się w jego towarzystwie.
Ostatnio zmieniony 2007-04-16, 21:10 przez Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Zablokowany