Jaką petycję? O co biega?Debora pisze:Morgan mi działa na nerwy nie dziwię się,że widzowie wysłali petycję do Bella
Bieżące odcinki cz. 1
-
Dawidek
- Administrator
Podobały mi się dzisiaj odcinki. Morgan nie podobała mi się w bieliźnie, i tyle. Lepiej, by była ubrana.
Steffi jest bardzo rezolutną dziewczynką, wg mnie ma 5 lat.
Wydaje mi się, że dzisiaj była kolejna wpadka w serialu. Chodzi o wykręcanie numeru telefonu. Jakoś prościtko było, najpierw zielony klawisz, potem czerwony (lub odwrotnie). Ciekawe czy w ten sposób da się wybrać nr telefonu. Chyba, że po pierwszym naciśnięciu uruchamiała się książka telefoniczna, a na niej zaznaczona opcja "Ridge". I od razu "Połącz". Ale to jest zbyt proste, by było realne.
Deacon musiał się wtrącić. Gdyby nie on, to podejrzewam Rick i Amber zdążyliby się wymienić zarzutami o wzajemnej zdradzie.
Ale Deacon uważa Amber za małą dziewczynkę, którą musi chronić.
Nie dziwię się, że Ridge nie zadawał pytań, gdzie ona jest. Był w szoku, chciał się nacieszyć tym głosem córki. No i ma wielki mętlik, na jego miejscu też mielibyście wielki zamęt. Wszystko w swoim czasie.
Czekam na ciąg dalszy.
Anka_, Ty zaspoilerowałaś niestety. Nie tutaj miałaś o tym napisać.
Steffi jest bardzo rezolutną dziewczynką, wg mnie ma 5 lat.
Wydaje mi się, że dzisiaj była kolejna wpadka w serialu. Chodzi o wykręcanie numeru telefonu. Jakoś prościtko było, najpierw zielony klawisz, potem czerwony (lub odwrotnie). Ciekawe czy w ten sposób da się wybrać nr telefonu. Chyba, że po pierwszym naciśnięciu uruchamiała się książka telefoniczna, a na niej zaznaczona opcja "Ridge". I od razu "Połącz". Ale to jest zbyt proste, by było realne.
Deacon musiał się wtrącić. Gdyby nie on, to podejrzewam Rick i Amber zdążyliby się wymienić zarzutami o wzajemnej zdradzie.
Nie dziwię się, że Ridge nie zadawał pytań, gdzie ona jest. Był w szoku, chciał się nacieszyć tym głosem córki. No i ma wielki mętlik, na jego miejscu też mielibyście wielki zamęt. Wszystko w swoim czasie.
Czekam na ciąg dalszy.
Anka_, Ty zaspoilerowałaś niestety. Nie tutaj miałaś o tym napisać.
No dobra myślałam, że jak zacieniuje to może być tu spolier... Przepraszam - tak wywnioskowałam z tego co widzę na forum. A jest to zacieniowaneDawidek pisze:Nie jest w ogóle zacieniowane. Widać. W tym dziale w ogóle nie można spoilerować. To jest zakazane, nawet jeśli to jest jakoś oznaczone, że to spoiler.
Kończe, możemy się spierać w SB
Co złego, to nie ja 
Jak czytam to co piszecie, to cieszę się, że od jnakiegoś czasu znów nie mogę oglądać 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Misia, jestem wręcz przekonana że tak będzie. Alkohol, zmęczenie, emocje... Uzna to za przywidzenie. Tylko głupio zrobili z Taylor. Wiem, że chcą przedłużać akcję i dawkować emocje (jakie emocje, nerwy że się nic nie dzieje?
), ale żeby kobieta nie wpadła na to że sama zadzwoni z lepszym skutkiem. Och...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
-
Gabra-Sheila
-
GL Forever