Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

LoLex pisze:Jestem zaskoczony tak samo jak Cerekwicka. Bardzo podobało mi się jej zachowanie. Olała przytulanie się z Blanką i Delfinem i pokazała jak bardzo jest rozczarowana.
A według mnie głupio się zachowała :? Takie zachowanie było niekulturalne.To nie wina Ivana ani Blanki,że odpadła.Nie musiala robić z siebie obrażonej damulki.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

:cry:

Dzisiaj też po raz pierwszy napiszę, że powinna odpaść Kasia Tusk i Stefano. Nie dorastają piętami do Cerekwickiej, która powinna wygrać tą edycję...
Ivan tak sobie zatanczył.
Krzysztof i Kamila super, no ale co się dziwić ::jezyk:: Pamiętam, że jak byłem małutki i oglądałem jakieś biesiady, to on skakał jak szalony po scenie ::jezyk:: To typ "ruchowca" ::jezyk::

Tak bardzo szkoda mi K. Cerekwickiej :cry:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

I bardzo dobrze, że dziś odpadła Kasia Cerekwicka , tylko by się ośmieszyła przegrywając w finale z Tuskówną
I bardzo podobało mi się odejście Cerekwickiej , olała wszystkim jak leci :serce: uwielbiam ją ::ok:: Frajerzy Tyniec i Komarenko niech sobie dalej tańczą i do tego jeszcze opłacona Tuskówna ::loll::
To tego jeszcze wspaniały wystep Tatiany Okupnik , jak dla mnie bomba
Cerekwicka i Okupnik wymiatają :serce:

I podsumowując napiszę to jeszcze raz Jak dobrze , że to ostatnia edycja
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Tak, zgadzam się. Zapomniałem dodać, że Tatiana miała dzisiaj bardzo dobry występ. Muszę przyznać, że mnie zaskoczyła.
Awatar użytkownika
Baritza

Post autor: Baritza »

Tkk_Bolly pisze:I podsumowując napiszę to jeszcze raz Jak dobrze , że to ostatnia edycja
Skąd wiesz, ze to ostatnia edycja?
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
Tkk_Bolly

Tatiana zupełnie zmieniła styl muzyki .Jest 100-razy lepszy od Blue Cafe polecam przesłuchać płyty ::ok::
Baritza poszperaj w tym temacie , albo w Reality-show , było już tam kilka razy pisane jest wiele źródeł np blog Rymanowskiego
Awatar użytkownika
Misia

Tkk_Bolly pisze:I
I bardzo podobało mi się odejście Cerekwickiej , olała wszystkim jak leci :serce: uwielbiam ją ::ok:: Frajerzy Tyniec i Komarenko niech sobie dalej tańczą i do tego jeszcze opłacona Tuskówna ::loll::
Ale dlaczego frajerzy ::kwasny:: ?Taki Tyniec a dużo lepiej od niej młodej tańczy.Ale to oczywiście rzecz gustu co i kto się komu podoba ::krzyw::
A może Kasia C. za darmo plasała w tym programie ::cojest::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

black_dragon pisze:Tuskówna potrzęsła cyckami i przeszła ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke::
Dokładnie. I oczywiście krąża ploty o ich romansie, emm :roll: Już widze p. L. Kaczyńskiego wpatrzonego w TV i wysyłającego smska na Kasie Tusk x]

Ufff... Całe szczęście że odpadła Cerekwicka, dobrze że Ivan i Tyniec są dalej :wink:
Mam nadzieje że Tyniec z Gwiazdami wygra ten program :mrgreen: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Cerkwicka odpadła :(
Miałam nadzieję, że znajdzie się w finale.
Musze obejrzeć powtórkę bo wczoraj nie mogłam oglądać :(
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

anka_ pisze:
katarzynka pisze:... i te przeprosiny tancerek - łahahaha...
Chyba coś przegapiłam :P Możesz powiedzieć o co chodzi? ::chytry::

Bo ona w jednym z tańców jako element "szoł" odepchnęła dwie tancerki, które pląsały obok Stefano i bidulka taka od razu po skończonym tańcu powiedziała że bardzo przeprasza te dwie babeczki, że ona taka nie jest, że musiała, ohh i ahh bidulka :twisted: Normalnie niech mnie ściśnie ::loll::

Piosenka Tatiany mnie się wcale nie podobała ::ysz::
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Cerekwicka odpadła. :D Nie opiszę jak bardzo się cieszę. ::rad:: Wprawdzie byłam pewna, że Delfin odpadnie, ale zawsze więcej sobie zarobi. :wink:
Tyniec jest świetny. :serce: Ale i tak tęsknię za Bartoszem.
Awatar użytkownika
LoLex

Tkk_Bolly pisze: I podsumowując napiszę to jeszcze raz Jak dobrze , że to ostatnia edycja
Szkoda, że ja widziałem świeży wywiad z Kingą Rusin, w którym mówiła, że 6. edycja jest już na pewno zaplanowana. 8) Z księżyca by sobie tego nie wzięła.
Tkk_Bolly

Dlaczego szkoda, to chyba dobra informacja.
Chociaz nie wydaje ci się dziwnie cicho przed kolejną edycją , o tej porze ostatnio gazety już trąbiły o kolejnej edycji i jego uczestnikach .Tak jak już w USA (patrz Victoria Beckham ) a tam TZG nawet nie jest na półmetku
Dopiero zła informacją będzie lista uczestników 6-óstej edycji .I chyba to miałeś na mysli gdy napisałeś szkoda ::jezyk:: Pewnie będzie córka Leppera i inne osoby(nie gwiazdy)
Jedyny plus w jaki w tym widze to coraz bardziej realny wystep Agnieszki Frykowskiej . :serce: Chociaż można powiedzieć , że to jest"prawie "piosenkarka

ale i tak sądze , że kolejnej edycji nie bedzie ::jezyk::
Awatar użytkownika
LoLex

Bo 6. edycja pewnie będzie dopiero we wrześniu i jeszcze dużo czasu jednak zostało. Tak samo było po trzeciej edycji, gdy dłużej czekało się na czwartą, a w między czasie była "objazdówka". Bardzo chciałbym, żeby to powtórzyli. :roll:
Awatar użytkownika
Misia

Tkk_Bolly pisze: Jedyny plus w jaki w tym widze to coraz bardziej realny wystep Agnieszki Frykowskiej . :serce: Chociaż można powiedzieć , że to jest"prawie "piosenkarka
A Ty jesteś jej fanem :?: Pewnie,ze piosenkarka pełną parą w końcu jej hit ''dwa gołębie'' nie schodzi z listy przebojów Kuby Wojewódzkiego ::cojest::
ODPOWIEDZ