Racja.Forrester pisze:Dodajmy, że nigdy nie zawitał w serialuThorne pisze:John Forrester.Był tylko wspominany. Troche dziwne skoro jego żonę (Maggie) oraz córkę (Jessikę) widzieliśmy dość długo
Przeszłość
If you can't beat them, join them...
A Sly ciągle paradował w tej knajpie półnago.
Lol ja pamiętam jak Jessica jechała nowym samochodem do Forresterów, a rozstawiona policja czy ochrona myślała, że to jedzie Sheila, bo miała taki sam samochód. Tymczasem Sheila była w środku i groziła Forresterom z pistoletu. Dobre też było jak Sheila truła rtęcią Cesarzową aż ta trafiła do jakiegoś ośrodka na wykończenie. Wyglądała wtedy przerażająco. Jak wracała do zdrowia to przynajmniej chwilowo polubiła się z Brooke. 
-
SallyFan
-
Ryan Lavery
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Pamiętam dokładnie tę bójkę Dylana ze Sly'em. Została wybitnie sfilmowana! Świetne efekty dźwiękowe,tło muzyczne dodające pikanterii i to spowolnienie...gdy Sly wpadał w czeluści ognia!
Connor,nie Conner
[ Dodano: 2007-04-18, 18:59 ]
Dylan był moim ulubionym bohaterem MNS
Gdy odszedł,stał się nim Thorne,właściwie to młodszy Forrester wszedł w poczet moich 'ulubieńców' serialowych trochę wcześniej,niż ostatni odcinek z udziałem Shaw'a. 
Connor,nie Conner
[ Dodano: 2007-04-18, 18:59 ]
Dylan był moim ulubionym bohaterem MNS
If you can't beat them, join them...
Abec pisze:Dylan Show - (...) Szukał funduszy na studia, m.in. pracował jako striptizer (miał fajne ciało;)
Że też ja nie oglądałam mody regularnie wtedyLoLex pisze:A Sly ciągle paradował w tej knajpie półnago.![]()
Czy może mi ktoś przedstawić historię Connora?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sly miał też dość rozbudowany i ciekawy wątek z Macy kiedy ta sporo piłaAbec pisze:Sly Donovan - właściciel klubu na plaży, gdzie spotykała się ówczesna serialowa młodzież. Typek spod ciemnej gwiazdy, robił jakieś ciemne interesy. Dość długo był na drugim planie, niby się czasem pokazywał, ale nie miał wątków.
- Adex-fan Brooke
Tak! To była świetna akcja! Najpierw Jessicka i Yasmine związane Sly polewa beznyzną podpala Bar Bikini, Dylan podjechał autem rozmawia ze Stephanie przez telefon a tu eksplozja, Dylan ruszył na ratunek rozwiązał dziewczyny one wybiegły, kzyczały, Dylan bił się ze Slyem i na Slya upadł zaczął się palić i belka go dobiła, Dylan, Jessicka i Yasmine wybiegli w zwolnionym tempie a za nimi buchnął mocno ogień.Thorne pisze:Pamiętam dokładnie tę bójkę Dylana ze Sly'em. Została wybitnie sfilmowana! Świetne efekty dźwiękowe,tło muzyczne dodające pikanterii i to spowolnienie...gdy Sly wpadał w czeluści ognia!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jak przyjechała to wyglądała okropnie.black_dragon pisze:W ogóle to Maggie była chyba lepszym towarkiem niż córeczka. Tak na moje oko.Brooke pisze:Tyczka![]()
Ale tak nazywała ją Maggie![]()
![]()
Długie włosy, ciemne, zaniedbane.
Jednak jak została w LA to zrobiła się z niej laska.
Obcięła włosy, przefarbowała się na blond.