cóż nie wiem czy ma opłaconą wygraną, ale niestety pomimo braku umiejętności zawsze jest wysoko (tylko u widzów!) więc też myślę że nie warto "mieć nadziei" że to właśnie ona w końcu odpadnieTkk_Bolly pisze:Uważam , że kiepsko tańczy Kasia Tusk , ale ona ma opłaconą wygraną , więc bezsensu już pisać , że mam nadzieję , że odpadnie , bo to jest poprostu niemożliwe.
Taniec z gwiazdami
- katarzynka
Ja nie mam nic do Ivana, ale tańczy co najmniej o klasę gorzej niż Tyniec
Dlatego typuję Ivana 
- Adex-fan Brooke
No właśnie nie bardzo śpiewa
jakie były już piosenki? Słyszałem Like A Prayer i American pie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ambrossia Moore
- Adex-fan Brooke
- Marek Forrester
Ja mam nadzieję że odpadnie Ivan lub Tyniec... Co z tego, że dobrze tańczy skoro go nie lubię
... Najlepiej by było gdyby w finale były obie Kasie i wygrałaby Tusk

P.S. Te baby w ogóle nie umieją śpiewać(oglądałem PB, ale trochę słyszałem np. Hung Up) xD... Teraz śpiewają "Frozen" i coś im nie wychodzi
... Ale jednego im nie daruje - tragicznego odśpiewania mojego ulubionego American Pie

P.S. Te baby w ogóle nie umieją śpiewać(oglądałem PB, ale trochę słyszałem np. Hung Up) xD... Teraz śpiewają "Frozen" i coś im nie wychodzi
- Marek Forrester
A ja się ciszę, że odpadł Żora
Działał mi na nerwy
Jeszcze tylko zobacze go u Kuby, później w fiałowym odcinku i mam nadzieję, że już nigdy więcej 
Wiem, że głosuje się tutaj na gwiazdy, ale ja nie głosuję tylko oglądam - i jak mam oglądach to wolę patrzeć na Kasię i Stefano oraz na Tyńca

Wiem, że głosuje się tutaj na gwiazdy, ale ja nie głosuję tylko oglądam - i jak mam oglądach to wolę patrzeć na Kasię i Stefano oraz na Tyńca
Co złego, to nie ja 
- katarzynka
Ależ Kasia miała minę
Źle, że odpadła, choć fakt faktem że to nie były jej najlepsze tańce...
Komarenko ma okropną twarz, dziś do mnie dotarło jaki jest ohydny
Tuskówna zaskoczyła mnie filmikiem przed tańcem (na plus) ale potem jej tańce i te przeprosiny tancerek - łahahaha - targedia:/ to jej trzęsienie biustem
Niestety wiem że to ona będzie z Tyńcem w finale i bardzo się boję że wygra
Tyniec - miodzio, sztuka, genialnie
Przecież ten facet przechodzi samego siebie, zważmy na fakt ile ma lat, to przecież jest super że tak tańczy

Komarenko ma okropną twarz, dziś do mnie dotarło jaki jest ohydny
Tuskówna zaskoczyła mnie filmikiem przed tańcem (na plus) ale potem jej tańce i te przeprosiny tancerek - łahahaha - targedia:/ to jej trzęsienie biustem
Tyniec - miodzio, sztuka, genialnie
Jestem zaskoczony tak samo jak Cerekwicka. Bardzo podobało mi się jej zachowanie. Olała przytulanie się z Blanką i Delfinem i pokazała jak bardzo jest rozczarowana. Przyznam, że pierwszy raz Kasia Tusk zaczęła mnie irytować. Straszna mina z pretensjami do Kasi Skrzyneckiej.
Może ja już nie napiszę, że kibicuję Tyńcowi, bo jeszcze wyleci za tydzień. Każdy komu kibicuje na razie wylatuje.
Jeżeli Ivan i Kasia będą w finale to będzie jedno wielkie nieporozumienie. Samba Kasi gorsza niż Robertem Rowińskim. Świadczy to o tym, że Stefano nie jest jej obojętny i nie potrafi się skupić przy nim.
Najbardziej podobało mi się dziś oczywiście paso doble Kamili i p. Tyńca. 
Może ja już nie napiszę, że kibicuję Tyńcowi, bo jeszcze wyleci za tydzień. Każdy komu kibicuje na razie wylatuje.