Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Debora pisze:Morgan mi działa na nerwy nie dziwię się,że widzowie wysłali petycję do Bella
Jaką petycję? O co biega?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ja tęsknię za scenkami Ridge'a i Taylor razem... :( :(
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

B@r pisze:Ja tęsknię za scenkami Ridge'a i Taylor razem... :( :(
Mi pierwszy raz w życiu żal Rige'a. :(
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Cosmo pisze:
B@r pisze:Ja tęsknię za scenkami Ridge'a i Taylor razem... :( :(
Mi pierwszy raz w życiu żal Rige'a. :(
Mi też go żal... :(
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Tiril pisze:
Debora pisze:Morgan mi działa na nerwy nie dziwię się,że widzowie wysłali petycję do Bella
Jaką petycję? O co biega?
[shadow=black]Morgan zniknie z serialu na życzenie widzów[/shadow] ::chytry:: W ŚS pisali o tym :mrgreen:
Co złego, to nie ja ;)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Podobały mi się dzisiaj odcinki. Morgan nie podobała mi się w bieliźnie, i tyle. Lepiej, by była ubrana.
Steffi jest bardzo rezolutną dziewczynką, wg mnie ma 5 lat. ::plask wczolo:
Wydaje mi się, że dzisiaj była kolejna wpadka w serialu. Chodzi o wykręcanie numeru telefonu. Jakoś prościtko było, najpierw zielony klawisz, potem czerwony (lub odwrotnie). Ciekawe czy w ten sposób da się wybrać nr telefonu. Chyba, że po pierwszym naciśnięciu uruchamiała się książka telefoniczna, a na niej zaznaczona opcja "Ridge". I od razu "Połącz". Ale to jest zbyt proste, by było realne.
Deacon musiał się wtrącić. Gdyby nie on, to podejrzewam Rick i Amber zdążyliby się wymienić zarzutami o wzajemnej zdradzie. ::kwasny:: Ale Deacon uważa Amber za małą dziewczynkę, którą musi chronić.
Nie dziwię się, że Ridge nie zadawał pytań, gdzie ona jest. Był w szoku, chciał się nacieszyć tym głosem córki. No i ma wielki mętlik, na jego miejscu też mielibyście wielki zamęt. Wszystko w swoim czasie.
Czekam na ciąg dalszy.
Anka_, Ty zaspoilerowałaś niestety. Nie tutaj miałaś o tym napisać.
Awatar użytkownika
anka_

Dawidek pisze:Anka_, Ty zaspoilerowałaś niestety. Nie tutaj miałaś o tym napisać.
Chciałam odpowiedzieć na pytanie :P Myślałam, że jak jest zacieniowane to może być ::rad::
Co złego, to nie ja ;)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie jest w ogóle zacieniowane. Widać. W tym dziale w ogóle nie można spoilerować. To jest zakazane, nawet jeśli to jest jakoś oznaczone, że to spoiler.
Awatar użytkownika
anka_

Dawidek pisze:Nie jest w ogóle zacieniowane. Widać. W tym dziale w ogóle nie można spoilerować. To jest zakazane, nawet jeśli to jest jakoś oznaczone, że to spoiler.
No dobra myślałam, że jak zacieniuje to może być tu spolier... Przepraszam - tak wywnioskowałam z tego co widzę na forum. A jest to zacieniowane :P I nie wmówisz mi, że nie. Dobrze widzę :P

Kończe, możemy się spierać w SB ;) Odbiegamy już od tematu, a w moim przypadku ostrzeżenieeee... ::bojesie::
Co złego, to nie ja ;)
Abec

Post autor: Abec »

Jak czytam to co piszecie, to cieszę się, że od jnakiegoś czasu znów nie mogę oglądać ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Jak ten Ridzuś łatwo daje sobą manipulować ::plask wczolo: Chyba wie co słyszał ::chytry:: Niesłuchałby już Morgan bo w końcu go ona przekona,że to tylko żart.Znając Ridza to jutro stwierdzi,że był pijany i to naprawde był żart albo,że mu się śniło :x
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Misia, jestem wręcz przekonana że tak będzie. Alkohol, zmęczenie, emocje... Uzna to za przywidzenie. Tylko głupio zrobili z Taylor. Wiem, że chcą przedłużać akcję i dawkować emocje (jakie emocje, nerwy że się nic nie dzieje? ::plask wczolo: ), ale żeby kobieta nie wpadła na to że sama zadzwoni z lepszym skutkiem. Och...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Debora

Post autor: Debora »

To typowe w mns,chcą przedłużyć akcję...
Ja bym chciała żeby Stefa wpadła do Morgan i zobaczyła przywiązaną Taylor....ale by się działo... ::loll:: ::loll:: ::loll::
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Kurcze,szkoda, że Tim nakrył Steffy :zmiesz:: Bardzo fajna scena jak mała rozmawiała z tatusiem. Szkoda mi się Ridge'a zrobiło :(

A Rick będize ten pocałunek Amber i Deacona przypominał do końca życia chyba, a nie pamięta o Amandzie i o tym co z nią wyprawiał :roll:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Stefa, w pierwszym odcinku, zachowywała się bardzo fajnie :zeby: mam nadzieję, że da popalić tej kuropatwie, Broooke ::loll::
Zablokowany