A według mnie głupio się zachowałaLoLex pisze:Jestem zaskoczony tak samo jak Cerekwicka. Bardzo podobało mi się jej zachowanie. Olała przytulanie się z Blanką i Delfinem i pokazała jak bardzo jest rozczarowana.
Taniec z gwiazdami
Team Hunter:)A jak!
Dzisiaj też po raz pierwszy napiszę, że powinna odpaść Kasia Tusk i Stefano. Nie dorastają piętami do Cerekwickiej, która powinna wygrać tą edycję...
Ivan tak sobie zatanczył.
Krzysztof i Kamila super, no ale co się dziwić
Tak bardzo szkoda mi K. Cerekwickiej
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
I bardzo dobrze, że dziś odpadła Kasia Cerekwicka , tylko by się ośmieszyła przegrywając w finale z Tuskówną
I bardzo podobało mi się odejście Cerekwickiej , olała wszystkim jak leci
uwielbiam ją
Frajerzy Tyniec i Komarenko niech sobie dalej tańczą i do tego jeszcze opłacona Tuskówna
To tego jeszcze wspaniały wystep Tatiany Okupnik , jak dla mnie bomba
Cerekwicka i Okupnik wymiatają
I podsumowując napiszę to jeszcze raz Jak dobrze , że to ostatnia edycja
I bardzo podobało mi się odejście Cerekwickiej , olała wszystkim jak leci
To tego jeszcze wspaniały wystep Tatiany Okupnik , jak dla mnie bomba
Cerekwicka i Okupnik wymiatają
I podsumowując napiszę to jeszcze raz Jak dobrze , że to ostatnia edycja
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tatiana zupełnie zmieniła styl muzyki .Jest 100-razy lepszy od Blue Cafe polecam przesłuchać płyty 
Baritza poszperaj w tym temacie , albo w Reality-show , było już tam kilka razy pisane jest wiele źródeł np blog Rymanowskiego
Baritza poszperaj w tym temacie , albo w Reality-show , było już tam kilka razy pisane jest wiele źródeł np blog Rymanowskiego
Ale dlaczego frajerzyTkk_Bolly pisze:I
I bardzo podobało mi się odejście Cerekwickiej , olała wszystkim jak leciuwielbiam ją
Frajerzy Tyniec i Komarenko niech sobie dalej tańczą i do tego jeszcze opłacona Tuskówna
A może Kasia C. za darmo plasała w tym programie
-
SallyFan
Dokładnie. I oczywiście krąża ploty o ich romansie, emmblack_dragon pisze:Tuskówna potrzęsła cyckami i przeszła![]()
![]()
![]()
![]()
Ufff... Całe szczęście że odpadła Cerekwicka, dobrze że Ivan i Tyniec są dalej
Mam nadzieje że Tyniec z Gwiazdami wygra ten program
- katarzynka
anka_ pisze:Chyba coś przegapiłamkatarzynka pisze:... i te przeprosiny tancerek - łahahaha...Możesz powiedzieć o co chodzi?
Bo ona w jednym z tańców jako element "szoł" odepchnęła dwie tancerki, które pląsały obok Stefano i bidulka taka od razu po skończonym tańcu powiedziała że bardzo przeprasza te dwie babeczki, że ona taka nie jest, że musiała, ohh i ahh bidulka
Piosenka Tatiany mnie się wcale nie podobała
-
Ambrossia Moore
Dlaczego szkoda, to chyba dobra informacja.
Chociaz nie wydaje ci się dziwnie cicho przed kolejną edycją , o tej porze ostatnio gazety już trąbiły o kolejnej edycji i jego uczestnikach .Tak jak już w USA (patrz Victoria Beckham ) a tam TZG nawet nie jest na półmetku
Dopiero zła informacją będzie lista uczestników 6-óstej edycji .I chyba to miałeś na mysli gdy napisałeś szkoda
Pewnie będzie córka Leppera i inne osoby(nie gwiazdy)
Jedyny plus w jaki w tym widze to coraz bardziej realny wystep Agnieszki Frykowskiej .
Chociaż można powiedzieć , że to jest"prawie "piosenkarka
ale i tak sądze , że kolejnej edycji nie bedzie
Chociaz nie wydaje ci się dziwnie cicho przed kolejną edycją , o tej porze ostatnio gazety już trąbiły o kolejnej edycji i jego uczestnikach .Tak jak już w USA (patrz Victoria Beckham ) a tam TZG nawet nie jest na półmetku
Dopiero zła informacją będzie lista uczestników 6-óstej edycji .I chyba to miałeś na mysli gdy napisałeś szkoda
Jedyny plus w jaki w tym widze to coraz bardziej realny wystep Agnieszki Frykowskiej .
ale i tak sądze , że kolejnej edycji nie bedzie
A Ty jesteś jej fanemTkk_Bolly pisze: Jedyny plus w jaki w tym widze to coraz bardziej realny wystep Agnieszki Frykowskiej .Chociaż można powiedzieć , że to jest"prawie "piosenkarka