Jezioro marzeń (Dawson's Creek)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Zajście Jen w ciąże scenarzyście zaserwowali nam jakoby w przerwie sezonów :wink:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Adex-fan Brooke pisze:. I w ostatnim odcinku umarła Jen :( A ja ją bardzo polubiłem -tylko jak się pojawiłą była denerwująca -aktorka była nominowana do Oscara za "Tajemnicę...".
Fajnie,że jej kariera sie rozwija :D .WQyglada teraz ślicznie i jest zwiazana z tym facetem,który z nią grał w "Tajemnicach..."
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ostatnio mam hopla na punkcie tego filmu :: bow :: Ściągnelam kilka odcinkow z roznych serii, lecz niestety jest teog nie wiele ::kwasny:: :cry: Swoja drogą jaka telewizja moglaby wyemitowac jeszcze raz od poczatku cale "Jezioro Marzeń"... :roll: Ostatnio serial amitowal chyba Polsat albo Polsat 2 ale tylko od 5 serii, a najlepsze sa wlasnie odcinki z serii 1-4, kiedy bohaterowie sa jeszcze w szkole... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

W sumie TV nigdy nie pokazała nam wszystkich serii razem ::kwasny:: Albo puszczali je pojedynczo, albo od środka i to jeszcze o godzinie 8.00. rano ::kwasny::
Awatar użytkownika
izy

Post autor: izy »

Z samego początku byłam za tym aby Joey była z Dawsonem.Jednak gdy doszło do wątku Joey z Paceyem zrozumiałam że to jest to.I w końcu też dostrzegłam urode Paceya.

[ Dodano: 2007-04-16, 19:17 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Buahaha, Pacey w I serii wyglądał "zniewalająco" ::jezyk::
Awatar użytkownika
izy

Post autor: izy »

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kimberly1990

Tak tak, ja też na początku kibicowałam parze Dawson + Joey :wink: ale w 3 sezonie, kiedy polepszały się stusonku Pacey'ego :serce: i Joey :: bow :: zmieniłam zdanie ::ok:: Od tamtego momentu trzymałam za nich kciuki :wink:
Joshua Jackson jest bosssski :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Tęczowy

kimberly1990 pisze:Tak tak, ja też na początku kibicowałam parze Dawson + Joey :wink: ale w 3 sezonie, kiedy polepszały się stusonku Pacey'ego :serce: i Joey :: bow :: zmieniłam zdanie ::ok:: Od tamtego momentu trzymałam za nich kciuki :wink:
Joshua Jackson jest bosssski :serce: :serce: :serce:
Zgadzam się w całej rozciągłości ::ok::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawson był najbardziej denerwujący z tego serialu, bez sensu że był główną postacią. Serial miał 3 serie? Bo już nie wiem :roll: Ale oglądałem większość odcinków, zawsze było coś co przyciągało w nim do oglądania.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Adex, było aż 6 sezonów :)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Tęczowy

Dla mnie Dawson nie był głównym bohaterem, a byli nimi Joey i Pacey :serce:
Dawson od samego początku był beznadziejnym filozofem i nudziarzem...
Goku

Post autor: Goku »

Zacząłem dzisiaj oglądać "Jezioro Marzeń" i prawdopodobnie będę od dzisiaj oglądał po jednym odcinku dziennie. Po 1 odcinku wrażenia bardzo pozytywne :). Strasznie zaskoczył mnie realizm niespotykany w amerykańskich serialach dla młodzieży, bohaterowie nie wyglądają i nie mówią jak trzydziestolatkowie, jak to bywa w większości produkcji tego typu. Na przykład ostatni dialog 1 odcinka między Joey i Dawson'em w życiu nie pojawiłby się w takim OTH. Praktycznie wszyscy(no, może poza Dawson'em) aktorzy wyglądają na wiek odgrywanych postaci. Po 1 odcinku najbardziej polubiłem Joey, jej teksty są genialne, szczególnie jak zaczęła wypytywać Jen o to czy jest dziewicą xD. Jak dobrze zobaczyć jeszcze normalną Katie Holmes zamiast stukniętej scjentolożki jaką jest teraz.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Teraz jak są wakacje to ja w wolnych chwilach oglądam po raz n-ty "Jezioro Marzeń". Aktualnie jestem w środku 5-tego seonu ::jezyk:: i muszę przyznać, że choć widziałam to już z milion razy to ten serial zawsze na nowo mnie zaskakuje i za każdym razem odkrywam w nim coś innego ::ok::
Joey od samego początku była moją ulubioną postacią :wink: Uwielbiam jej sarkazm :mrgreen: :: bow :: :zeby:
Awatar użytkownika
Tęczowy

To tak jak ja Kimberly ;)
Powiedz mi, masz wszystkie odcinki 5 sezonu ?? Bo niestety w necie jest straszny problem ze znalezieniem...
ODPOWIEDZ