Bieżące odcinki cz. 1
Kiedy Rick mówił Stephanie o szukaniu Deacona poprzez namierzenie jego karty kredytowej to ona zapytała czy to na pewno zgodne z prawem <hahaha> a jak chciała kupić dziecko za 200 tysięcy to nie miała takich skrupułów 
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
-
GL Forever
-
GL Forever
-
GL Forever
Myślałam,że po dzisiejszym ciężku dniu zrelaksuje się przed tv,a tu niemiła niespodzianka.Nie ma Mody,więc nie mogłam sobie zrobić przerwy w nauce
Tvp1 po raz kolejny mnie rozczarowało,ale co się dziwić,taka stacja.Szkoda tylko,że odcinki dopiero polecą w pon jak teraz ma się na głowie maturę..
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Uff w końcu nadrobiłam Wasze posty
Dziś obejrzałam powtórkę i uważam że odcinki były naprawdę niezłe
Zarośnięty i w końcu zaczynający cos kumać Ridge, kłamczucha Morgan, Daryl bez kucyka, Deacon zapatrzony w Amber, Amber bosko zadziorna, Rick który w końcu zachowuje się jak facet (chociaż z tym detektywem to lekka przesada
) W końcu coś się dzieje

Rick mógł wejść bez pukania. Wtedy zobaczyłby słodką Amber.
Ale ta Morgan jest naiwna!
Że też Taylor w ogóle się jej nie boi, tylko ją jeszcze bardziej denerwuje.
Nie wiem, czy mi się zdawało, ale w samolocie za Rickiem widziałam Katherine - opiekunkę Phoebe i Thomasa.
Czyżby kolejna wpadka? 
Ale ta Morgan jest naiwna!
Że też Taylor w ogóle się jej nie boi, tylko ją jeszcze bardziej denerwuje.
Nie wiem, czy mi się zdawało, ale w samolocie za Rickiem widziałam Katherine - opiekunkę Phoebe i Thomasa.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Najlepsza dzisiaj była Królowa!
Dobrze, że Ridge podzielił się z nią swoimi podejrzeniami co do Morgan, bo ona go tylko w tym utwierdziła. Super miała minę jak Ridge jej wszystko opowiedział!
Z odcinka na odcinek coraz bardziej przekonuję się, że Amber powinna być z Deaconem! Piękne fantazje do piosenki "Heaven".
Dobrze, że Ridge podzielił się z nią swoimi podejrzeniami co do Morgan, bo ona go tylko w tym utwierdziła. Super miała minę jak Ridge jej wszystko opowiedział!
Z odcinka na odcinek coraz bardziej przekonuję się, że Amber powinna być z Deaconem! Piękne fantazje do piosenki "Heaven".
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Martin Rode