Życie na fali (The O.C.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
SallyFan

Post autor: SallyFan »

katarzynka pisze:
SallyFan pisze:Aaa no tak. Zapomniałem o Taylor - lubie ją od początku i nie wiem jak można jej nie lubić. Przerąbista babka, uwielbiam ją. Hess też jest spx. ::rad::

Mam nadzieję że to ironia jest ::chytry::
Znielubie każdego, kto będzie próbował rozbić związek Setha i Summer :twisted:
Wprost przeciwnie. Cała prawda. Hess jest spoko koleś, staram się polubić każdego :mrgreen: Co nie znaczy że nie jestem fanem Sethummer. Ale związki bez romansów i konfliktów? Nuda.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Na serio lubisz Johnny'ego ? Przecież odkąd się pojawił, Ryan i Marissa ciągle mają jakieś problemy. Jest pełno niedomówień :/
Ja Taylor na początku nie znosiłem, ale potem będzie ona bardzo barwną postacią :P
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Jeszcze raz przepraszam za zwłokę:

Odcinek 2:

http://www.megaupload.com/?d=0YNECUCM
Awatar użytkownika
Tęczowy

Pisze mi, że limit dla Polski tymczasowo wyczerpany :(
Tomala

Post autor: Tomala »

Ciekawi mnie czy TVN wyemituje zaraz po trzecim, czwarty sezon Życia na fali, a jaśli nie to jaki serial będzie leciał zamiast O.C.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Niestety, ale czwartego na TVN nie będzie ::kwasny:: . Ostatni odcinek we wtorek 15 maja, a potem będzie serial fabularno-dokumentalny Katastrofy w przestworzach ::ysz:: Szkoda, bo liczyłem, że może TVN pójdzie za ciosem i wyemituje ostatni sezon. To, że trzeci sezon będzie to wiedzieliśmy od początku, bo TVN kupiła 3 sezony w pakiecie, a teraz to chyba nie wiadomo, czy możemy liczyć na to, że zobaczymy zakończenie serialu :?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Myśle ,że zobaczymy ale TVN wyemituje pewnie za rok lub we wrześniu a może jeszcze w wakacje... Sam nie wiem, z TVNem nigdy nic nie wiadomo. Szkoda ale trzeci sezon trzyma klimat!
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

A ja mam nadzieję, że nie puszczą czwartego bo jest kompletną pomyłką... [shadow=black]Stanowczo za dużo Kaitlin!!! ::jezyk:: No i bez Marissy to już nie to samo :cry: :cry: :cry:[/shadow]
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Szkoda , że nie wyemitują prędko 4 serii , bo lubię O.C. , ale faktem jest też to , iż ten serial stracił trochę na świeżości. Wątki są już dosyć przewidywalne albo zbyt zagmatwane. Szczerze wolałem Veronicę Mars, choć jak słyszałem ten serial mają zakończyć, a bardzo by było szkoda :( Mogliby dać w zamian 2 sezon Close to Home a nei jakiś marny gniot fabularno-dokumentalny... ::plask wczolo:
Primok

Post autor: Primok »

W ostatni piątek udało mi się obejrzeć jakiś odcinek i mam pytanie, czy często są takie gorące odcinki ::chytry:: :?: .
Goku

Post autor: Goku »

mucha331 pisze:Pisze mi, że limit dla Polski tymczasowo wyczerpany :(
Bo trzeba ściągnąć mega upload toolbar ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Primok pisze:W ostatni piątek udało mi się obejrzeć jakiś odcinek i mam pytanie, czy często są takie gorące odcinki ::chytry:: :?: .
Zapewne mówisz o Marissie i Volchok'u.
Nie, mało jest takich scenek, chociaż jeżeli chodzi o 3 sezon, to mamy tego więcej niż w poprzednich ;)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Kiedy ostatni odcinek 3 serii?
Nie mogę przegapić tego odcinka!
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Akurat jak będzie ostatni odcinek będę na wycieczce. Ale zdobyłem 3 serię na DVD to obejrzę sobie później. A 4 serie też bedę miał ale za jakiś czas.
Abec

Post autor: Abec »

Na najbardziej znanym blogu politycznym w Polsce ukazało się coś związanego mocno z The OC. Nie piszę co, bo to już był spoiler. Nie polecam także hardkorowym fanom serialu ;) Kto chce, ten klika ;)
ODPOWIEDZ