Sally Spectra i spółka

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Sally Spectra i spółka

Post autor: B@r »

Oleg usunął nam jedyny temat który mieliśmy o Sally "Sally Spectra i Adam Alexander", a wystarczyło zmienić nazwę tematu na np. Sally Spectra i spółka. Teraz mamy tylko temat "Sally vs Stephanie", ale tam piszemy jak sama nazwa wskazuje o rywalizacji Królowej z Rudą...
Więc zakładam nowy temat gdzie możemy pisać wszystko o Sally, przecież to bardzo ważna postać.
Obecnie bardzo mało jej na TVP1, ale mam nadzieję, że wkrótce wróci z wielkim hukiem jak to ona.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

O Sally... :serce: Bardzo lubię cały jej gang. Bez wyjątku. Łącznie z Patsy. :P
Panuje tam taka miła, rodzinna atmosfera. Praca w jej biurze to jak zabawa. Czasem robi takie śmieszne miny. W ogóle jej ruchy są takie zabawne... :zeby: Słynny dziubek. :D
Z okna w jej biurze widać wspaniały widok.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Tak! Załoga Sally jest the best. Zawsze się z czegoś tam śmieją i obgadują na bierząco.
Szkoda, że Clarke jest rzadko pokazywany. No i CJ wyparował jakoś dziwnie. Fajną windę też tam mają. To chyba jakaś towarowa. :mrgreen: W końcu Sally nią jeździ.... ::rad::
No i okna też są super. Takie wielkie. U Forresterów w biurze Ridge'a to okna są jakoś tak wysoko.
Awatar użytkownika
Tiril

Re: Sally Spectra i spółka

Post autor: Tiril »

B@r pisze:Obecnie bardzo mało jej na TVP1
Mało?!?!?!?! w ogóle jej nie ma!!!!!
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
paulincia

Re: Sally Spectra i spółka

Post autor: paulincia »

Tiril pisze:
B@r pisze:Obecnie bardzo mało jej na TVP1
Mało?!?!?!?! w ogóle jej nie ma!!!!!
No właśnie :cry: Dlaczego? Chociaż od czasu do czasu mogli by pokazać :|
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Nie przepadam ze Sally i Clarkiem ale mogliby wciągnąć ich w jakiś wątek lub wymyśleć dla nich nowy. Powinna być jakaś odrobina świerzości (co trudno powiedzieć o MNS która ma już 3300 odcinków).
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Cosmo pisze:Nie przepadam ze Sally i Clarkiem ale mogliby wciągnąć ich w jakiś wątek lub wymyśleć dla nich nowy. Powinna być jakaś odrobina świerzości (co trudno powiedzieć o MNS która ma już 3300 odcinków).
Ja też nie przepadam za nimi...ale jak ich nie ma długo to jakoś tak pusto bez nich...Tzn do Sally to ja nic nie mam....
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Sama nie wiem ... Jakoś bardziej przepadam za spółką Forresterów. Sally i Darlę oczywiście lubię, Clarke też ujdzie, ale CJ... ::plask wczolo: :roll: On ostatnio zrobił się nudny, denerwujący itd. itp.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Haha a może Sally, CJ, Clarke, Darla i wąż wynieśli się razem z Kimberlą? ::loll::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Kaska

Tiril pisze:wąż
::cojest::

Ej no, znowu nie przesadzajmy. :zeby: Przecież Sally była niedawno, kiedy pocieszała Ridge`a. ::loll:: Mówiąć serio, to rzeczywiście powinni pokazać od czasu do czasu Clarke`a, C.J-a, Sally, albo Darlę. Już zapomniałam, jak oni wyglądają. ::jezyk::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Szkoda ,że tak mało pokazują Sally . Jej teksty i miny są bardzo zabawne . Mam nadzieje ,że jeszcze w tym tygodniu nam ich jeszcze pokażą.
Awatar użytkownika
Kaska

O wilku mowa! ::loll:: Właśnie przed chwilą pokazali Sally i Clarke`a. :serce:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Za mało Spectry... Szkoda... ::ysz:: Macy nie ma, CJ nam coś zniknął, Clarke'a i Sally pokazali dziś pierwszy raz od dłuszego czasu. Nawe Darli nie ma ostatnio :zmiesz:: Spectra come back!!A no właśnie...I gdzie jest Patsy? :P
Debora

Post autor: Debora »

Masz rację Lizzy za mało Spectry a przecież Sally jest boska :serce:
To samo tyczy się CJ wolę go niż tego dzieciaka Ricka ::chytry::
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

CJ to juz nie ma. Nawet z czołówki zniknął. Kolejna postać, która wyparowała. Tak samo było z Rushem czy Lauren:P
ODPOWIEDZ