Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Kaska pisze:Sarah jest bardzo ładna, a JEJ ciuchy najbardziej mi się podobają. :serce:
No w końcu to wspaniała projektantka. W czym miałaby chodzić? :lol:

Morgan ostatnio bardzo ładnie wygląda - macierzyństwo jej dobrze robi :lol: 8)
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Brooke pisze:
PetroPython pisze:W LA lutym wcale nie jest tak zimno, może być z parenaście stopni. Często temperatura przekracza 20C. Chociaż zapewne sceny kręcone sa w studiu, więc kto wie jak pogoda prezentuje się na zewnątrz :roll:
Niestety cała akcja B&B toczy się w studiu :( więc nie ma się co dziwić, że kobiety chodzą roznegliżowane. Plenerowych scen jest tak nie wiele, że na palcach jednej ręki można je policzyć. :wink: Ale wtedy waśnie aktorzy są ubrani adekwatnie do pogody :)
Nie ma znaczenia gdzie są kręcone sceny. Mają one oddawać prawdziwą rzeczywistość i temperatura jest taka sama dla wszystkich osób biorących udział w danej scenie.
A tu nagle Eryk w koszuli, apaszce i grubej marynarce, a kobieta cała goła do połowy albo jeszcze niżej i do tego rzecz się dzieje w pracy, w biurze. a nie na party.
To idiotyzm rzeczowy , a następny to elegancja, a właściwie jej brak w MNS.
Elegancja polega na dostosowaniu odpowiedniego ubrania do danej sytuacji i okoliczności.
U mnie w Firmie (poważnej) sekretarka wyleciałaby natychmiast gdyby przyszła do pracy taka roznegliżowana. A tymbardziej kobieta na wysokim stanowisku.
To nie pruderia przeze mnie przemawia tylko zwykłe dobre wychowanie.
Jeszcze dodam, że nie mogę patrzeć jak oni jedzą. Kompletnie nie potrafią trzymać sztućców. Operowanie nozem i widelcem to dla nich sztuka niedościgniona.
A do tego ta jedna ręka zawsze wisząca pod stołem.
Nawet pokolenie Polaków z czasów głębokiej komuny (mieszkania M1, M2) gdy się jadło w kuchni bokiem przy szafce jedną ręką, też się po pewnym czasie nauczyło jakoś jeść w sposób cywilizowany.
Wracam do ubrania. Jeeli chcą pokazywać piękne kobiety, w pięknych głębokich dekoltach niech piszą odpowiednie do tego sceny, a w Firmie, Sądzie, w poważnych miejscach i okolicznościach niech nie robią z kobiet rozebranych modelek Playboya, bo to po prostu jest niepoważne i nieeleganckie. :zmiesz::
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Amerykanie nie przywiązują dużej uwagi do wyglądu. Nie potrafią się ubrać adekwatnie do okoliczności :( . Niestety oni to bezguście mają w genach :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Teraz zaczyna się moda na to aby chodzić do pracy swobodniej ubranym . Rząd w Tokio w celu ratowania środowiska i powstrzymania ocieplania się klimatu zalecił wszystkim firmą aby pracownicy chodzili bardziej na luzie m.in aby nie nosili krawatów , a co za tym idzie jest mniejsze zużycie klimatyzatorów , czyli mniej trujących i szkodzących dla środowiska zanieczyszczeń trafia do atmosfery .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Boldfanko, to jest Ameryka :!: Im wolno wszystko ::jezyk::

Kiedyś Jola w Lekcji Stylu powiedziała, że jak byli u Bushów na kolacji i był indyk( czy coś takiego) to Bush swobodnie wziął go do ręki i gryzł, podczas gdy Jola męczyła się krojąc go sztućcami. Jedzenie to chyba ostatnia rzecz do jakiej oni przywiązują wagę....

Co do ubrań w pracy to moim zdaniem są dobrze ubrani. Oni mają promować kolekcję a to, że Brooke( w krótkiej spódnicy i bluzce wyciętej z każdej strony) jest w jednej scenie z Ericem( on w koszuli, marynarce i krawacie) to wg mnie normalne. W tym pomieszczeniu na pewno jest klimatyzacja( np. w firmie). Popatrz na prezenterów w TVP. Często jak są króciutkie wywiady, to np. mamy skromnie ubraną panią Szulim i jej gości w garniturach a czasem nawet golfach :wink:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Niezmiernie podobała mi się bluzka, w której niedawno chodziła Morgan.
Była czarna z nadziubanymi, białymi wzorkami :serce: . Jednocześnie wyglądała elegancko i bardzo oryginalnie. To było najlepsze ubranie, zapamiętam je na zawsze ::jezyk:: :mrgreen: Kto wie, moze sama je zaprojektowała. Nie zdziwiłbym się, w końcu wszyscy w firmie chwalą ją za wielki talent :serce:

Ciekawe, jak wyglądały ostatnie spodnie Bridget, które tak bardzo nie spodobały się jej mamusi :x Niestety, scenarzyści nam tego nie pokazali zbyt dokładnie. Jeżeli w ogóle to zrobili. Wiadomo jedynie tyle, że były ze skóry. Chyba :P
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

PetroPython pisze:Niezmiernie podobała mi się bluzka, w której niedawno chodziła Morgan.
Była czarna z nadziubanymi, białymi wzorkami :serce: . Jednocześnie wyglądała elegancko i bardzo oryginalnie. To było najlepsze ubranie, zapamiętam je na zawsze ::jezyk:: :mrgreen: Kto wie, moze sama je zaprojektowała. Nie zdziwiłbym się, w końcu wszyscy w firmie chwalą ją za wielki talent :serce:

Ja za to pamiętam jak Morgan była ubrana w ogniście różową spódnicę i o ton różną bluzkę i zastanawiałam się wtedy jak to możliwe, żeby się tak bez gustu ubrała osoba związana z modą ::plask wczolo: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Według mnię najlepiej w MNS ubierają się Morgan i Sally. One to zawsze mają na sobie coś ciekawego co przykuwa uwagę. Najgorsze ciuchy nosi Stephanie i Taylor. Steph zawsze chodzi ubrana podobnie a Taylor zawsze nosi coś prostego.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Cosmo pisze:Według mnię najlepiej w MNS ubierają się Morgan i Sally

Noooo, najlepsza moim zdaniem Morgan
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Primok

Post autor: Primok »

PetroPython pisze:Ciekawe, jak wyglądały ostatnie spodnie Bridget, które tak bardzo nie spodobały się jej mamusi :x Niestety, scenarzyści nam tego nie pokazali zbyt dokładnie. Jeżeli w ogóle to zrobili. Wiadomo jedynie tyle, że były ze skóry. Chyba :P
W kilku ujęciach pokazali je dość dokładnie - były bardzo obcisłe i wyglądały jakby były z polakierowanej skóry (choć wg mnie była to jakaś imitacja skóry :wink: ).
Debora

Post autor: Debora »

Paskudnie się ubiera Ridge,ciągle tylko czarne koszule....
A Morgan faktycznie ma fajne ciuchy...
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Czasem Ridge ma na sobie taką szarą kurtkę czy coś, która wyglada jak z lumpeksu. I ma takie buty z jakimiś odrapanymi podeszwami...
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Ridge ostatnio wygląda jak siedem nieszczęść :roll:
Zawsze chodzi w jakiś łachmanach.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ridge to w sumie jedno z największych bezgustowii w mns ::jezyk::
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

GL forever pisze:Ridge to w sumie jedno z największych bezgustowii w mns ::jezyk::
Popieram, popieram. Zresztą on nawet w obejściu jest bezgustowny :P. Mnie się podobają niektóre ciuchy Brooke i Morgan. Ale czasem ubrania niektórych bohaterów to pomyłka (np:Amber). Podkreślam [shadow=blue]czasem[/shadow] (choc w przypadku Amber to często) 8)
ODPOWIEDZ