No w końcu to wspaniała projektantka. W czym miałaby chodzić?Kaska pisze:Sarah jest bardzo ładna, a JEJ ciuchy najbardziej mi się podobają.
Morgan ostatnio bardzo ładnie wygląda - macierzyństwo jej dobrze robi
Nie ma znaczenia gdzie są kręcone sceny. Mają one oddawać prawdziwą rzeczywistość i temperatura jest taka sama dla wszystkich osób biorących udział w danej scenie.Brooke pisze:Niestety cała akcja B&B toczy się w studiuPetroPython pisze:W LA lutym wcale nie jest tak zimno, może być z parenaście stopni. Często temperatura przekracza 20C. Chociaż zapewne sceny kręcone sa w studiu, więc kto wie jak pogoda prezentuje się na zewnątrzwięc nie ma się co dziwić, że kobiety chodzą roznegliżowane. Plenerowych scen jest tak nie wiele, że na palcach jednej ręki można je policzyć.
Ale wtedy waśnie aktorzy są ubrani adekwatnie do pogody
PetroPython pisze:Niezmiernie podobała mi się bluzka, w której niedawno chodziła Morgan.
Była czarna z nadziubanymi, białymi wzorkami. Jednocześnie wyglądała elegancko i bardzo oryginalnie. To było najlepsze ubranie, zapamiętam je na zawsze
![]()
Kto wie, moze sama je zaprojektowała. Nie zdziwiłbym się, w końcu wszyscy w firmie chwalą ją za wielki talent
![]()
W kilku ujęciach pokazali je dość dokładnie - były bardzo obcisłe i wyglądały jakby były z polakierowanej skóry (choć wg mnie była to jakaś imitacja skóryPetroPython pisze:Ciekawe, jak wyglądały ostatnie spodnie Bridget, które tak bardzo nie spodobały się jej mamusiNiestety, scenarzyści nam tego nie pokazali zbyt dokładnie. Jeżeli w ogóle to zrobili. Wiadomo jedynie tyle, że były ze skóry. Chyba
Popieram, popieram. Zresztą on nawet w obejściu jest bezgustownyGL forever pisze:Ridge to w sumie jedno z największych bezgustowii w mns