To Meggie była matką Jessici?black_dragon pisze: W ogóle to Maggie była chyba lepszym towarkiem niż córeczka. Tak na moje oko.![]()
![]()
Przeszłość
Lauren mieszka w Genua City i ma sieć (franchise) butików i sklepów z mubraniami, więc siłą rzeczy wspólpracuje z Forresterami. Czasem wpada do LA i ma wątki, m.in. spała z Ericiem, leciała na Ridge'a
Ostatnio robiła Becky "lekcję stylu" przed rozmową o pracę w FC. Nienawidzi Sheili, bo ma z nią na pieńku z związku z wydarzeniami z serialu Young and Restless.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Adex-fan Brooke
Kaska, Cosmo:
szok jak można Lauren nie znać?!
Założyłem wam o niej temat i opisałem w skrócie jej historię. http://www.forummns.pl/viewtopic.php?p=93894#93894
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Zapewniam że sens jest bo za miesiąc ktoś może jak to czesto robi zadać podobne pytanie i nie trzeba będzie mu potem szukać na której stronie tego tematu jest odpowiedź.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Skoro Deacon i inna Twany zasłużyli sobie na osobny wątek, to Lauren chyba również...
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Lauren jest jedną z trzech największych gwiazd BB - według mnie. Mam ją nadal w avatarze obok Brooke i Sheili .
Szkoda ,że Lauren i Eric się rozeszli i nawet nie pokazali rozpadu tego związku .
Szkoda ,że Lauren i Eric się rozeszli i nawet nie pokazali rozpadu tego związku .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl