Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Debora

Post autor: Debora »

No akcja u nich idzie w żółwim tempie....A tak w ogóle to było coś ciekawego???
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Debora pisze:No akcja u nich idzie w żółwim tempie....A tak w ogóle to było coś ciekawego???
Amber się upiła i zasnęła a Deacon wziął ją (gdzieś pojadą ::chytry:: ).
Stefa podsłuchała rozmowę Brooke i Thorne, dowiedziałą się o zdjęciach, nawrzucała Brooke a potem ukradkiem zabrała zdjęcia i wymknęła się.
Bridget nagadała Rickowi że wielce się obraził i ze zrywa z Amber po jednym pocałunku który nic może nic nie znaczył. Przekonała go by zadzownił do Amber i porozmawiał z nią.
Debora

Post autor: Debora »

Dzięki Cosmo :wink: :wink:
Ciekawe jaka była reakcja Stefy na zdjęcia,szkoda,że jej miny nie widziałam :zeby:
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Raczej spokojnie zareagowała...nie zauważyłam, żeby robiła jakieś miny ::jezyk::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Szkoda że nie wywalała dziś oczami tak jak w BigBear razem z Brooke. :twisted:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Mi się to wywalanie bardzo podoba! :serce: ::loll::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mi dziesiejsze odcinki się nie podobały. Same flaki z olejem... Morgan nudzi, Ridge tak samo, a ta poważna mina Stephanie ::ke::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Mareczek pisze:Mi dziesiejsze odcinki się nie podobały. Same flaki z olejem... Morgan nudzi, Ridge tak samo, a ta poważna mina Stephanie ::ke::
A gdzie w dzisiejszych odcinkach byli Morgan i Ridge ? Mówisz o powtórkach ::jezyk::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Anka_, ja nie widzę cieniowania, może z tego powodu, iż używam Firefoxa. Radzę na przyszłoć tu nie spoilerować.

Bridget świetnie przygadała Rick'owi. To co on widział może się całkiem rozmijać z rzeczywiśtością. Po prostu nie zna okoliczności sprawy.
Co za ironia losu. Brooke zamieniła się w Stephanie, a Stephanie w Brooke. Obie postępują całkowicie odwrotnie niż zdążyliśmy się przyzwyczaić. Kto by pomyślał, że to Brooke będzie się wtrącać w czyjeś życie, a Stephanie będzie młodej pary bronić 8) . Tylko chciałbym przypomnieć Stephanie, że dziś krytykując Brooke, zapomniała, że jakiś czas temu sama postępowała tak, jak dziś potępiała. Jednak tym razem muszę Stephanie pochwalić za zdecydowaną akcję i za zabranie zdjęć.
Deacon jest okropny. Narzuca się Amber, jak może. Jak najszybciej chce, by ona zapomniała o Rick'u. Bardzo mu na tym zależy. Aż ją wywozi niewiadomo dokąd. ::krzyw:: ::ysz:: On mi się coraz mniej podoba.
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Dawidek pisze:Aż ją wywozi niewiadomo dokąd.

Mam nadzieję, że nie zrobi jej żadnej... "krzywdy". ::chytry:: :zeby:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Dzisiaj wielki plus dla Stefci i Bridget.

Bridget coraz piękniej wygląda :serce: Dawniej była stylizowana na taką głupiutką nastolatkę, a teraz powoli dorasta, dojrzewa i staje się kobietą. Na szczęście nie wrodziła się w matkę. Mimo swej niechęci do Amber, ma obiektywne i racjonalne podejście do całej sytuacji. No i chce, żeby brat był szczęsliwy. Śmieszą mnie jednak trochę jej ekscytacje Deacon'em - pierwsza miłość ? ::jezyk:: Swoją drogą Brooke i Bridget znów nie mają wspólnych scenek.

Dzisiaj Stefcia wkroczyła do akcji. Brooke po raz kolejny udowodniła, że nie zasługuje na jej szacunek. Oby Rick jak najszybciej poznał prawdę o intrydze swojej mamci ::jezyk::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

mucha331 pisze:Dzisiaj wielki plus dla Stefci i Bridget.

Bridget coraz piękniej wygląda :serce: Dawniej była stylizowana na taką głupiutką nastolatkę, a teraz powoli dorasta, dojrzewa i staje się kobietą. Na szczęście nie wrodziła się w matkę. Mimo swej niechęci do Amber, ma obiektywne i racjonalne podejście do całej sytuacji. No i chce, żeby brat był szczęsliwy. Śmieszą mnie jednak trochę jej ekscytacje Deacon'em - pierwsza miłość ? ::jezyk:: Swoją drogą Brooke i Bridget znów nie mają wspólnych scenek.
Zgadzam się mucha ::ok:: :D
Bridget przeszła niezłą metamorfozę ::ok:: Jak sobie ją przypomne pierwszego dnia w tej zielonej chustce ::ysz:: ::bojesie:: a teraz naprawde bardzo ładna dziewczyna ::ok::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bo specjalnie odmładzali te aktorkę a teraz już robi się dojrzalsza, kolejan przemiana jak to było np. z Becky,Maggie,Kimberly. A co myślicie o tej Alex? Lubi EricaIII i Deacona, poczciwa dziewczyna :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Cieszę się, że Stephanie odkryła intrygę Brooke :D
Mam nadzieję, że pośpieszy do Ricka i wszystko mu powie.
Rick zaś odszuka Amber przeprosi ją za swoje zachowanie po turnieju i będą żyli długo i szczęśliwie :wink:
Szkoda tylko, że całe to pojednanie Brooke i Stephanie może pójść na marne.
Chociaż gdyby zaczęły wojnę to rozkręcą akcję ::chytry::
A ja już tęsknię za tymi ich przepychankami słownymi :twisted:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Brooke powinna wszystkich olać na czele ze swoim synusiem. Bo po co się nim zajmować jak jest taki dorosły wg Stephanie i innych?
Niech się wszyscy za....ją na śmierć, wszyscy razem i każdy z osobna, a Brooke powinna łapać te pare chwil szczęścia, które teraz zaserwowali jej litościwi scenarzyści.
Przecież trzeba cały czas ją gnębić i robić z niej ladacznicę, okrutnicę, idiotkę itd.
Że też się im (scenarzystom) to nie znudziło i widzom na całym świecie.
Po co wyrzucać Morgan z serialu, lepiej Brooke. Proponuję petycję w tej sprawie.
Może któryś z moralizujących nastolatków sam napisze, fajnie by było napisane łącznie z dyslekcją.
Teraz przejdę na panów serialowych. Tutaj scenarzyści mnie nie zawodzą. W jednym są konsekwentni - wszyscy panowie to d..y wołowe. ::plask wczolo:
To co teraz wyprawiają Ridge i Rick to mistrzostwo świata w debiliźmie, tępocie i rozlazłej ciemnocie.
Gdzie ci mężczyźni ??????????????
A więc kibicuję teraz Taylor, niech weźmie się w kupę i coś zrobi i wreszcie przestanie być ridżusiowata.
Niech Amber popędzi tego durnego Rickusia i zacznie szampańskie życie z Deaconem.
Niech wróci Sally ze swoim klanem i wymyśli coś dowcipnego, bo d...a Clarke też beznadziejnie nudny.
8)
Zablokowany