Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

black_dragon pisze: W ogóle to Maggie była chyba lepszym towarkiem niż córeczka. Tak na moje oko. ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::
To Meggie była matką Jessici?
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tak Cosmo :wink:
Awatar użytkownika
Cosmo

A Lauren? Kim ona była?
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Dołączam się do pytania. Też chciałabym wiedzieć. :)
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Abec

Post autor: Abec »

Lauren mieszka w Genua City i ma sieć (franchise) butików i sklepów z mubraniami, więc siłą rzeczy wspólpracuje z Forresterami. Czasem wpada do LA i ma wątki, m.in. spała z Ericiem, leciała na Ridge'a ::ysz:: ::ysz:: :ziewam: ::ysz:: ::ysz:: Ostatnio robiła Becky "lekcję stylu" przed rozmową o pracę w FC. Nienawidzi Sheili, bo ma z nią na pieńku z związku z wydarzeniami z serialu Young and Restless.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Abec pisze: Ostatnio robiła Becky "lekcję stylu" przed rozmową o pracę w FC.
Amber też wyszykowała na kolację z Rickiem ;)

Cosmo, Kaśka - Lauren to była piękna kobieta, która dużo wnosiła do serialu :serce:
To ona była z Ericiem na Grenlandii ;)
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

anka_ pisze:Amber też wyszykowała na kolację z Rickiem ;)
Ooojjj.... wtedy Amber wyglądała poprostu przepięknie :serce:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

anka_ pisze:Cosmo, Kaśka - Lauren to była piękna kobieta, która dużo wnosiła do serialu :serce:
No ja ją kojarzę z widzenia, ale właśnie nie wiedziałam kim ona była dla Forresterów. :)
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kaska, Cosmo: ::ke:: :shock: szok jak można Lauren nie znać?! ::chytry:: Założyłem wam o niej temat i opisałem w skrócie jej historię. http://www.forummns.pl/viewtopic.php?p=93894#93894
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nie wiem czy był sens oddzielny temat zakładać. Co jeszcze można w nim dodać? Historie postaci z przeszłości tu zawsze były opisywane.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zapewniam że sens jest bo za miesiąc ktoś może jak to czesto robi zadać podobne pytanie i nie trzeba będzie mu potem szukać na której stronie tego tematu jest odpowiedź.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

Skoro Deacon i inna Twany zasłużyli sobie na osobny wątek, to Lauren chyba również...
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Pewne jest, że chciałabym by wróciła :D . I żałuję że Eric związał się ze Stephanie, nie z nią!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Lauren jest jedną z trzech największych gwiazd BB - według mnie. Mam ją nadal w avatarze obok Brooke i Sheili .
Szkoda ,że Lauren i Eric się rozeszli i nawet nie pokazali rozpadu tego związku .
Awatar użytkownika
Cosmo

Adex-fan Brooke pisze:Kaska, Cosmo: ::ke:: :shock: szok jak można Lauren nie znać?! ::chytry::
Nie oglądąłem wtedy MNS. ::chytry::
ODPOWIEDZ