Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

W ostatnim JOŚ najlepiej zaspiewała jak zawsze Agnieszka Włodarczyk. Niezbyt podobał mi się śpiew Nataszy Urbańskiej. Cieszę się że wreszcie odpadł Łukasz Płoszjaski i dobrze że została Marzena Sztuka.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja też się cieszę, że Łukasz odpadł, bo śpiewa gorzej od Marzeny :) Edyta Herbuś ::cojest:: dawno nie słyszałam takieeeego fałszu, jak podczas jej piosenki Mamma Mia! ::loll:: Ona powinna już dawno odpaść i mam nadzieję, że nikt mądry po usłyszeniu jak ona zaśpiewała nie zagłosuje na nią ::chytry:: . Nataszka pięknie Waterloo zaśpiewała :serce: I super miała włoski ::krzyw:: Aga też ładnie, a Marzena tak sobie :P A co do tych piosenek, które wybierali widzowie to Nati też dała sobie radę :wink: Agnieszka hmm myslałam, że zaśpiewa to lepiej. I bardzo ładnie Marzenka wykonała utwór Bonnie Tyler :D A Herbuś piosenkę Paradis zaśpiewała lepiej niż pierwszą, ale też bez zachwytu ::jezyk:: W next odc. Natasza ma Michaela Jacksona ::cojest:: , a Agnieszka coś polskiego.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Agnieszka śpiewa "Ah życie, kocham Cię życie" :serce: To jest dla niej idealny repertuar znów będzie mogła pokazać ile w niej ekspresji!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Gabra-Sheila pisze: W next odc. Natasza ma Michaela Jacksona ::cojest::
Jaką piosenkę? Kiedyś miała w propozycjach Smooth Crimnal. Może ją ma śpiewać. Here Comes... było co najmniej 2 razy w propozycjach. I czemu ' ::cojest:: '?
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Brooklyn pisze:
Gabra-Sheila pisze: W next odc. Natasza ma Michaela Jacksona ::cojest::
Jaką piosenkę? Kiedyś miała w propozycjach Smooth Crimnal. Może ją ma śpiewać. Here Comes... było co najmniej 2 razy w propozycjach. I czemu ' ::cojest:: '?
Billie Jean czy jak to się pisze ::jezyk:: Całkiem fajna piosenka ::krzyw::
Goku

Post autor: Goku »

Ja nie umiem wybrać pomiędzy Agą a Nataszą dlatego w finale na pewno nie zagłosuję ::jezyk::...

Mam nadzieję, że Herbuś jednak przejdzie dalej :) :) :)

Wreszcie pajac odpadł!!! Cieszmy się!!! Świętujmy!!! :mrgreen: ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::

Teraz powinien odpaść ksiądz, a zaraz po nim Moskwa, który moim zdaniem powinien odpaść już na początku ::plask wczolo: ::jezyk::

Marzenka może jeszcze trochę pośpiewać, ale ma zająć 4. miejsce (3. jest zarezerwowane dla Edzi Herbuś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :serce: :serce: :serce:) Jej wykonanie "Joe le Taxi" było przepiękne :serce: :serce: :serce:
Primok

Post autor: Primok »

Ja już w ogóle nie mam wątpliwości - program wygrać powinna Agnieszka Włodarczyk i jestem pewien, że tak się stanie :serce: .
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Goku, czy masz jakieś logiczne przesłanki, dla których E. Herbuś miałaby zająć tak wysokie miejsce w konkursie ŚPIEWANIA ::chytry:: ::ysz:: Przecież ona jest totalnym beztalenciem pod tym akurat względem :!: :evil:

Agnieszka jest jakaś sympatyczniejsza niż Natasza i tyle :zeby:

Moskwa fajnie wykonał piosenkę Kultu - bardzo dobra aranżacja i sprytnie pomyślana scenka mówiona :wink: ::ok::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Goku pisze: Mam nadzieję, że Herbuś jednak przejdzie dalej :) :) :)
(3. jest zarezerwowane dla Edzi Herbuś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :serce: :serce: :serce:) Jej wykonanie "Joe le Taxi" było przepiękne :serce: :serce: :serce:
Goku Ty to chyba kierujesz się urodą a nie uszami ::jezyk:: To już lepiej od Edzi śpiwała Lewińska czy Królikowska :)
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Dla mnie śpiew Edzi jest masakryczny...
Za to Moskwa, Urbańska i Włodarczyk królują. Liczę, że to oni zajmą czołowe miejsca,
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

katarzynka pisze:Goku, czy masz jakieś logiczne przesłanki, dla których E. Herbuś miałaby zająć tak wysokie miejsce w konkursie ŚPIEWANIA ::chytry:: ::ysz:: Przecież ona jest totalnym beztalenciem pod tym akurat względem :!: :evil:
A nie podobały Ci się jej wykonania"Big world"Emilii i "Lepszy model"Kasii Klich.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Goku

Post autor: Goku »

Wczoraj dowiedziałem się o czymś szokującym (o czym pewnie od dawna wiecie) :shock: W "101 największych sekretów Hollywood" było o tym że w pierwszej edycji "Survivor" podczas zadań uczestnicy byli zastąpieni dublerami by nabrać widzów, że oni tak to wszystko potrafią i.t.d. ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::ke:: ::ke:: ::ke::... Do tego na radę wyspy byli dowożeni samochodami, a na radzie wyspy niewiadomo czemu wszyscy byli spoceni i zmęczeni chociaż właśnie wysiedli z samochodu ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::... Do tego jedna z uczestniczek stwierdziła, że producenci byli z innymi uczestnikami zmówieni by ją wywalić z programu o co złożyła oskarżenie do sądu, a producent stwierdził, że ona kłamie i także zgłosił oskarżenie na nią ::jezyk:: Obie sprawy podobno toczą się do dzisiaj ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Niechce mi się coś w to wierzyć . Ja jestem fanem Survivor. Ale mam nadzieję , że w kolejnych edycjach już ich nie dowożą autami na radę wyspy.Chociaż ja teraz śledzę 7 edycję i chyba nie są spoceni. A podczas wyzwań przecież niemożliwe żeby byli dublerzy bo pokazują ich z bliska . A od czerwca będe śledził Survivor 8.All Stars, coś czuje , że będzie się działo. :mrgreen: W sumie można powiedzieć , ze oglądałem jak do tej pory wszystkie edycję aż do 10 (z wyłączeniem 8.)
Najciekawsza według mnie edycja 7 , która aktualnie leci na AXN, w wakacje będzie na TVP
A co do zmowy to wieże raczej producentom.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Słyszeliście o tym, że Marzenka z JOŚ, czyli Halinka Kiepska miała 3,5 promila alkoholu we krwi i nie wpuszczono jej do samolotu na lotnisku w Goleniowie :mrgreen: ::jezyk:: Oj Marzenka, Marzenka ::jezyk:: ::cojest::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Znowu mi się najbardziej podobała Agnieszka W. :mrgreen: Mam nadzieję, że wygra w finale z Nataszą. A na trzecim miejscu widzę Moskwę ::ke:: Nie jestem jego fanem, ale w sumie nikt konkretny już nie został ::ysz:: Szkoda,że poodopadali Nejman, Siudym...

Ciekaw jestem kogo zaproszą do II edycji, bo wyczytałem, że będzie. Jesienią ::jezyk::
ODPOWIEDZ