Programy rozrywkowe
-
Gabra-Sheila
Ja też się cieszę, że Łukasz odpadł, bo śpiewa gorzej od Marzeny
Edyta Herbuś
dawno nie słyszałam takieeeego fałszu, jak podczas jej piosenki Mamma Mia!
Ona powinna już dawno odpaść i mam nadzieję, że nikt mądry po usłyszeniu jak ona zaśpiewała nie zagłosuje na nią
. Nataszka pięknie Waterloo zaśpiewała
I super miała włoski
Aga też ładnie, a Marzena tak sobie
A co do tych piosenek, które wybierali widzowie to Nati też dała sobie radę
Agnieszka hmm myslałam, że zaśpiewa to lepiej. I bardzo ładnie Marzenka wykonała utwór Bonnie Tyler
A Herbuś piosenkę Paradis zaśpiewała lepiej niż pierwszą, ale też bez zachwytu
W next odc. Natasza ma Michaela Jacksona
, a Agnieszka coś polskiego.
- Marek Forrester
-
Gabra-Sheila
Ja nie umiem wybrać pomiędzy Agą a Nataszą dlatego w finale na pewno nie zagłosuję
...
Mam nadzieję, że Herbuś jednak przejdzie dalej

Wreszcie pajac odpadł!!! Cieszmy się!!! Świętujmy!!!
Teraz powinien odpaść ksiądz, a zaraz po nim Moskwa, który moim zdaniem powinien odpaść już na początku
Marzenka może jeszcze trochę pośpiewać, ale ma zająć 4. miejsce (3. jest zarezerwowane dla Edzi Herbuś
) Jej wykonanie "Joe le Taxi" było przepiękne

Mam nadzieję, że Herbuś jednak przejdzie dalej
Wreszcie pajac odpadł!!! Cieszmy się!!! Świętujmy!!!
Teraz powinien odpaść ksiądz, a zaraz po nim Moskwa, który moim zdaniem powinien odpaść już na początku
Marzenka może jeszcze trochę pośpiewać, ale ma zająć 4. miejsce (3. jest zarezerwowane dla Edzi Herbuś
- katarzynka
Goku, czy masz jakieś logiczne przesłanki, dla których E. Herbuś miałaby zająć tak wysokie miejsce w konkursie ŚPIEWANIA
Przecież ona jest totalnym beztalenciem pod tym akurat względem
Agnieszka jest jakaś sympatyczniejsza niż Natasza i tyle
Moskwa fajnie wykonał piosenkę Kultu - bardzo dobra aranżacja i sprytnie pomyślana scenka mówiona

Agnieszka jest jakaś sympatyczniejsza niż Natasza i tyle
Moskwa fajnie wykonał piosenkę Kultu - bardzo dobra aranżacja i sprytnie pomyślana scenka mówiona
Dla mnie śpiew Edzi jest masakryczny...
Za to Moskwa, Urbańska i Włodarczyk królują. Liczę, że to oni zajmą czołowe miejsca,
Za to Moskwa, Urbańska i Włodarczyk królują. Liczę, że to oni zajmą czołowe miejsca,
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
A nie podobały Ci się jej wykonania"Big world"Emilii i "Lepszy model"Kasii Klich.katarzynka pisze:Goku, czy masz jakieś logiczne przesłanki, dla których E. Herbuś miałaby zająć tak wysokie miejsce w konkursie ŚPIEWANIA![]()
Przecież ona jest totalnym beztalenciem pod tym akurat względem
![]()
![]()
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Wczoraj dowiedziałem się o czymś szokującym (o czym pewnie od dawna wiecie)
W "101 największych sekretów Hollywood" było o tym że w pierwszej edycji "Survivor" podczas zadań uczestnicy byli zastąpieni dublerami by nabrać widzów, że oni tak to wszystko potrafią i.t.d.
... Do tego na radę wyspy byli dowożeni samochodami, a na radzie wyspy niewiadomo czemu wszyscy byli spoceni i zmęczeni chociaż właśnie wysiedli z samochodu
... Do tego jedna z uczestniczek stwierdziła, że producenci byli z innymi uczestnikami zmówieni by ją wywalić z programu o co złożyła oskarżenie do sądu, a producent stwierdził, że ona kłamie i także zgłosił oskarżenie na nią
Obie sprawy podobno toczą się do dzisiaj
...
Niechce mi się coś w to wierzyć . Ja jestem fanem Survivor. Ale mam nadzieję , że w kolejnych edycjach już ich nie dowożą autami na radę wyspy.Chociaż ja teraz śledzę 7 edycję i chyba nie są spoceni. A podczas wyzwań przecież niemożliwe żeby byli dublerzy bo pokazują ich z bliska . A od czerwca będe śledził Survivor 8.All Stars, coś czuje , że będzie się działo.
W sumie można powiedzieć , ze oglądałem jak do tej pory wszystkie edycję aż do 10 (z wyłączeniem 8.)
Najciekawsza według mnie edycja 7 , która aktualnie leci na AXN, w wakacje będzie na TVP
A co do zmowy to wieże raczej producentom.
Najciekawsza według mnie edycja 7 , która aktualnie leci na AXN, w wakacje będzie na TVP
A co do zmowy to wieże raczej producentom.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Znowu mi się najbardziej podobała Agnieszka W.
Mam nadzieję, że wygra w finale z Nataszą. A na trzecim miejscu widzę Moskwę
Nie jestem jego fanem, ale w sumie nikt konkretny już nie został
Szkoda,że poodopadali Nejman, Siudym...
Ciekaw jestem kogo zaproszą do II edycji, bo wyczytałem, że będzie. Jesienią
Ciekaw jestem kogo zaproszą do II edycji, bo wyczytałem, że będzie. Jesienią