Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ten Ridge jaki nerwowy ::loll:: Babski bokser ::loll:: ale przynajmniej nasz bystrzak zaczął w końcu myśleć tym czym powinien :mrgreen: Ciekawe co teraz zrobi :?:

Deacon i Amber coraz lepiej się dogadują ale czy to wystarczy :?:

Rick niedługo już sam nie będzie wiedział czego chcę . Ten serial mogliby bardziej urealnić , bo dzieci rządzące i wiedzące lepiej od dorosłych to lekka przesada .
Marisa

Post autor: Marisa »

Taa, tylko, że Rick nie jest już dzieckiem :lol:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

GL forever pisze:
Tiril pisze:Czy można obejrzeć gdzieś w sieci dzisiejsze odcinki?
Ktos umieszczał, albo i nadal umieszcza odcinki Mody w na youtube. Wpisz - Moda na sukces i popatrz sobie.
Chyba nie ma ::kwasny::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Tiril pisze:Chyba nie ma ::kwasny::
Napisz PW do B@ra, on często nagrywa odcinki. ;) A TVP1 zrezygnowała już z porannych powtórek?
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
bastet78

Post autor: bastet78 »

Dlaczego Amber nie chce Deacona??Przecież to taki fajny gość (Przypomina mi trochę mojego faceta) ::plask wczolo: ::chytry:: :zeby:

Jednak Ridge ma z 80 IQ, a ja myślałam że 50 IQ :P
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

FanStefci pisze:A TVP1 zrezygnowała już z porannych powtórek?
W tym tygodniu-tak.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

bastet78 pisze:Dlaczego Amber nie chce Deacona??
Hmm....może Ona poprostu naprawdę kocha Ricka :roll:
Goku

Post autor: Goku »

bastet78 pisze: Jednak Ridge ma z 80 IQ, a ja myślałam że 50 IQ :P
Co?? Jakie 80?? On ma max 60... A o tym, że Morgan kłamie mógł przeczytać w internecie xD
Gośka

Post autor: Gośka »

jako, że jest to mój pierwszy post, więc witam wszystkich :)

Cóż, nie chce mi się zabardzo rozpisywać co do dzisiejszego odcinka, bo trza by tu postów walnąc masę, więc napiszę o tym co dziś mnie poruszyło :)
Po pierwsze: drażni mnie ten Rick. Traktuje Amber jak przedmiot. Myśki, że teraz z nią pogada i wszystko będzie OK (cóż, tak może być bo w Modzie wszystko jest możliwe :) )
Po drugie cieszę się, że w końcu Ridż zatrybił, że Morgan coś kręci, bo ileż można? :D

Pozdrawiam
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Gośka, witamy. :D

Udało mi się zobaczyć dzisiejsze odcinki. Sceny w Las Vegas były moim zdaniem średnie. Najlepsza była pogawędka Amber i Daryla. Można tutaj użyć biblijnego porównania: walka Dawida z Goliatem, Amber była tym Dawidem. Amber coraz bardziej lubi towarzystwo Deacon'a, ale nadal myślami jest z Rick'iem, takie są moje spostrzeżenia po dzisiejszych odcinkach.
Ridge wreszcie połapał się, że Morgan coś kręci. I chce ją zdemaskować. Ciekawe, co dalej zrobi. A ta "biedaczka" nie podejrzewa nawet, że Ridge ją ustrzelił. :D
Ja nie dziwię się temu, że Rick szuka Amber przy pomocy dedektywa. Sam nie wie, gdzie ona jest. To dowód, że chce jej wszystko wyjaśnić i pogodzić się z nią. Pytanie tylko, czy ona mu wybaczy? Oczywiście Brooke musiała się wtrącić, a Stephanie, jak strażaczka jedzie gasić pożary w rodzinie. :D
W sumie nawet fajne odcinki.
olciax

Post autor: olciax »

Odcinki dzisiaj były naprawde fajne a zwłaszcza sceny z amber i deaconem. Tylko brooke nie rozumiem, uważam, że powinna pogodzić się z wyborem syna i pomóc mu szukać amber zamist jeszcze bardziej pogrążać się w jego oczach ::kwasny::
Amberanna

Post autor: Amberanna »

Irma pisze:Dziwne że Amber za jednym dotknięciem włosów je od razu obcięła ::ke::
Też o tym pomyślałam i zdziwiło mnie to. Musiała mieć baaaaardzo ostry nóż.

Poza tym, jak kilka osób słusznie zauważyło, Taylor mogła napisać coś na tej kartce, jakąś wiadomość dla męża gdzie są, wtedy może szybciej by się domyślił co jest grane.

Dzisiejsze odcinki moim zdaniem z rodzaju tych średnio ciekawych. Fajne sceny z Amber, Deaconem i Darylem.

Szkoda, że nastepna Moda dopiero w poniedziałek. Inne seriale będą, a Moda nie :(
La vita e bella!
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mnie też zdziwił ten nóż. Zresztą chyba "takie ostre przyżądy" nie mogą leżeć sobie ot tak na ladzie. Zdziwiło mnie też to jak Daryl sobie tak szybko odpuścił.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Rozbudziliście moją ciekawość. Proszę, napiszcie skąd wiadomo, że Ridge zatrybił, skoro nie zdradził się Morgan. Przegapiłam końcówkę i odcinka i byłam pewna, że Ridge uwierzy we wszstko.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Szogunka pisze:Rozbudziliście moją ciekawość. Proszę, napiszcie skąd wiadomo, że Ridge zatrybił, skoro nie zdradził się Morgan. Przegapiłam końcówkę i odcinka i byłam pewna, że Ridge uwierzy we wszstko.
Jak to często bywa w Modzie: 'monolog wewnętrzny' ;) Teksty w stylu: "Od początku kłamie, przebiegłość to jej znak firmowy" itp. itd. ;)
Co złego, to nie ja ;)
Zablokowany