Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Forrester pisze:
Thorne pisze:John Forrester.
Dodajmy, że nigdy nie zawitał w serialu :wink: Był tylko wspominany. Troche dziwne skoro jego żonę (Maggie) oraz córkę (Jessikę) widzieliśmy dość długo :wink:
Racja. :wink: Szkoda,bo mogli wprowadzić tę postać do serialu,brata Eric'a :wink: i wtedy można byłoby zamieszać w serialu. ::jezyk::
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Thorne pisze:Racja. :wink: Szkoda,bo mogli wprowadzić tę postać do serialu,brata Eric'a :wink: i wtedy można byłoby zamieszać w serialu. ::jezyk::
Jasne, przecież to Forrester ;) Brooke by mogła się nim zająć ::loll::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Siostrę Stephanie też nie pokazali :wink:
John'ie dużo mówili gdy była Jessica i Maggie.
Miałam wtedy nadzieje że rozwiną jego wątek i trafi do serialu :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

A Sly ciągle paradował w tej knajpie półnago. :roll: Lol ja pamiętam jak Jessica jechała nowym samochodem do Forresterów, a rozstawiona policja czy ochrona myślała, że to jedzie Sheila, bo miała taki sam samochód. Tymczasem Sheila była w środku i groziła Forresterom z pistoletu. Dobre też było jak Sheila truła rtęcią Cesarzową aż ta trafiła do jakiegoś ośrodka na wykończenie. Wyglądała wtedy przerażająco. Jak wracała do zdrowia to przynajmniej chwilowo polubiła się z Brooke. 8)
Awatar użytkownika
Thorne

anka_ pisze:
Thorne pisze:Racja. :wink: Szkoda,bo mogli wprowadzić tę postać do serialu,brata Eric'a :wink: i wtedy można byłoby zamieszać w serialu. ::jezyk::
Jasne, przecież to Forrester ;) Brooke by mogła się nim zająć ::loll::
No co Ty nie powiesz...Amerykę odkryłaś...
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Szok! Nie wiedziałem że Sly zginął :shock: W którym to było dokładnie roku (amerykańskim oczywiście) ?
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

SallyFan pisze:Szok! Nie wiedziałem że Sly zginął :shock: W którym to było dokładnie roku (amerykańskim oczywiście) ?
W 1997 bodajże. Sly zginął w płomieniach podczas bójki z Dylanem.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A kłpoty w sądzie to chyba Dylan miał? Właśnie za utrzymywanie stosunków seksualnych z nieletnią. Forresterowie go szantażowali że albo odczepi się od Jessici albo będzie miał kłopoty.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Abec

Post autor: Abec »

::ok:: Nawet pokazywali dość długo jego narady przedprocesowe z Connerem ;) A za jego usługi płaciła Sally, która również w swoim domu urządzała młodym schadzki ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Thorne

Pamiętam dokładnie tę bójkę Dylana ze Sly'em. Została wybitnie sfilmowana! Świetne efekty dźwiękowe,tło muzyczne dodające pikanterii i to spowolnienie...gdy Sly wpadał w czeluści ognia! :mrgreen:

Connor,nie Conner :wink:

[ Dodano: 2007-04-18, 18:59 ]
Dylan był moim ulubionym bohaterem MNS :serce: Gdy odszedł,stał się nim Thorne,właściwie to młodszy Forrester wszedł w poczet moich 'ulubieńców' serialowych trochę wcześniej,niż ostatni odcinek z udziałem Shaw'a. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Abec pisze:Dylan Show - (...) Szukał funduszy na studia, m.in. pracował jako striptizer (miał fajne ciało;)
LoLex pisze:A Sly ciągle paradował w tej knajpie półnago. :roll:
Że też ja nie oglądałam mody regularnie wtedy :wink:

Czy może mi ktoś przedstawić historię Connora?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Primok

Post autor: Primok »

Abec pisze:Sly Donovan - właściciel klubu na plaży, gdzie spotykała się ówczesna serialowa młodzież. Typek spod ciemnej gwiazdy, robił jakieś ciemne interesy. Dość długo był na drugim planie, niby się czasem pokazywał, ale nie miał wątków.
Sly miał też dość rozbudowany i ciekawy wątek z Macy kiedy ta sporo piła :wink: .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Thorne pisze:Pamiętam dokładnie tę bójkę Dylana ze Sly'em. Została wybitnie sfilmowana! Świetne efekty dźwiękowe,tło muzyczne dodające pikanterii i to spowolnienie...gdy Sly wpadał w czeluści ognia!
Tak! To była świetna akcja! Najpierw Jessicka i Yasmine związane Sly polewa beznyzną podpala Bar Bikini, Dylan podjechał autem rozmawia ze Stephanie przez telefon a tu eksplozja, Dylan ruszył na ratunek rozwiązał dziewczyny one wybiegły, kzyczały, Dylan bił się ze Slyem i na Slya upadł zaczął się palić i belka go dobiła, Dylan, Jessicka i Yasmine wybiegli w zwolnionym tempie a za nimi buchnął mocno ogień.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Brooke

Tyczka :wink:
Ale tak nazywała ją Maggie :wink:
Awatar użytkownika
Brooke

black_dragon pisze:
Brooke pisze:Tyczka :wink:
Ale tak nazywała ją Maggie :wink:
W ogóle to Maggie była chyba lepszym towarkiem niż córeczka. Tak na moje oko. ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::
Jak przyjechała to wyglądała okropnie.
Długie włosy, ciemne, zaniedbane.
Jednak jak została w LA to zrobiła się z niej laska.
Obcięła włosy, przefarbowała się na blond.
ODPOWIEDZ