Ale Deacon przegina. A Amber jest stuknięta, że ostatnio godzinami zostawia małego Erica. Teraz wyjadą (pewnie po to, by Rick nie mógł jej znaleźć i by sytuacji dodać dreszczyku), a ona nie wróci do dziecka
Bieżące odcinki cz. 1
Podpisuję się pod wcześniejszym postem Adexa. Też zdecydowanie mogę poprzeć Stephanie, nie Brooke
. C`est la vie!
Ale Deacon przegina. A Amber jest stuknięta, że ostatnio godzinami zostawia małego Erica. Teraz wyjadą (pewnie po to, by Rick nie mógł jej znaleźć i by sytuacji dodać dreszczyku), a ona nie wróci do dziecka
. Teraz jest pijana ok, ale która matka nie wróciłaby nawet z końca świata do swojego dziecka? 
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- PetroPython
Kimberly chyba nie odmładzano. To Ashley po 2 latach występowania w MNS, stała się dojrzałą i przepiękną kobietąAdex-fan Brooke pisze:Bo specjalnie odmładzali te aktorkę a teraz już robi się dojrzalsza, kolejan przemiana jak to było np. z Becky,Maggie,Kimberly.
To było widać już po samej twarzy
[ Dodano: 2007-04-28, 12:28 ]
Ogólnie wczorajsze odcinki były nudnawe - wszystko przez to, że nie było Morgan
Deacon bardzo mądry jest - dał Amber potrzymać dziecko, gdy ta była lekko pijana
Stefa naturalnie wzięła zdjęcia - i bardzo dobrze
Cienie to jakaś zabawka dla dziecinnych użytkowników naszego forum. Przecież one w ogóle nie istnieją. A przynajmniej nie w normalnych przeglądarkach. Jak już ktoś chce ochronić innych przed spoilerem, to niech pisze "Uwaga SPOILER!" i dopiero pisze, ale nie tu, w nie spoilerowym. Bo inaczej osoby używające przeglądarek innych niż badzIEwna są poszkodowani.Dawidek pisze:Anka_, ja nie widzę cieniowania, może z tego powodu, iż używam Firefoxa. Radzę na przyszłoć tu nie spoilerować.
Dobry pomysł, jak ktoś chce przeczytać, to może skopiować i wkleić np w notatnik. A jak ktoś nie chce, to mu się w oczy nie rzuca.
[ Dodano: 2007-04-28, 20:51 ]
Odkryłam niedawno odcinki na youtube, te które są na tvp. Niby coś tu czytałam, ale nie udało mi sie nagrać piątkowego drugiego odcinka, zdesperowana poszukałam i faktycznie są. Jakość słaba, ale nic nie tracę z akcji.
Brooke mnie wkurza, pierwszy raz od dawna. Zachowuje się jakby nienawidziła własnego syna. Taka jest okrutna, bardziej niz Stephanie dla niej, widać Steph miała rację, że jej nie chciała w rodzinie. A już miałam nadzieję, że Brooke się opamiętała jak zgodziła się na ślub Amber i Ricka.
[ Dodano: 2007-04-28, 20:51 ]
Odkryłam niedawno odcinki na youtube, te które są na tvp. Niby coś tu czytałam, ale nie udało mi sie nagrać piątkowego drugiego odcinka, zdesperowana poszukałam i faktycznie są. Jakość słaba, ale nic nie tracę z akcji.
Brooke mnie wkurza, pierwszy raz od dawna. Zachowuje się jakby nienawidziła własnego syna. Taka jest okrutna, bardziej niz Stephanie dla niej, widać Steph miała rację, że jej nie chciała w rodzinie. A już miałam nadzieję, że Brooke się opamiętała jak zgodziła się na ślub Amber i Ricka.
- PetroPython
Szkoda tylko, ze Rick jakoś specjalnie nie wziął sobie tego do serca i nadal uważa że to co zrobiła Amber było o wiele gorsze od tego co zrobił on (bo jego pocałunek a właściwie pocałunki nic nie znaczyły, a Amber jak mogła mu coś takiego zrobić...Dawidek pisze:Bridget świetnie przygadała Rick'owi. To co on widział może się całkiem rozmijać z rzeczywiśtością. Po prostu nie zna okoliczności sprawy.
Bridget to ma silny dar przekonywania najpierw namówiła Stephanie na przybycie na ślub (rzecz prawie że niemożliwa
Brooke sama na dobre rozpętała kolejną wojne w rodzinie, a miało być tak pięknie...
- katarzynka
Śmieszy mnie to, że Brooke ostatnio wciąż powołuje się na 'dobro rodziny"
I to jest usprawiedliwienie i argument do wszystkiego.
Jestem bardzo ciekawa rozwinięcia wątku znajomości Bridget i Deacona
PS. Zauważyliście jakie okropne buty miała Amber kiedy ją Deacon na rękach niósł
Takie świecące, na ohydnym obcasie, fuuuuu 
Jestem bardzo ciekawa rozwinięcia wątku znajomości Bridget i Deacona
PS. Zauważyliście jakie okropne buty miała Amber kiedy ją Deacon na rękach niósł
-
GL Forever