Bieżące odcinki cz. 1
-
GL Forever
Lol, nie piszcie ciągle tego samego - nuda(takie tam). Dla młodej widowni to może i nuda, ale ja ten serial juz trochę oglądam(choć to i tak niespecjalnie długo) i dla mnie odcinki były takie seMisia pisze:Dzisiejsze odcinki jedna wielka nuda![]()
![]()
Czekam na akcje z Morgan i Tay
Tez jestem ciekawa i jak Bridget zareaguje... 1 odcinek nuudaa ciągle te same gadki na ten sam temat (Rick&Amber)Kaska pisze:Kiedy wreszcie Bridget dowie się, że Deacon to Deacon?!![]()
Odcinki nudne dzięki ciągłej obecności Amber.![]()
Stephanie bardzo ładnie się zachowała...I mam nadzieję, że powie Rickowi prawdę, bo Brooke tak jak ona powiedziała wtrąca się w nie swoje sprawy. To nie jej sprawa z kim Rick chce być...
Najśmieszniejszy jest Deacon...wziął Amber i gdzieś ją zabiera
Ciekawe jaka będzie jej mina jak się obudzi i znajdzie się niewiadomo gdzie 
Najśmieszniejszy jest Deacon...wziął Amber i gdzieś ją zabiera
- Adex-fan Brooke
Po raz pierwszy w tych odcinkach mogę być po stronie Stephanie a nie Brooke
Brooke jest teraz jakaś nienaturalna i ma za ostry makijaż, zauważyliście? Tzn wygląda pięknie, ale wole ją w naturalniejszych barwach i zachowaniu a Stefcia miała przyklapnietą te peruke
Najśmieszniejsza scenka:Deacon sadza EricaIII przy pijanej Amber. A ta Alex z baru jaka chętna do dzieci nawet na miesiąc by wzieła
Rick wyszedł na głupka ostatnio
o dziwo Bridget dobrze mu przygadała.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Stefa była dziś boska
Bridget mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła, bardzo dobrze nagadała i poradziła Rickowi
Na Thorne'a patrzeć juz nie mogę........Zero męskości...Naprawde wole już boskiego Ridge'a....
Nie przepadam za nim, ale ma jakis charakter-beznadziejny co prawda, ale za to Thorne nie posiada go w ogóle, pantoflarz i tyle 
Na Thorne'a patrzeć juz nie mogę........Zero męskości...Naprawde wole już boskiego Ridge'a....