Sny i marzenia bohaterów
Parę odcinków temu, kiedy Brooke i Stephanie były u tego swojego specjalisty
Brooke na wiadomość, że mają się udać do BigBear przypomniała sobie pewną scenę, jak Stefa ją przyciska do ściany...
Mógłby ktoś napisać, co to było za wydarzenie? O co chodziło?
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
To były początki miłości Brooke i Thorna... Brooke poprosiła Thorna, żeby przyjechał do domku w górach, a a ten nie chciał z początku bo bał się tę rozmowę słyszła Stephanie i pojechała do Brooke przed Thornem...Była tak zła, że chciała Brooke udusić i gdyby nie wszedł Thorne kto wie co by się stało...
A to nas scenarzyści zrobili w konia!
Byłam pewna, że Ridge całuje ją naprawdę.
Nawet wydałam z siebie nieokreślony dźwięk, jak to zobaczyłam,
bo nie spodziewałam się takiej reakcji Ridge`a. 
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
- PetroPython
Nie będę wyjątkiem...paulincia pisze:Ja niestety też....PetroPython pisze:Ja też się na to nabrałemKaska pisze:A to nas scenarzyści zrobili w konia!Byłam pewna, że Ridge całuje ją naprawdę.
Nawet wydałam z siebie nieokreślony dźwięk, jak to zobaczyłam,
bo nie spodziewałam się takiej reakcji Ridge`a.
![]()
-
Dawidek
- Administrator
Scenarzyści właśnie tacy są, że potrafią w pewnych sytuacjach zaskoczyć. I tak było i tutaj. Ja się nabrałem zarówno na scenie, jak Kim całowała Thorne'a, jak Morgan całowała Ridge'a w czasie imprezy z okazji 4 lipca, i teraz, kiedy Ridge całował Morgan. W odniesieniu do ostatniej sceny, to naprawdę nie wiem, kiedy marzenie Morgan się skończyło i wróciła serialowa rzeczywistość. 
- Adex-fan Brooke
Najlepszy sen to jak Stephanie padła trupem z wózka przy Thornie i Eryku
Wtedy nam padł rekord odwiedzin na forum
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city