Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ja nie mam nic do Ivana, ale tańczy co najmniej o klasę gorzej niż Tyniec ::krzyw::
Tkk_Bolly pisze:Uważam , że kiepsko tańczy Kasia Tusk , ale ona ma opłaconą wygraną , więc bezsensu już pisać , że mam nadzieję , że odpadnie , bo to jest poprostu niemożliwe.
cóż nie wiem czy ma opłaconą wygraną, ale niestety pomimo braku umiejętności zawsze jest wysoko (tylko u widzów!) więc też myślę że nie warto "mieć nadziei" że to właśnie ona w końcu odpadnie ::ysz:: Dlatego typuję Ivana :twisted:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Oczywiście, że dzisiaj wyleci Ivan. Wprawdzie żal mi go, ale i tak za daleko zaszedł. 8)
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Moim zdaniem najlepiej tańczy Tyniec ::ok:: Dziś pożegnamy pewnie Ivana choć powinna odpaść Kasia Tusk.W finale przewiduje Tynca :serce: z Tuskówną ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie nie bardzo śpiewa ::kwasny:: jakie były już piosenki? Słyszałem Like A Prayer i American pie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

LoLex pisze:Oczywiście, że dzisiaj wyleci Ivan. Wprawdzie żal mi go, ale i tak za daleko zaszedł. 8)
No właśnie. :( Pewnie z nowu bogata rodzinka powysyła na Kasię z 1000 SMS'ów.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

O nie! Hung Up przegapiłem :evil:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Kurcze chyba jest fajny odcinek ::jezyk:: A ja oglądam PB... Ale dobrze ,że jest powtórka!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Tuskowa ::ke:: ::ke:: TYniec górą!!! :: bow :: :: bow :: jest najlepszy ale pewnie dzis odpadnie Iwan...Ludzie beda głosowac na Kasie
Goku

Post autor: Goku »

Ja mam nadzieję że odpadnie Ivan lub Tyniec... Co z tego, że dobrze tańczy skoro go nie lubię ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::... Najlepiej by było gdyby w finale były obie Kasie i wygrałaby Tusk :serce: :serce: :serce:

P.S. Te baby w ogóle nie umieją śpiewać(oglądałem PB, ale trochę słyszałem np. Hung Up) xD... Teraz śpiewają "Frozen" i coś im nie wychodzi ::loll:: ::loll:: ::loll::... Ale jednego im nie daruje - tragicznego odśpiewania mojego ulubionego American Pie ::ke:: :| :x :roll:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Beznadzieja.... Kasia miała wygrać ten program...
Szkoda...Szkoda...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Kasia odpadła!!! :oops: :oops: :zmiesz:: :zmiesz:: Coś czuję że Tuskówna będzie w finale... ::ysz:: Jeny ta jej samba była beznadziejna...Tyniec :: bow :: :: bow :: utwierdza mnie w przekonaniu ze jest najlepszy...A ja myślałam że Cerekwicka bedzie w finale
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

A ja się ciszę, że odpadł Żora :twisted: Działał mi na nerwy :P Jeszcze tylko zobacze go u Kuby, później w fiałowym odcinku i mam nadzieję, że już nigdy więcej :lol:

Wiem, że głosuje się tutaj na gwiazdy, ale ja nie głosuję tylko oglądam - i jak mam oglądach to wolę patrzeć na Kasię i Stefano oraz na Tyńca ;) :mrgreen:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ależ Kasia miała minę :( Źle, że odpadła, choć fakt faktem że to nie były jej najlepsze tańce...
Komarenko ma okropną twarz, dziś do mnie dotarło jaki jest ohydny :twisted:
Tuskówna zaskoczyła mnie filmikiem przed tańcem (na plus) ale potem jej tańce i te przeprosiny tancerek - łahahaha - targedia:/ to jej trzęsienie biustem ::plask wczolo: Niestety wiem że to ona będzie z Tyńcem w finale i bardzo się boję że wygra ::ysz::
Tyniec - miodzio, sztuka, genialnie :: bow :: :D Przecież ten facet przechodzi samego siebie, zważmy na fakt ile ma lat, to przecież jest super że tak tańczy :!: ::ok::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

katarzynka pisze:... i te przeprosiny tancerek - łahahaha...
Chyba coś przegapiłam :P Możesz powiedzieć o co chodzi? ::chytry::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Jestem zaskoczony tak samo jak Cerekwicka. Bardzo podobało mi się jej zachowanie. Olała przytulanie się z Blanką i Delfinem i pokazała jak bardzo jest rozczarowana. Przyznam, że pierwszy raz Kasia Tusk zaczęła mnie irytować. Straszna mina z pretensjami do Kasi Skrzyneckiej. ::ysz::

Może ja już nie napiszę, że kibicuję Tyńcowi, bo jeszcze wyleci za tydzień. Każdy komu kibicuje na razie wylatuje. :| Jeżeli Ivan i Kasia będą w finale to będzie jedno wielkie nieporozumienie. Samba Kasi gorsza niż Robertem Rowińskim. Świadczy to o tym, że Stefano nie jest jej obojętny i nie potrafi się skupić przy nim. :roll: Najbardziej podobało mi się dziś oczywiście paso doble Kamili i p. Tyńca. :serce:
ODPOWIEDZ