Sally Spectra i spółka
Sally Spectra i spółka
Oleg usunął nam jedyny temat który mieliśmy o Sally "Sally Spectra i Adam Alexander", a wystarczyło zmienić nazwę tematu na np. Sally Spectra i spółka. Teraz mamy tylko temat "Sally vs Stephanie", ale tam piszemy jak sama nazwa wskazuje o rywalizacji Królowej z Rudą...
Więc zakładam nowy temat gdzie możemy pisać wszystko o Sally, przecież to bardzo ważna postać.
Obecnie bardzo mało jej na TVP1, ale mam nadzieję, że wkrótce wróci z wielkim hukiem jak to ona.
Więc zakładam nowy temat gdzie możemy pisać wszystko o Sally, przecież to bardzo ważna postać.
Obecnie bardzo mało jej na TVP1, ale mam nadzieję, że wkrótce wróci z wielkim hukiem jak to ona.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
O Sally...
Bardzo lubię cały jej gang. Bez wyjątku. Łącznie z Patsy.
Panuje tam taka miła, rodzinna atmosfera. Praca w jej biurze to jak zabawa. Czasem robi takie śmieszne miny. W ogóle jej ruchy są takie zabawne...
Słynny dziubek.
Z okna w jej biurze widać wspaniały widok.
Panuje tam taka miła, rodzinna atmosfera. Praca w jej biurze to jak zabawa. Czasem robi takie śmieszne miny. W ogóle jej ruchy są takie zabawne...
Z okna w jej biurze widać wspaniały widok.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
-
Martin Rode
Tak! Załoga Sally jest the best. Zawsze się z czegoś tam śmieją i obgadują na bierząco.
Szkoda, że Clarke jest rzadko pokazywany. No i CJ wyparował jakoś dziwnie. Fajną windę też tam mają. To chyba jakaś towarowa.
W końcu Sally nią jeździ....
No i okna też są super. Takie wielkie. U Forresterów w biurze Ridge'a to okna są jakoś tak wysoko.
Szkoda, że Clarke jest rzadko pokazywany. No i CJ wyparował jakoś dziwnie. Fajną windę też tam mają. To chyba jakaś towarowa.
No i okna też są super. Takie wielkie. U Forresterów w biurze Ridge'a to okna są jakoś tak wysoko.
Re: Sally Spectra i spółka
Mało?!?!?!?! w ogóle jej nie ma!!!!!B@r pisze:Obecnie bardzo mało jej na TVP1
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Re: Sally Spectra i spółka
No właśnieTiril pisze:Mało?!?!?!?! w ogóle jej nie ma!!!!!B@r pisze:Obecnie bardzo mało jej na TVP1
Ja też nie przepadam za nimi...ale jak ich nie ma długo to jakoś tak pusto bez nich...Tzn do Sally to ja nic nie mam....Cosmo pisze:Nie przepadam ze Sally i Clarkiem ale mogliby wciągnąć ich w jakiś wątek lub wymyśleć dla nich nowy. Powinna być jakaś odrobina świerzości (co trudno powiedzieć o MNS która ma już 3300 odcinków).
-
Ambrossia Moore
Tiril pisze:wąż
Ej no, znowu nie przesadzajmy.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Szkoda ,że tak mało pokazują Sally . Jej teksty i miny są bardzo zabawne . Mam nadzieje ,że jeszcze w tym tygodniu nam ich jeszcze pokażą.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Martin Rode